Måttanpassade tapeter och tavlor, fri frakt. Skickas inom 1-2 dagar.

Akvarell Blå - Tapet - Kök

...

motiv

Lemon

Lemon är en sydafrikansk tvärvetenskaplig designstudio som består av illustratörer, konstnärer, fotografer och formgivare. Lemonteamet fokuserar på att experimentera med koncept och mLäs meraterial, och skapar innovativa designprodukter som möbler, tryck och tapeter. Designstudions tapeter är färgglada, subtila, närvarande och personliga – allt på en gång – men ändå genuina och moderna i sin helhet.

Flora

Inför den nya Flora-kollektionen har Lemon-teamet hämtat inspiration i hur den naturliga världen har avbildats genom tiderna. Hur vissa former ser helt annorlunda ut när de skapas av olika konstnärer, i olika epoker och i olika stilar. Lemon-formgivarna har gjort research från slutet av 1800-talet och hela vägen fram till nutid, och handplockat sina favoritbilder av utvalda former. Sedan började Lemon-teamet att utforma bilder i egen design, noggrant för hand antingen med penna eller oljor. Formgivarna lokaliserade även bilder från olika allmänna platser och beskar, justerade och återskapade sedan bilderna för att få visionen till liv.

Designstudion tillbringade också mycket tid på att arbeta i skala. Ofta skapas klassiska mönster i mindre upprepningar, och formgivarna på Lemon ville att deras skala skulle vara större där det var möjligt, vilket skapade mer av en väggmålning men utan att förlora skönheten i känslan av förflutna tider. Färgställningar valdes för att matcha årstiderna. Noggrant utvalda hoppas var och en av färgkombinationerna att skapa en känsla av nostalgi. Designerna i Flora-kollektionen är mjuka, de vill sömlöst smälta in i din interiör, de behöver inte stjäla showen. När du omges av ett av mönstren i Flora-kollektionen, vill Lemon-teamet att det ska kännas lugnande och ge dig och dina nära och kära glädje.

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1-2 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.