Den förtrollade skogen - Tapet - Kontor

Jonna Jinton

Många drömmer om att packa ihop allt och flytta ut till lugnet på landet, och det var precis vad den svenska bloggaren, fotografen och konstnären Jonna Jinton gjorde. Hon började fotoLäs mergrafera redan som tonåring, och det var atmosfären och naturen i norra Sverige som inspirerade henne. Den självlärda Jonna Jinton visar naturen från sitt unika och konstnärliga perspektiv. Hennes foton och tapetkollektionen Northern Wilderness speglar den drömlika naturen och dess skiftningar under alla fyra årstider i de norra delarna av vårt fantastiska land.

Här får du plats att andas, tänka och känna

Jonna Jintons tapetkollektion Northern Wilderness innehåller stillheten hos karga landskap och harmonin hos tysta, vidsträckta vinterlandskap. Dimhöljda, spegelblanka sjöars romantik och mystiken och inspirationen hos norrsken och magnifika stjärnhimlar. I Jonna Jintons tapeter är det naturen som härskar. Inga höghus, köpcentrum, motorvägar, eller ens grusvägar, så långt ögat kan nå. Här får du plats att andas, tänka och känna. Jonnas tapeter passar perfekt för den som vill känna och skapa harmoni och lugn i hemmet. Fullständig harmoni infinner sig när landskapen betraktas på Jonna Jintons vis - på naturens villkor.

Låt naturbilderna i kollektionen Northern Wilderness tillföra en magisk stämning till ditt hem

Många av bilderna i tapetkollektionen är tagna långt norrut i Sverige, bland annat vid Stekenjokk, Abisko och Stora Sjöfallet. Låt naturbilderna i kollektionen Northern Wilderness tillföra en magisk stämning i ditt hem med bland annat motiven ”Celestial Dream”, ”Stories of the ancient forest” och ”A magical place”. Alla motiv är tagna vid Jonna Jintos favoritplats, en skogstjärn mitt inne i skogen där dimmorna dansar från morgon till kväll. Jonna har spenderat otaliga morgnar vid tjärnen, men aldrig hade hon varit med om en så magisk morgon som just den. För Jonna har det var en magisk plats, dit hon går till när hon behöver inspiration. Jonna kallar platsen för den “Magiska skogstjärnen”. Bli inspirerad du också. Tillför magisk stämning till ditt hem med dessa tapeter, och känn samhörighet med en annan passionerad naturälskare.

Förvandla vardagens kaos till konst i vardagsrummet

Det är lätt att vardagens kaos letar sig in i ett av hemmets mest använda rum, vardagsrummet. Men det vi kallar kaos speglar också det som är vi, och det liv vi lever. Förvandla vardagens kaos till konst i vardagsrummet. Låt en harmonisk fototapet med en sakta gryning över stolta grantoppar vara fond och allt kommer att falla på plats. Låt de ändlösa vyerna över den karga, orörda naturen i Jonna Jintons bilder visa att det otämjda också är det allra vackraste, och att i avsaknaden av perfekt ordning föds inspiration och passion. När vardagen med dess måsten känns dig övermäktig - höj blicken över trädtopparna och stirra rakt ut i universum med hjälp av en av Jonna Jintons tapeter.

Bjud in naturen i ditt hem

Det nordiska landskapet är fascinerande vackert och en stor inspiration till den stilrena nordiska inredningsstilen. I tapetkollektionen Northern Wilderness hittar du 30 tapeter med naturmotiv som passar alla hem och inredningsstilar. Låt morgondimma över kristallklara sjöar, nakna bergslandskap och naturens skiftningar under årstiderna lyfta din inredning. Bjud in naturen i ditt hem! Magnifika norrsken en mörk höstkväll och en stilla sjö som speglar skymningshimlens magi, lyssna på naturen så ska du se att harmonin infinner sig i din inredning.

Tapeterna i Northern Wilderness passar perfekt i sovrummet

Aldrig har en tapetkollektion andats så mycket stillhet och respekt, både för naturen och för människans plats i den, som i Jonna Jintons samling gripande fotografier. Tapeterna i Northern Wilderness passar perfekt i sovrummet, där ger de dig ro för natten och lugn och styrka för att börja en ny dag. Dimman ligger tät över mossbelupen mark i uråldriga tallskogar, solen tinar långsamt upp frostbitna björkar - oavsett vilken vy du föredrar kan du vara säker på att harmonin förmedlas genom den. Ett av tapetkollektionens lågmälda, stolta vintermotiv kan vara det perfekta valet till sovrummet. Inte så mycket färg, inte så rörigt, men desto mer känsla. Eller så kanske du, liksom Jonna själv, finner allra mest inspiration hos de John Bauer-lika, trolska skogarna. Oavsett så är du välkommen in i Jonnas Jintons magiska värld för att välja just din favorittapet från den svenska naturen.

Låt tapeter från Northern Wilderness spegla din personlighet

Är du en drömmare kan du låta dig inspireras av de fria, bekymmerslösa renarna i “Free Spirits” eller släppa lös din fantasi till soldiset genom trädtopparnas dimma i “Morning Meditation”. Låt tapeter från kollektionen Northern Wilderness spegla din personlighet. Du som är romantiker kan sätta rätt stämning med den spegelblanka sjöns ändlösa löften i “The lake of Love” eller låta din passion reflekteras i den rosaskimrande skymningen i tapeten “Reflections”. Äventyraren adderar spänning till hemmet med den orörda naturen eller struntar i att låta sig begränsas av det jordliga och sätter ribban med den magnifika stjärnhimlen i fototapeten “Universe”, som bjuder på rosa, blått, lila, grönt och alla toner däremellan i en enda perfekt harmoni. Jonnas Jintons tapetkollektion erbjuder något för alla.
  • Visar 1-42 av 42 motiv

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1-4 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.