Måttanpassade tapeter och tavlor, fri frakt. Skickas inom 1-2 dagar.

  Tapet nummer två - Scallops av Klara Bothén

  Idag presenterar vi motiv nummer två i Photowalls och Elisabeth Dunkers samarbete Curated by Fine Little Day.
  Scallops
  Scallops

  Klara, Klara åh dina vantar som är så fina. De där vantarna blev jag störtförälskad i när Klara från en plastpåse radade upp det ena fina vantparet efter det andra på fotofonden i min studion en vår för en si sådär två år sedan. Vantarna hade hon stickat av sin mamma och mormors växtfärgade garn från 70-talet. Det bloggades flitigt om de där godisvantarna och de fick till och med vara med på tv. Mönstret; vågorna, bågarna är en sån där form som aldrig går ur tiden och som, om man har hand och känsla som Klara, blir fantastiskt även i andra sammanhang. Klaras tapet heter –Scallops. Och som vantarna (när de ligger bredvid varandra) uppenbarar den sig i grafisk, graderad toning. Så tjusig!

  Hos Photowall kan man inhandla sin tapet som självhäftande tapet. Den självhäftande tapeten är lätt elastisk och är därför lättare att mönsterpassa och sätta upp i min mening. Den är dessutom avtagbar. Praktisk, smart. Och kul! Klaras tapet dekorerar numera både här och där.

  Scallops
  Scallops

  Klara Bothén har gått programmet Textil-Kläder-Formgivning på HDK vid Steneby, och tog en konstnärlig kanditatexamen i konsthantverk våren 2012. Klara driver bloggen Bergslagsgatan samt huserar på loftet i Fine Little Day studio.

  Av Elisabet Dunker
  Fine Little Day

  Fler artiklar som kan intressera dig


  Snabb leverans

  Din beställning skickas inom 1-2 dagar och du har alltid fri frakt.

  100% Garanti

  Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.