Måttanpassade tapeter och tavlor, fri frakt. Skickas inom 1-2 dagar.

  Älskade Mumin på tapeten

  Nyhet!  Tove Janssons älskade Mumintroll och flera av hans vänner finns nu som motiv för fototapeter och canvastavlor hos Photowall.
  Moomin - Snorkmaiden
  Moomin - Snorkmaiden

  I år är det 65 år sedan Tove Janssons första bok om Mumintrollet gavs ut. Sedan dess har berättelserna om Mumin och de andra invånarna i Mumindalen såsom Muminpappan & Muminmamman, Lilla My, Snorkfröken, Hattifnattarna, Snusmumriken med flera, blivit omåttligt populära bland både unga och gamla. Illustrationerna som skapats av Tove Jansson är lika omtyckta med sina vackra färgsprakande och minnesvärda motiv.

  Moomin - Comic Book 1
  Moomin - Comic Book 1

  Photowall är därför väldigt glada för att kunna presentera en motivserie hämtad från de välkända böckerna. Motivserien finns att tillhandahålla som både fototapet och canvastavla. 

  Min personliga favorit bland fototapeterna är definitivt  Moomin - Sunny i komplementfärgerna djuplila och gult, ett av mina starkare bildminnen av Mumin från när jag själv var liten och läste böckerna. Men det är bara ett av totalt femton motiv som gör ditt hem lite mer sagolikt.

  Moomin - Sunny
  Moomin - Sunny
  Fler artiklar som kan intressera dig


  Snabb leverans

  Din beställning skickas inom 1-2 dagar och du har alltid fri frakt.

  100% Garanti

  Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.