Peeling

Det finns vissa saker i denna värld som trotsar logiska förklaringar. Vissa fenomen som inträffar och som inte verkar vara begripliga för det intelligenta sinnet, men som ändå verkar Läs merfungera på ett vackert sätt. Ett av dessa mysterier är varför det mänskliga ögat tycks attraheras och glädjas av bilder som flagnar och förfaller. Vissa mönster engagerar oss, en viss färgpalett lugnar våra sinnen, eller en viss bild kan plötsligt bli begriplig för oss, även om den inte är i det aktuella sammanhanget. Photowall hyllar detta märkliga mänskliga drag i sitt sortiment av canvasbilder med skalning. Dessa utskrifter kan enkelt samordnas med färgen på dina väggar eller med din valfria tapet. De finns i en mängd olika bilder som garanterar ett outtömligt urval för ditt hem. Placera dem i dina arbetsrum eller i dina lyor, dina rekreationsrum och till och med i dina kök, vad som än fungerar för dig. Kom hem till en plats där skönhet och avkoppling inte behöver vara meningsfulla för att uppskattas fullt ut. Låt dina ögon och ditt sinne engageras och tröstas av det ovanliga. Det finns inga regler när det gäller att pryda dina hem med dessa unika peeking canvas prints. Luta dig bara tillbaka och slappna av och låt dem lindra dina bekymmer.

Ovanligt i peeling canvas prints

För dem som var unga och vilda på nittiotalet, när grungemusikens storhetstid i Seattle, Washington, var på sin höjdpunkt, kommer inget att tjäna som en bättre påminnelse än vår "Grunge Wall II" i vårt fina sortiment av peeling canvas prints. De talar om en tid av ungdom och frihet och ett liv som inte är belastat av omsorg. De påminner oss om de platser vi har varit på och de äventyr vi har delat. Ett gammalt skivomslag kan vara för bokstavligt för dessa minnen, men just det här verket i våra skalade canvasutskrifter kommer att ge subtilitet och nyans till en uppskattad tid i våra liv. För den moderna människan som inte kan få nog av den industriella looken erbjuder Photowall "Rusty Patched Plate" i sitt sortiment av peeling canvas prints. De här verken erbjuder en stark kontrast till solida färger och ger dina fritidsutrymmen den extra kick de behöver för att förvandla dem från tråkiga till dramatiska. Ett annat perfekt tillägg till din bostad kan vara "Del av Berlinmuren med grunge graffiti-Potsdamer Platz". Just den här artikeln i våra skalande canvasutskrifter ger en Picasso-esque känsla. Med sina djärva streck och oortodoxa färganvändning kan den ge en odefinierbar elegans till ditt vardagsrum eller din läshörna.

Partikulärt i peeling canvas prints

Allt behöver inte vara fint och sött. Ibland kan den stjärniga, kala väggen ge ditt vardagsrum lika mycket kick som en vägg som är täckt med pastellfärger och koordinerade tryck. Med detta i åtanke ger Photowall dig "Ripped Poster Wall". Just den här artikeln i vårt urval av avskalade canvasutskrifter ger en gotisk och monokromatisk luft till din miljö, vilket kan vara tilltalande för den mer äventyrliga stadsbon. Det här konstverket passar inte bara bra ihop med en bar, vit bakgrund, utan det kan också vara ett väggstycke som ligger precis ovanför din säng. Det ger en grov sofistikering som är svår att uttrycka. Och för dem vars ögon är förtjusta i konstiga, upprepande mönster kan "Bricks and Pattern"-designen i våra peeling canvas prints vara precis vad du behöver. Med sitt sätt att locka ögat och sinnet att hitta kongruens och struktur i sin form är det det perfekta verket för den robusta, komplexa individen. Låt den stå bredvid din boksamling i ditt privata bibliotek eller hitta ett hem bredvid din loungestol, så har du det perfekta samtalsobjektet för att börja kvällen.

Ovanligt och elegant

För dem som vill lägga till lite färg till det abstrakta, gifter sig vår design "MIneral Rock" med det bästa av två världar. Den här bilden i vår fantastiska kollektion av peeling canvas prints, som skildrar de olika lagren av färgad sten på en klippvägg, introducerar jordtoner samt brutna linjer för det kräsna ögat. Sätt upp dessa peeling canvas prints i ett ljust upplyst rum med en bar vägg bakom dem, så har du den perfekta utsmyckningen för varje bostadsområde. De dämpade nyanserna och de hypnotiska mönstren kan slappna av i sinnet och lugna dina sinnen. Dessa peeling canvas prints, och många fler i vårt urval, vittnar om sanningen att all skönhet inte är socker och kryddor och allt som är trevligt. Ibland kan starka kontraster, gotiska element och monokromatiska nyanser vara lika smakfulla och eleganta. För den mer edgy och oortodoxa stadsbon är de här bitarna precis rätt element för att ge ditt hem den välbehövliga stilen. Ta ett par av dessa peeling canvas prints medan lagret fortfarande räcker.
Produktinformation
  • Visar 1-28 av 28 motiv

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1–4 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.