Måttanpassade tapeter och tavlor, fri frakt. Skickas inom 1-2 dagar.

  My favourite things – ny tapetkollektion

  Idag presenterar vi stolt vår senaste tapetkollektion: My favourite things skapad av fem talangfulla illustratörer från den Londonbaserade agenturen Peppercookies. Utmaningen för illustratörerna var att skildra sina absoluta favoritsaker vilket resulterat i allt från grafiska hus som vilar på mjuka moln till färgstarka blomsterängar.
  Flourish - White
  Flourish - White

  De fem talangfulla illustratörerna bakom motiven är svenska Lisa Billvik, Mira Nameth, designduon Edholm Ullenius och danska Mia Maria Overgaard och Michelle Carlslund.

  Läs mer om illustratörerna och deras motiv nedan.

  Edholm Ullenius - Flourish 

  Edholm Ullenius är en Stockholmsbaserad grafisk design och illustrationsstudio som grundades 2002 av Sissi Edholm och Lisa Ullenius. Duon har sedan dess arbetat med ett brett spektrum av kunder världen över, från Ikea till Paul Smith.

  Edholm Ullenius om motiven.

  Flourish: Vi älskar att tillbringa tid i naturen och finner ofta inspiration när vi promenerar i skogen eller sitter på en klippa i den svenska skärgården. Detta motiv innehåller ett urval av några av våra favoritblommor, som gullviva och liljekonvalj.

  Linked: Kärleken till att rita är grunden för vårt arbete. Vi turas om att arbeta i våra projekt – en av oss börjar, avslutar eller tar över mitt i, detta för att bådas personliga prägel ska finnas i allt vi gör. Vilket detta motiv är ett perfekt exempel på.

  Wild In My Garden
  Wild In My Garden

  Lisa Billvik – Wild in My Garden

  Lisa Billvik frilansar som illustratör och modedesigner med examen i modedesign från Beckmans Designhögskola.

  Lisa Billvik om motiven Wild in my garden och Free in my landscape: Vi är alla en del av naturen, det är vårt arv. Vi måste skydda och vårda naturen, både nu och i framtiden. 

  Spring Pines
  Spring Pines

  Mira Nameth -  Spring Pines

  Mira Nameth arbetar som illustratör, creative director, och designer. Miras illustrationer har vunnit priser i American Illustration och i PRINT Magazines "hand drawn."

  Mira Nameth om motiven.

  Spring MedallionJag ville jag skapa ett mönster med ett praktfullt, symmetriskt uttryck, men som ändå kändes modernt. Det utmynnade i mönstret Spring Medallion.

  Spring Pine: Inspirationen till Spring Pine kommer från japanska shoji-skärmar, men tallmotivets utformning ger mönstret ett mer nordiskt uttryck.

  Flies
  Flies

  Mia Marie Overgaard – Flies

  Mia Marie Overgaard arbetar som illustratör och har en examen från den kungliga danska konstakademin. Mia skapar realistiska, men ändå overkliga, detaljerade illustrationen av människor och djur som lever i ett drömliknande universum.

  Mia Marie Overgaard om motiven Beetles och Flies: För dessa motiv hittade jag inspiration från insekters silhuetter, i mina ögon är insekter små levande juveler av naturen. Jag har placerat skalbaggar, cikador, gräshoppor och flugor i harmoniska mönster för att göra de mer dekorativa.

  Bird
  Bird

  Michelle Carlslund – Bird 

  Danska illustratören Michelle Carlslunds arbeten kännetecknas av elektriska stadsbilder, kaxiga tigrar och kärleksfulla björnar. Michelle strävar efter att allt hon skapar ska vara lekfullt varmt och nostalgiskt.

  Michelle Carlslund om motiven.

  Birds: När jag funderade över motivet såg jag framför mig en hel vägg fylld med fåglar, lite som att ha en himmel i hemmet. Fågelkvitter ska vara lugnande, och förr sa man att när fåglar kvittrade kunde inget farligt ske. Och kanske kan du höra fågelkvitter och känna dig trygg av att ha dessa fåglar på dina väggar.

  Sky City: Till detta motiv ville jag skapa min egen drömstadsbild. Att arbeta med tapeter som målarduk har gett mig en möjlighet att skapa en oändlig stad som bara går och går - den typ du bara kan föreställa dig.

  Illustratörerna bakom kollektionen - My favorite things

  Fler artiklar som kan intressera dig


  Snabb leverans

  Din beställning skickas inom 1-2 dagar och du har alltid fri frakt.

  100% Garanti

  Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.