Ytor

Det är märkligt vad det mänskliga ögat kan dras till. Ytor och bilder som är arrangerade i ett visst mönster verkar stimulera sinnet till att göra någon slags mening av det man ser. KLäs meranske är det det mänskliga psykets behov av att skapa ordning och struktur i kaos som gör att specifika mönster och unika färgprover är så lockande för oss. Detta inneboende behov, och uppskattningen av att det uppfylls, har gjort detta drag till en konstform. Surfaces canvasutskrifter är en samling visuella komponenter som är arrangerade på ett sådant sätt att de ger en märklig men tilltalande bild, en bild som ögat och sinnet kan känna igen och uppskatta. Photowall hyllar denna unika och förbryllande konst i sitt sortiment av ytor canvasutskrifter. Dessa ytor på canvas kan enkelt samordnas med färgen på dina väggar eller med din valfria tapet. De finns i en mängd olika bilder som garanterar ett outtömligt urval för ditt hem. Placera dessa fantastiska ytor på duk i dina arbetsrum, eller i dina arbetsrum, i dina fritidsrum och till och med i dina kök, vad som helst som passar dig. Kom hem till en plats där inneboende skönhet och textur inte behöver vara bekant för att uppskattas fullt ut. Låt dina ögon och ditt sinne engageras och tröstas av både det vanliga och det nya. Det finns inga regler när det gäller att pryda era hem med dessa unika ytor på canvas. Luta dig bara tillbaka och slappna av och låt dem lindra dina bekymmer.

Bizarre i ytor canvasutskrifter

Den lekfulla användningen av färg och de distinkta egenskaperna hos dessa ytor på canvas gör att de inte längre är enkla, köpbara prydnader utan faktiska objekt d árt. Ett enda stycke placerat på ett väl synligt område i ditt hem kan få hela utrymmet att gnistra. Det finns också nästan outtömliga sätt att njuta av dem. Från att helt enkelt sitta i ditt arbetsrum med en bra bok och då och då titta på dessa konstverk, till att koppla av i din loungestol medan du betraktar de intrikata mönstren, garanterar dessa ytor på duk inte bara oändliga timmar av intellektuell kontemplation utan också en djup uppskattning av deras inneboende skönhet. Photowall ger dig mer att älska med "Smiley Face", "High Tide BW" och "Moondance Circle Blue Black" i sin anmärkningsvärda kollektion av ytor på duk. Till och med dina barn kommer att älska den uppsjö av färger som de finns i. De är aldrig för unga för att lära sig att uppskatta konst. Alla i ditt hushåll kommer att tacka dig för att du tog din del av dessa ytor på duk.

Extrinskt i ytor canvas prints

Inom psykologin finns det ett test som kallas Worschak. I grund och botten är det en svart bläckprick på papper. Det visas för patienten och han berättar för psykologen vad han ser i det. Bilden i sig har inget egenvärde. Det är patientens tolkning av vad han ser i dessa bilder som berättar för psykoanalytikern vad han vill veta om patientens sinnestillstånd. Surfaces canvasutskrifter fungerar i stort sett på samma sätt. De är en enkel samling av bitar av vad som helst med färg som arrangeras tillsammans för att bilda en bild. Men den enkla vetenskapen i dessa ytor canvas prints har överskuggats av deras uppenbara skönhet. Några av de största museerna i världen som visar modern samtidskonst visar upp några av dessa underbara verk i sina samlingar. Det är en välsignelse utan mått att Photowall bestämde sig för att erbjuda dessa ytor canvasutskrifter för offentlig konsumtion. Vi är stolta över att ge dig "Ocean Rhapsody", "Number Nine" och "World Map on Wooden Wall" i vårt fina sortiment av ytor på canvas.

Outlandish and striking

Allting behöver inte vara fint och sött. Ibland kan en yta med sin stjärnglans ge lika mycket atmosfär till ditt vardagsrum som en yta med pastellfärger och samordnade tryck. Med detta i åtanke ger Photowall dig "Iron Door", "Heart of Nails" och "Rustic Stone Wall" i vårt imponerande utbud av ytor på canvas. Just dessa objekt i vårt urval av ytor på duk erbjuder en gotisk och monokromatisk atmosfär till din miljö, vilket kan vara tilltalande för den mer äventyrliga stadsbon. De här konstverken passar inte bara bra ihop med en naken, vit bakgrund, utan de kan också vara ett väggstycke som ligger precis ovanför din säng. Det ger en grov sofistikering som är svår att formulera. Och för dem vars ögon är förtjusta i konstiga, upprepande mönster kan designen "Rusty Chains" i våra ytor canvasutskrifter vara precis vad du behöver. Med sitt sätt att locka ögat och sinnet att hitta kongruens och struktur i sin form är det det perfekta verket för den robusta, komplexa individen. Låt den hänga på väggarna i dina matrum, så har du det perfekta samtalsobjektet för att inleda kvällen.
Produktinformation