AURA sfärolit - Tapet - Hall

Emma Lindström

Emma Lindström är utbildad konstnär, född 1989 och uppvuxen i Göteborg. Emma har med stor framgång ställt ut i USA och runt om i Europa. Sedan 2017 driver hon ett eget konstgalleri, ALäs mernohaao gallery i centrala Göteborg där hon även har sin ateljé. Hon är känd för sina färggranna och abstrakta akrylmålningar, där slumpen och intuitionen styr den konstnärliga processen. Hennes konst sprudlar av färg och känslor. Kollektionen AURA är Emmas första tapetkollektion, där hon för Photowall har skapat 12 färgstarka abstrakta motiv från skannade originalmålningar. Lindströms konst för betraktaren bortom de visuella sinnena och uppmanar till att absorbera och återuppliva den energi som ett konstverk medför. Hennes skapandeprocess är en balansgång mellan slump och kontroll, där själva processen blir en viktig del av konstverket. Resultatet blir en gripande kollektion med abstrakta bilder som för tanken till rymden och universum.

Släpp in konsten i ditt hem

Låt dig sjunka in i och ta in motivet och låta dig färdas meditativt. Släpp in konsten i ditt hem. Abstrakt, livfullt och harmoniskt men samtidigt stilrent. Upplev de konstnärliga tapetmotiven i ditt hem och kombinera Emmas konstnärliga energi med den energi du själv införlivat i din övriga inredning. Emma Lindströms målningar är alltid upplyftande och hoppfulla och fyller rummet och hela ditt hem med energi och färg.

Konstverk i rummet - tapeter som konst

Med dagens teknik erbjuder fototapeter helt nya möjligheter att förvandla tapeter till konst och konst till tapeter. Letar du efter konstverk till rummet? Med en fototapet kan man till exempel låta motivet från ens favorittavla täcka en hel vägg, och göra hela väggen till ett konstverk, eller förvandla sina egna bilder till konst genom att låta dem ta upp en central plats i rummet.

Ett möte mellan konst och inredningsdesign

Konst ska kännas, gå rakt igenom hjärtat bortom intellektet och det är vad Emma Lindströms kollektion AURA gör. Nu finns Emma Lindströms konstverk som tapet och ger effekt på hela rummet. Kollektionen består av tolv inskannade akrylmålningar som blir till anpassas måttanpassad fototapet. Inred med unika konstmotiv som säljs exklusivt hos Photowall. Tapetkollektionen AURA är en färgglad tapetkollektion med organiska tapetmotiv som exploderar av färg och energi - ett möte mellan konst och inredningsdesign. Varje motiv har sitt eget unika uttryck som uppmanar till en kreativ och färgsprakande miljö i hemmet, samtidigt som motivens kompositioner bjuder in till harmoni och lugn. Tapeterna passar perfekt till sovrummet, vardagsrummet eller som en fondvägg, på kontoret, eller ja var du vill, där du vill skapa harmonisk miljö och en kreativ plats med tapet.

Drömsk harmoni i sovrummet

Konst och harmoni går hand i hand och det är precis vad man kan säga om fototapeterna i kollektionen AURA. Med våra tapeter är den enkelt att skapa en drömsk harmoni i sovrummet. Låt dina drömmar inspireras av universums alla mysterier och löften om det okända med en akrylmålning på tapet i sovrummet. Vakna upp i fullständig harmoni varje morgon med mjukt abstrakt konst som vittnar om att universum är på din sida idag.

Hållbar och medveten inredning

Intresset för inredning växer samtidigt som vi blir alltmer miljömedvetna och söker efter hållbara alternativ. En konsttapet går helt i linje med vår nya medvetna inredningshållning, där valet att täcka hela väggen med din konst visar vem du är, samtidigt som tapetens kvalitet låter dig behålla din konst i många år framöver. Vi tycker det är viktigt med hållbar och medveten inredning. Alla våra tapeter är miljövänligt tillverkade och PVC-fria vilket gör det till ett ännu mer självklart val för den medvetna inredaren. Låt ditt val av konst vara ett statement. Låt kvalitet och kreativitet mötas i ett hållbart val för ditt hem med Emma Lindströms färggranna och abstrakta akrylmålningar på tapet.

Ett vardagsrum som rymmer flera dimensioner

Var befinner du dig, i rymden, i havet, inuti ett snäckskal, eller kanske i en dröm? Låt ditt humör och din fantasi styra din upplevelse med en AURA-tapet i ditt vardagsrum. Genom att tapetsera väggarna med Emma Lindströms tapet kan du skapa ett vardagsrum som rymmer flera dimensioner, som du aldrig kommer att tröttna på. Varje tapetmönster bjuder på stor variation och en aldrig sinande källa till inspiration.

Hallen bjuder på hemmets första och sista intryck

Hallen är det första som möter dig när du kommer hem och det sista du ser innan du går hemifrån. Med andra ord, hallen bjuder på hemmets första och sista intryck. Låt dessa intryck räknas med riktigt mäktig konst i form av tapet. Hallen blir lätt plottrig med all dess förvaring, skor, jackor och prylar. Låt inte din inredning bli en del av plottret utan gör det stilrent med ett konstverk som täcker hela väggen. Med en AURA-tapet blir det harmoni istället för kaos som välkomnar dig varje gång du kliver in genom dörren.

Skapa en inspirerande kontorsmiljö

Kontoret är en plats vi spenderar mycket tid på och här krävs att vi är kreativa, fokuserade, produktiva, sociala, ja det mesta krävs av oss i kontorsmiljön. Ändå är det så ofta en bortglömd plats vad gäller inspiration och inredning. Vi tycker det är synd och vill uppmana till att skapa en inspirerande kontorsmiljö. Ett riktigt lyft ger Emma Lindströms tapetkollektion AURA, där varje tapetmotiv kan framkalla och uppmana till harmoni och kreativitet. Alla kan hämta sin inspiration och det de behöver för stunden, samtidigt som den ger en energiinjektion och en wow-upplevelse med sina inbjudande färger och sprakande kreativitet.
  • Visar sidan 1 av 1 sidor