Snigelspår XL - Tapet - Barnrum

Team Hawaii

Svenska Team Hawaiis illustrationer är lätta att känna igen med sin humor och färgstarka visuella koncept. Team Hawaii grundades 2001 av formgivarna Malin Grundström och Anne GustavssLäs meron. Båda är utexaminerade från Beckmans Designhögskola i Stockholm.

Lost&Found

Lost&Found är en ny kollektion tapeter och posters från Team Hawaii. Inspirationen för den här kollektionen kommer ur en fascination för kuriosakabinett, eller “wunderkammer” som det heter på tyska.

Kollektionen består av en samling av objekt, minnen och souvenirer. Tänk er en mix av no-logic och beauty. Lägg till lite Alice i underlandet möter ABC-boken i en vacker miljö, och så toppar man detta med en vetenskaplig touch, voilá ! Det blir en drömsk värld med ett stänk av surrealism. Först skapades en poster och därefter fortsatte det med tapeter. “Oftast är det så för oss, att det ena leder till det andra. När man väl fördjupar sig i ett ämne så kommer så att säga bilder och idéer till en. Det mest inspirerande är att jobba. Och med kuriosa kabinettet som utgångspunkt har det varit så kul, allt är tillåtet.” säger Anne Gustavsson från Team Hawaii.
  • Visar 1-37 av 37 motiv

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1-4 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.