Måttanpassade tapeter och tavlor, fri frakt. Skickas inom 1-3 dagar.

08-550 023 18 08-550 023 18
TROENDE - Tapet - Barnrum

...

motiv

Maryam Aljaderi

Maryam Aljaderi är självlärd konstnär med kurdiskt ursprung, född 1985 och verksam i Stockholm. Hon är alltid varit nyfiken på människan, något som ofta tar uttryck i hennes konst. MaLäs merryam fick sitt genombrott då hon uppmärksammades i media för sina opolerade porträtt av flera svenska artister och musiker. Hennes stil kan beskrivas som en rå, färgstark mix av popkonst, graffiti och street art. Verken består av kraftfulla penseldrag, kontrastrika detaljer och uttrycksfulla färgstänk.

För Photowall har Maryam Aljaderi skapat en dynamisk, livskraftig, ungdomlig kollektion med mycket nerv. Kollektionen Vigorous är en eloge till solidaritet, systerskap och alla människors lika värde. Varje tapetmotiv i den stilrena kollektionen är uppkallat efter olika inre egenskaper som ska inspirera och vara en tänkvärd påminnelse i vardagen.

Inspirationen bakom tapetkollektionen har varit att lyfta fram olika aspekter och belysa något annat än det traditionella, stereotypa kvinnoporträttet.  

“Jag har velat förmedla kombinationen av det mjuka, kärleksfulla, starka och tuffa i mina motiv. Att man som kvinna kan vara både mjuk och tuff” säger Maryam Aljaderii.


Kollektionen Vigorous består av fyra tapetmotiv och säljs exklusivt hos Photowall. Motiven finns även tillgängliga som canvas och poster.

4 motiv
Visa:
  • Visar 1-4 av 4 motiv

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1-3 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.