Måttanpassade tapeter och tavlor, fri frakt. Skickas inom 1-2 dagar.

  Garbo & Friends bakom kollektionen Tiny Heroes

  Photowall presenterar kollektionen Tiny Heroes – skapad av den svenska designstudion Garbo & Friends. Kollektionen består av tre detaljrika och tidlösa motiv – alla med en egen historia.
  Fauna by Garbo & Friends

  Det var under en promenad i de småländska skogarna som färgerna från rönn och löv i kombination med skogens djur gav inspiration till mönstret Fauna. Motivet Mares har en helt annan historia – det är inspirerat av havet och dess invånare.

  – Jag började dyka för ett par år sedan och det var som att uppleva en helt ny värld som jag inte visste existerade. Den var så vacker och så fascinerande att jag tappade andan. Mares är definitivt en hyllning till havet, säger Susanne Karlsson Nemirovsky grundare och designer på Garbo & Friends.

  Mares - Dark by Garbo & Friends

  Naturen är återkommande som inspirationskälla till kollektionens illustrationer, men också resor och nya upplevelser.

  – När jag reser så funderar jag på hur jag kan få in upplevelserna och inspirationen jag får i ett koncept, under tiden skriver jag oftast en liten historia som blir utgångspunkten för kollektionen, säger Susanne.

  Bows by Garbo & Friends

  De olika motivens färger är noga utvalda för att skapa en varm helhetskänsla i hemmet som håller över tiden. En del av Garbo & Friends hållbarhetstänk.

  – Tanken med våra mönster att de inte ska gå ur tiden, det handlar mycket om färgval och storlek på mönstret. Gamla klassiska mönster från olika formgivare är en stor inspiration, framför allt när det kommer till toner och nyanser. Något som är klassiskt och tidlöst blir på något sätt naturligt hållbart, säger Susanne.

  Tiny Heroes finns exklusivt hos Photowall och beställs måttanpassade för 325 kronor per kvadratmeter.

  Fler artiklar som kan intressera dig

  Nya motiv från Nadja Wedin hos Photowall

  by Photowall

  För sommaren 2017 utökar Photowall utökar sitt tapetsortiment med tre nya mönster:Lovebirds, Blues och Purple Vein – skapade av konstnären, illustratören och formgivaren Nadja Wedin.

  Designern Linnea Nilsson Lundell pysslar med tapet

  by Photowall

  Hos oss på Photowall är Alla hjärtans dag en dag full av kärlek, pyssel och tapet. Förutom det är det också en dag då vi gärna skickar kärlekshälsningar till våra nära och kära. I år gjorde vi det med kort och tapetkuvert skapade av designern Linnea Nilsson Lundell med hennes nya tapetmotiv som passande går under namnet Love Birds.

  Möte mellan inredningsdesign och konst - Emma Lindström för Photowall

  by Photowall

  Idag lanserar vi ett exklusivt designsamarbete med den svenska konstnären Emma Lindström. Tapetkollektionen AURA omfattar 12 akrylmålningar med abstrakta och livfulla färgkompositioner. Genom sitt harmoniska och organiska uttryck bjuder varje tapetmotiv in till visuell avkoppling och sinnesro.

  DIY-tips: påskpyssel med tapet för en treåring

  by Photowall

  Inför årets påskhelg har vi pysslat tillsammans med de små, sett påsken genom deras ögon och inspirerats av deras idéer. Resultatet – påskliljor och tapetkycklingar på sugrör som passar vilken treåring som helst.

  Saga-Mariah Sandbergs tapetkollektion ger vårkänslor året om

  by Photowall

  Photowalls nya tapetkollektion DAWN CHORUS är en färgsprakande samling mönster fylld med vackra vårtecken, skapad av den svenska illustratören Saga-Mariah Sandberg. Kollektionen är inspirerad av nordisk natur och består av åtta handritade tapetmotiv med ängsblommor, praktfulla rosor och svenska skogsbär.

  Inred barnrummet lagom till skolstart

  by Photowall

  En dag händer det! Det är dags att börja skolan för första gången. Det blir nya rutiner, kompisar och kanske också nya intressen. Vad kan då passa bättre än att uppdatera barnrummet tillsammans med barnen.

  Trendspaning 2019 - årets stora inredningstrender

  by Photowall

  Hur ser inredningstrenderna ut under 2019? Vad har lyfts fram på de stora inredningsmässorna? Bloggaren, kreatören och DIY-proffset Anna María Larsson har summerat årets trender som hjälper dig att navigera rätt. Häng med på en djupdykning!

  Tapetkollektion med graffitimotiv

  by Photowall

  Photowall lanserar en tapetkollektion med graffitimotiv från några av Sveriges främsta street art konstnärer. Kollektionen är ett samarbete med det Stockholmsbaserade konstgalleriet Wallery.


  Snabb leverans

  Din beställning skickas inom 1-2 dagar och du har alltid fri frakt.

  100% Garanti

  Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.