Bakgrunder

Något som håller förgrunden eller huvudmotivet i fokus är ofta själva definitionen av en "bakgrund". Det är inte ett fast föremål eller en färgfläck, utan snarare det utrymme som omgeLäs merr ditt huvudämne. Detta betyder dock inte att bakgrundsdukstryck inte kan ha en egen karaktär. Den vinnande strategin är att kombinera dessa underbara bakgrundsdukstryck med andra dekorativa element för att skapa visuell harmoni, balans och karaktär. Vårt högklassiga sortiment av bakgrundsdukstryck från Photowall finns i olika former, nyanser och färger, men de är ändå unika i sin design och kan också ändras i enlighet med din smak och inredning.

Placering är nyckeln

När vi diskuterar och väljer stora bakgrundsdukstryck bör vi också alltid tänka på villkoren för positiva och negativa utrymmen. Positivt utrymme är helt enkelt det du målar, medan negativt utrymme är utrymmet mellan objektet och resten av scenen. Detta betyder dock inte att bakgrund alltid är negativt utrymme och vice versa. Genom att använda bakgrundsdukstryck kan man också vända på processen med positivt och negativt utrymme, eftersom de underbara designerna i vårt sortiment ger själva bakgrunden en stark framträdande plats. Detta kan göra det till motivet avsiktligt eller oavsiktligt, beroende på din övergripande design eller inredningsschema. Du kan ändå gärna leka med bakgrundsdukstryck för att se vilket resultat som passar dig.

Energi i bakgrunder på duk

Intensitet avser kombinationen eller bristen på starka färger. Eftersom i målningar kommer det närmaste objektet att vara mörkare i tonen och mer mättat i nyansen, är bakgrundsdukstryck och deras färger mycket viktiga när det gäller att välja det i enlighet med estetiken. När avståndet ökar tenderar dock dessa färger att blekna och därmed minskar färgintensiteten. Detta gör att energin i ett noggrant utvalt bakgrundsdukstryck är mycket viktig. Kolla in den vackra "Colorful Doors", där många och mycket krockande färger kombineras i ett briljant bakgrundsdukstryck, som kan se bra ut i alla utrymmen som det väljs för att förgylla. "Red Rippled Sand" är i andra änden av spektrumet, där ett nästan ensamt fokus skapar en annan atmosfär.

Genomslagsrik effekt

Med modern teknik har vi många visuella knep för att imitera djup, en möjlig samling av många föremål och många färger för att roa oss. Medan förgrunden i andra fall är prioriterad, behöver vi med vår samling av förstklassiga canvasutskrifter med bakgrunder inte dra fokus på förgrunden. Vi kan helt enkelt matcha, blanda och kontrastera den med andra visuella element i det rum du väljer. Det finns ett så stort utbud att du skulle ha mycket svårt att inte hitta det perfekta bakgrundsdukstrycket för ditt hem, kontor eller fritidsutrymme. För att ge dig ett konkret exempel kan vi ta en titt på artikeln som kallas "Ocean Like Wallpaper". Vid första anblicken ser det enkelt och osofistikerat ut, men ju mer du tittar på detta bakgrundsdukstryck, desto mer blir du uppslukad av det. Det drar in dig med sina frodiga nyanser, färgtoner och allmänna färgschema, vilket får dig att känna dig som om du skulle kunna befinna dig i själva havet.

Sortiment av bakgrundsdukstryck

Med en sådan uppsjö av alternativ måste Photowalls sektion för bakgrunder på duk ha minst en underkategori för att göra det enklare och mer sammanhängande att bläddra. Den särskilda sektionen av bakgrundsdukstryck är den nivå som heter Bokhyllor, ett charmigt litet kluster som innehåller något som vi alla tycker är intressant och som vi alla har sett i en eller annan form. Bara skenet av att ha ett miniatyrbibliotek ger oss en behaglig känsla. Om du väljer ett bakgrundsdukstryck med bokhyllor är ett som kan rekommenderas "Door and Books", ett fantastiskt motiv som också är symboliskt eftersom böcker är en dörr till andra världar.
Produktinformation