Sten

Sten har funnits sedan tidernas begynnelse. Människan har använt den för att skapa nästan allt på den här planeten. Under stenåldern lärde sig våra förhistoriska förfäder att använda Läs merdetta material för att tillverka verktyg för skärande bearbetning, jordbruk, jakt och nästan alla aspekter av vardagen. Sten har också ett mycket specifikt utseende och patina som drar till sig vår uppmärksamhet. Vissa mönster engagerar oss, en viss färgpalett lugnar våra sinnen, eller en viss bild, som vi ser i vardagen, kan plötsligt verka ny och exotisk för oss. Photowall hyllar detta märkliga mänskliga drag i sitt sortiment av stendukstryck. Dessa stendukstryck kan lätt samordnas med färgen på dina väggar eller med din valfria tapet. De finns i en mängd olika bilder som garanterar ett outtömligt urval för ditt hem. Placera dem i dina arbetsrum eller i dina lyor, dina rekreationsrum och till och med i dina kök, vad som än passar dig. Kom hem till en plats där skönhet och avkoppling inte behöver vara meningsfulla för att uppskattas fullt ut. Låt dina ögon och ditt sinne engageras och tröstas av det elementära. Det finns inga regler när det gäller att pryda ditt hem med dessa unika stendukstryck. Luta dig bara tillbaka och slappna av och låt dem lindra dina bekymmer.

Tåligt i sten canvas prints

För dem som var unga och vilda på nittiotalet, när grungemusikens storhetstid i Seattle, Washington, var som bäst, finns det inget som kan tjäna som en bättre påminnelse än våra stendukstryck "Grunge Wall". De talar om en tid av ungdom och frihet och ett liv som inte var belastat av omsorg. De påminner oss om de platser vi har varit på och de äventyr vi har delat. Ett gammalt skivomslag kan vara för bokstavligt för dessa minnen, men just det här stycket i våra stendukstryck kommer att ge subtilitet och nyans till en uppskattad tid i våra liv. För den moderna boende som inte kan få nog av den industriella looken erbjuder Photowall "Torn Beige Stone Wall" i sitt sortiment av stendukstryck. De här verken erbjuder en stark kontrast till solida färger och ger dina fritidsutrymmen den extra kick de behöver för att förvandla dem från tråkiga till dramatiska. Ett annat perfekt tillägg till din bostad kan vara "Coral Colored Terrazzo". Just detta objekt i våra stendukstryck ger en Picasso-aktig känsla. Med sina djärva streck och oortodoxa färganvändning kan den ge en odefinierbar elegans till ditt vardagsrum eller din läshörna.

Grundläggande i stendukstryck

Allt behöver inte vara fint och sött. Ibland kan en karg väggs stjärnglans ge ditt vardagsrum lika mycket energi som en vägg som är täckt av pastellfärger och samordnade tryck. Med detta i åtanke ger Photowall dig verket "Stone Hard Wall". Just den här artikeln i vårt urval av stendukstryck ger en gotisk och monokromatisk luft till din miljö, vilket kan vara tilltalande för den mer äventyrliga stadsbon. Det här konstverket passar inte bara bra med en bar, vit bakgrund, utan det kan också vara ett väggstycke som ligger precis ovanför din säng. Det ger en grov sofistikering som är svår att uttrycka. Och för dem vars ögon är förtjusta i konstiga, upprepande mönster kan designen "Dekorativ stenvägg" i våra stendukstryck vara precis vad du behöver. Med sitt sätt att locka ögat och sinnet att hitta kongruens och struktur i sin form är det det perfekta verket för den robusta, komplexa individen. Låt den stå bredvid din boksamling i ditt privata bibliotek eller hitta ett hem bredvid din loungestol, så har du det perfekta samtalsobjektet för att börja kvällen.

Hård och vacker

För dem som vill lägga till lite färg till det abstrakta, gifter sig vår design "Reef Structure" med det bästa av två världar. Den här bilden, som skildrar de olika lagren av färgad sten på en klippvägg, introducerar jordtoner samt brutna linjer för det kräsna ögat. Sätt upp de här bitarna i ett ljust upplyst rum med en bar vägg bakom, så har du den perfekta utsmyckningen för varje bostadsområde. De dämpade nyanserna och de hypnotiska mönstren kan slappna av i sinnet och lugna dina sinnen. De här bitarna, och många fler i vårt urval, vittnar om sanningen att all skönhet inte är socker och kryddor och allt som är trevligt. Ibland kan starka kontraster, gotiska element och monokromatiska nyanser vara lika smakfulla och eleganta. För den mer edgy och oortodoxa stadsbon är de här bitarna precis rätt element för att ge ditt hem den välbehövliga stilen. Ta några av dessa stendukstryck medan lagret fortfarande räcker.
Produktinformation
  • Visar 1-71 av 71 motiv

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1-4 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.