Jonna Hallberg

Jonna Hallberg

Jonna Hallberg är en Stockholmsbaserad illustratör, designer och konstnär utbildad vid bland annat Konstfack i Stockholm och Pacific Northwest College of Art i Portland, USA. Motiven Läs meri kollektionen Resilience är starkt kopplade till platser som Jonna både känner och vill lära känna, landskap inspirerade av såväl verkliga platser som diktade.

Resilience

Jonna Hallbergs motiv skulle vara nästan för vackra för den här världen om hon inte så skickligt låtit svärtan ta plats. Konstverken är stillsamma avbildningar av frusna ögonblick från fantastiska platser, fyllda med kraft och inspiration från naturen. Vilsamma målningar som är behagfulla blickfång men som i sin enkla framtoning också passar bra som en stämningsfull bakgrundsfond.

Motiven är föreställande och målade för hand med akvarell och har sedan bearbetats digitalt för att anpassas till de tekniska krav våra kvalitetssäkrade tapeter ställs inför. I det stora formatet får betraktaren ta del av varje penseldrag och den fina ytstrukturen hos ett akvarellpapper utan att gå miste om upplevelsen av den handgjorda känslan. Jonna Hallberg har på ett okomplicerat vis och med en självklarhet få förunnad lyckats fånga akvarellmålningens eftertraktade kärna, ljuset och luften, utan att förlora närvaron i bilden. Hon har sömlöst lyckats kombinera sitt analoga hantverk med det digitala arbetet och resultatet känns som det mest naturliga.

Vid anblicken av favorittapeten ”Cliff” kan man nästan känna den friska vinden från havet och saltstänk i ansiktet. Den tidlösa färgskalan är dämpad och går från svagt grått till mörkt svart med blå toner i.

Kollektionen Resilience består av fem noggrant utvalda tapetmotiv samt ett antal posters och tavlor. Alla motiv har sina egna uttryck och unika miljöer för att du ska kunna skapa din egen favoritplats i ditt hem. Den här kollektionen passar som allra bäst hos den som längtar efter ett eget själsligt rum att vara i eller hos den som behöver en ny horisont att blicka ut över.
  • Visar 1-12 av 12 motiv

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1–4 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.