Metall

Metal canvas prints från kategorin Material under Surface & Textures har olika typer och olika typer som du kan använda som tema för din inredning. Välj mellan ett brett utbud av Läs merstilar som metallhål, mönster, oxidation, rost och många fler. Att ha metalldukstryck med livliga färger kan vara ett roligt sätt att dekorera alla typer av utrymmen. Liva upp väggarna i ditt hem, fritidsområde och till och med på kontoret med en serie motiv som bara utstrålar stil och karaktär. Steampunk-fans kommer definitivt att få en kick av att visa konstnärliga målningar med anknytning till metalldukutskrifter. Detta utmärkta urval från Photowall ger din inredning den yta och textur den behöver samtidigt som den skapar maximal visuell tyngd. Materialets flexibilitet öppnar upp många alternativ där metalldukstryck ger hållbarhet och kombinerar funktion, form och skönhet. Dessa metalldukstryck kan också ändras för att matcha eller kontrastera med din redan existerande inredning, övergripande estetik och färgscheman.

En välkommen förändring

Det finns nya metallfinesser, mönster och beläggningar som passar olika arkitektoniska stilar, vilket är till stor glädje för inredningsarkitekter i denna moderna tid. Detsamma gäller för metalldukutskrifter som erbjuder en bred palett av bilder som kan komplettera ditt bostads-, företags- eller fritidsområde. I och med tillkomsten av nya digitala verktyg har inredningen fått en dramatisk förbättring av arkitektoniska och inredningsarbeten, och även offentliga platser. Metallbeläggning, särskilt i form av metalldukstryck, har blivit mer och mer populärt och används som väggbeklädnad, kolonnskydd, rumsavdelare och så vidare. Metalldukstryck kan användas för att ge ökad stabilitet i ett rum och skapa ett öppet och rymligt intryck. Ta till exempel bilden med titeln "Pasupati Bridge, back and white", som visar på hållbarheten och mångsidigheten hos det material som är metall. Metalldukutskrifter som denna kan få vilket rum som helst i ditt hem, eller på kontoret, att verka större och mycket mer fängslande dessutom.

Placering av metalldukstryck

Vare sig det gäller kök, vardagsrum, kontorsutrymmen och till och med sovrum har metaller blivit en del av den moderna trenden inom inredning. Metalldukutskrifter är ett stärkande uttalande till alla typer av vägginredning. Precis som själva materialet är metalldukutskrifter från Photowall mångsidiga och anpassningsbara till alla typer av kommersiella eller privata utrymmen. De varierande formerna av metaller som finns i detta sortiment erbjuder ett svepande kluster av inredningsidéer. Estetiskt sett ger metalldukstryck nya trender och passar bra ihop med de flesta dekorativa trender. Dessa bilder ger stabilitet och lockelse till ett utrymme och ofta livar de upp ett annars tråkigt och oinspirerat område. I ett hem kan du till exempel använda något som "The Door Knocker" eller den fantastiska "Abandoned Boiler Room". Detta specifika metalldukstryck ser inte bara intressant och elegant ut, utan har också en design som skriker textur och charm. Om du vill ha en mer företagskänsla kanske du vill ha en illustration som är mer konstnärlig till sin natur, för att fånga uppmärksamheten hos den som tittar på den. Ett metalldukstryck som "Car Engine" kan göra det för dig.

Var stilfull

Eftersom svart i sig självt är slående, om du kombinerar det med vitt får du den verkliga dramatiken och gnistan. Användningen av metalldukstryck av den här varianten, i vilken inredning som helst, ger en fräsch, ren och elegant stämning till vilket rum som helst. Svart och vitt är nästan den mest perfekta färgkombinationen för alla inredningsstilar eller mode eftersom den är tidlös och tydlig. Moderna inredningar kombinerar ofta svart och vitt med till exempel eleganta metaller. De flesta människor förknippar också denna speciella färgblandning med den mest eleganta och chicaste. Att kombinera den med den yta och textur som metall är ger dig en vinnande blandning som kommer att förvandla ditt utrymme till något speciellt. Det är bara att kolla in metalldukstrycken "Black Nevada - Motel Lucky Lady Vegas" och "Valve and Pipeline" för att få en uppfattning om vad dessa motiv kan tillföra ditt valda rum.
Produktinformation
  • Visar 1-33 av 33 motiv

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1-4 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.