Fototapet från egen bild eller illustration

Här kan du designa din egen tapet. Det är enkelt. Allt du behöver göra är att ladda upp ett fotografi eller en illustration i vilket bildformat som helst. Fyll i dina specifika mått oLäs merch välj tapetmaterial. Vi trycker efter lagd beställning och inom 1-4 arbetsdagar är din tapet från egen bild på väg till dig. Tapetlim ingår.

Tapet från egen bild – så här går det till

Visste du att du kan skapa din egen tapet med en högupplöst bild och lite kreativitet? Att du kan välja precis vilket motiv du vill? Du laddar upp en bild – jpg, tif, eps eller pdf, i den högsta kvalitet och upplösning du har. Är du osäker på om bilden är tillräckligt högupplöst kan du kontakta oss innan beställning så hjälper vi till att granska bilden. Vi återkommer med svar inom tre arbetsdagar. Väljer du att beställa direkt, anger du måtten, beskär bilden och väljer material, på samma sätt som du beställer ett motiv från vårt sortiment.

Personlig hjälp

Om du vill ha personlig hjälp med din bild kan du välja att skapa en förfrågan om bildarbete efter att du laddat upp bilden på vår hemsida. Fyll i dina kontaktuppgifter och vad du vill ha hjälp med så återkommer våra duktiga bildredigerare inom tre arbetsdagar med svar om bilden går att trycka och vilka ändringar som går att göra.

Vad kostar en tapet från egen bild?

Priset på en unik och personlig tapet varierar beroende på vilket material du har valt. För att se det totala beloppet, kan du nedan fylla i vilka mått du vill ha, så syns beloppet för våra olika material.

Våra bildredigerare hjälper dig

Om du vill ändra någon i din bild, till exempel ta bort ett objekt, ändra färg eller proportioner kan våra duktiga bildredigerare hjälpa dig med det. Ladda upp din bild på vår hemsida och skrolla ner till 'Förändra bilden'. Där fyller du i vilka ändringar du önskar. Det är bra att vara så detaljerad du kan när du beskriver hur du vill att vi ändrar din bild. Vi återkommer inom 1-3 arbetsdagar med information om vilka ändringar som är möjliga att göra.

Vilken storlek ska det vara på min bild?

För att vi ska kunna trycka ditt fotografi eller din illustration som fototapet måste bilden minst vara minst 1 pixel per millimeter i tapeten. Det innebär att om du till exempel vill beställa en fototapet som är 4000 x 2500 millimeter (4 x 2,5 meter) så måste bilden vara minst 4000 x 2500 pixlar. När du laddar upp din bild, tänk på att det ska vara en bildfil och inte en textfil. Detta för att behålla bildens rätta kvalitet.

Vilka bilder kan jag använda för att skapa min egen fototapet?

Familjefotografier, naturbilder, illustrationer och semesterbilder – hos oss kan du ladda upp vilka bilder du vill och skapa ditt eget unika motiv. Hittar du ingen egen bild att trycka som tapet kan du leta hos bildbyrån Dreamstime. Mejla kundtjänst med bildens id-nummer så hjälper vi dig.

Hur du kan vara kreativ med väggen?

Vi ser en vägg som en tom målarduk, en möjlighet där det med en unik tapet går att ge hela rummet rätt känsla. Men ibland är våra färgstarka, enkla och grafiska tapetmotiv inte det du söker. Du kanske vill ha en vägg i nattsvart? Ett mönster du själv skissat fram? Ett kollage på barnbarnen? En vägg med just ditt favoritordspråk eller en tapet från djupaste djungeln fångad med din kamera? Eller om du inte kan välja färg och vill ha två färger ton i ton? Eller ett mönster som går vågrätt istället för lodrätt? Här finns inga begränsningar alls. Din handgjorda tapet skapar en ny stil och känsla som berättar din egen historia på väggen.

Vilken tapetkvalitet ska jag välja?

Oavsett om du laddar upp en egen bild eller väljer ett motiv från vårt breda sortiment väljer du själv vilken tapetkvalitet som passar bäst. Våra tapeter trycks på ett non woven-material, i standard- eller premium. Materialet är slitstarkt och miljövänligt. Skillnaden är att premiummaterialet har applicerats med ett extra lager vilket gör att tapeten har en mattare yta, är reflexfri och kan torkas av med rengöringsprodukter – perfekt för småbarnsföräldrar, fotograferingar och i offentliga miljöer.
Produktinformation

Din personliga fototapet

Ladda upp din bild för att se hur den kan anpassas till din vägg.

Välj bild

Vi kan förändra bilden

Vill du ändra färger, lägga till objekt eller förändra proportioner? Våra duktiga grafiker kan anpassa bilden på många olika sätt.

Välj någon av våra produkter eller ladda upp en egen bild för att göra en förfrågan.

Exempel på bildarbeten

Svartvitt

Färgförändring

Vintage

Restore

Colour splash

Ta bort objekt

Svar på vanliga frågor

Vilka mått kan en fototapet från egen bild beställas i?

Våra tapeter tillverkas efter dina mått för att de ska passa väggar och ytor i alla olika storlekar och format.

Vilken storlek och vilket format ska min bild ha?

När du laddar upp din egen bild rekommenderar vi att bilden har minst en pixel per millimeter i tapeten. Om du är osäker på bildens upplösning kan vi hjälpa dig att kontrollera bilden innan beställning. Ladda upp din bild, scrolla ner och klicka på ”Förändra bilden” för att få kostnadsfri hjälp. Du kan ladda upp bilder som är upp till 1 GB stora. Om bilden är större kan du skicka den till vår kundtjänst genom en filöverföringstjänst, photowall.wetransfer.com. Vi tar emot alla bildformat.

Kan jag beställa provtryck?

Du kan beställa upp till tre provtryck från oss helt utan kostnad. Maila vår Kundservice med vilken bild du vill ha, önskat material och din adress.

Vad är monteringsmarginal?

Då tak och väggar inte alltid är helt raka rekommenderar vi att beställa tapeten med 6-10 centimeters marginal för montering på både bredd och höjd. Eftersom tapeterna trycks efter dina mått kan du inte köpa till en rulle eller våd i efterhand. För att mönstren ska passa och färgerna stämma behöver hela tapeten beställas vid samma köptillfälle.

Kan jag få hjälp med min bild?

Om du vill ha hjälp att kontrollera upplösningen eller göra ändringar i din bild, scrolla ned och klicka på ”Förändra bilden” efter att du har laddat upp din bild.

Hur fungerar leverans och betalning?

Information om leverans och betalning hittar du på sidan om våra generella köpvillkor.

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1–4 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.