Grova strukturer

Det finns vissa saker i denna värld som trotsar logiska förklaringar. Vissa fenomen som inträffar och som inte verkar vara begripliga för det intelligenta sinnet, men som ändå verkar Läs merfungera på ett vackert sätt. Ett av dessa mysterier är varför det mänskliga ögat tycks attraheras av abstrakta och icke-linjära bilder. Vissa mönster engagerar oss, en viss färgpalett lugnar våra sinnen, eller en viss bild kan plötsligt bli begriplig för oss, även om den inte är i det aktuella sammanhanget. Photowall hyllar detta märkliga mänskliga drag i sitt sortiment av grova canvasutskrifter. Dessa grova canvasutskrifter kan enkelt samordnas med färgen på dina väggar eller med din valfria tapet. De finns i en mängd olika bilder som garanterar ett outtömligt urval för ditt hem. Placera dem i dina arbetsrum eller i dina lyor, dina rekreationsrum och till och med i dina kök, vad som än passar dig. Kom hem till en plats där skönhet och avkoppling inte behöver vara meningsfulla för att uppskattas fullt ut. Låt dina ögon och ditt sinne engageras och tröstas av det ovanliga. Det finns inga regler när det gäller att pryda ditt hem med dessa unika grova canvasutskrifter. Luta dig bara tillbaka och slappna av och låt dem lindra dina bekymmer.

En för varje humör i grova canvasutskrifter

För dem som var unga och vilda på nittiotalet, då grungemusikens storhetstid i Seattle, Washington, var på sin höjdpunkt, finns det inget som kan tjäna som en bättre påminnelse än våra "Old Grunge Wall" grova canvasutskrifter. De talar om en tid av ungdom och frihet och ett liv som inte var belastat av omsorg. De påminner oss om de platser vi har varit på och de äventyr vi har delat. Ett gammalt skivomslag kanske är för bokstavligt för dessa minnen, men just det här stycket i våra grova canvasutskrifter kommer att ge subtilitet och nyans till en uppskattad tid i våra liv. För den moderna människan som inte kan få nog av den industriella looken erbjuder Photowall "Corrugated Iron Sheeting" i sitt sortiment av råa canvasutskrifter. De här verken utgör en stark kontrast till solida färger och ger dina fritidsutrymmen den extra kick de behöver för att förvandlas från trist till dramatiskt. Ett annat perfekt tillägg till din bostad kan vara "Grey Graffiti Detail". Just den här artikeln i våra grova canvasutskrifter ger en Picasso-aktig känsla. Med sina djärva streck och oortodoxa färganvändning kan den ge en odefinierbar elegans till ditt vardagsrum eller din läshörna.

Elementär look i grova canvasutskrifter

Allt behöver inte vara fint och sött. Ibland kan en karg vägg ge lika mycket energi till ditt vardagsrum som en vägg som är täckt med pastellfärger och samordnade tryck. Med detta i åtanke ger Photowall dig verket "Black Cement Wall". Just den här artikeln i vårt urval av grova canvastavlor ger en gotisk och monokromatisk luft till din miljö, vilket kan vara tilltalande för den mer äventyrliga stadsbon. Det här konstverket passar inte bara bra till en karg, vit bakgrund, utan kan också vara ett väggstycke som ligger precis ovanför din säng. Det ger en grov sofistikering som är svår att uttrycka. Och för dem vars ögon är förtjusta i konstiga, upprepade mönster kan "Tire Tread"-designen i våra grova canvasutskrifter vara precis vad du behöver. Med sitt sätt att locka ögat och sinnet att hitta kongruens och struktur i sin form är det det perfekta verket för den robusta, komplexa individen. Låt den stå bredvid din boksamling i ditt privata bibliotek eller hitta ett hem bredvid din loungestol, så har du det perfekta samtalsobjektet för att börja kvällen.

Stark och elegant

För dem som vill lägga till lite färg till det abstrakta, gifter sig vår design "Reef Structure" med det bästa av två världar. Den här bilden, som visar de olika lagren av färgad sten på en klippvägg, introducerar jordtoner samt brutna linjer för det kräsna ögat. Sätt upp de här bitarna i ett ljust upplyst rum med en bar vägg bakom, så har du den perfekta utsmyckningen för varje bostadsområde. De dämpade nyanserna och de hypnotiska mönstren kan slappna av i sinnet och lugna dina sinnen. De här bitarna, och många fler i vårt urval, vittnar om sanningen att all skönhet inte är socker och kryddor och allt som är trevligt. Ibland kan starka kontraster, gotiska element och monokromatiska nyanser vara lika smakfulla och eleganta. För den mer edgy och oortodoxa stadsbon är de här bitarna precis rätt element för att ge ditt hem den välbehövliga stilen. Ta några av dessa grova canvasutskrifter medan lagret fortfarande räcker.
Produktinformation
  • Visar sidan 1 av 1 sidor