Poster från egen bild

Att skapa en personlig poster är enkelt. Du laddar upp ett fotografi eller en illustration och väljer vilken storlek du vill ha. Du kan också välja om du vill ha en vit kant eller utfLäs merallande tryck. Din poster skickas från oss inom 1-4 dagar efter beställning, alltid med fri frakt.

Skräddarsydda posters från dina egna bilder

Att lägga till det avgörande personliga stuket till din inredning blir nu ännu enklare. Välj ett personligt foto eller en illustration som du älskar, välj en storlek och lägg sedan helt enkelt till den i din varukorg. Så snart din beställning har gjorts, kommer Photowall att skriva ut din skräddarsydda poster och skicka den till dig inom 1-4 dagar, beroende på din plats.

Produktbeskrivning

Oavsett vilken bild du väljer är det främsta kriteriet upplösningen på din bild. Först och främst, se till att den är tillräckligt hög, oavsett om det gäller fotografier eller illustrationer. Tänk på att de måste ha minst en pixel per millimeter av det skräddarsydda trycket. För att ge dig ett konkret exempel måste du ladda upp en bild som är minst 600 x 600 pixlar (i alla bildfilformat), för att vi ska kunna skapa en skräddarsydd poster som minst 60x60 centimeter.

Vi hjälper dig att skapa dina egna posters

Om du är osäker på storleken eller kvaliteten på den aktuella bilden, tveka inte att kontakta oss, eftersom vi gärna hjälper dig, inga extra avgifter tillkommer. Dessutom kan du skapa din egen poster med eller utan ram, där den med det senare alternativet skickas till dig omonterad för att säkerställa integriteten hos din valda skräddarsydda poster. Allt du behöver för att sätta ihop din skräddarsydda poster ingår naturligtvis i paketet, till exempel monteringsanvisningar som guidar dig steg för steg. Ange dina mått nedan för att få en uppfattning om hur mycket det kostar, beroende på vilken storlek du vill ha och om du vill ha den med eller utan ram.

Skräddarsydda posters från din personliga samling

Å ena sidan är det första vi kommer att tänka på om vi hör personliga bilder, bilder av familjen, dina vänner eller dig själv. Ett annat omedelbart alternativ är någonstans du har rest, eller en plats där du skapade ett livslångt minne. Oavsett vilket har dessa bilder en personlig natur, eftersom den framkallar en känsla i dig som du vill bevara och eventuellt dela med andra människor. Å andra sidan kan personliga bilder också betyda något du skapat personligen, som en målning eller en illustration. Du kan till och med skicka ett handritat konstverk, som du bara skannar och sedan överföra till oss. Än en gång, oavsett vilken av de ovan nämnda bilderna du föredrar, se till att du laddar upp en högupplöst bildfil så att vi kan hjälpa dig att skapa din egen poster.

Effekter av att skapa egna posters

Förutom att göra ditt utrymme mer intimt och individuellt, ger du din kreativitet en stark och fantasifull kanal när du skapar din egen poster. Vibbarna förändras omedelbart när du eller dina gäster kommer i kontakt med en bild som sammankopplar och ger resonans. Det etablerar ett band mellan subjektet och publiken, varför du, när du skapar en egen poster, bör välja något som är ligger dig varmt om hjärtat. Ett perfekt exempel på detta kan vara en bild av ett viktigt ögonblick i ditt liv, till exempel ditt barns födelse, ditt bröllop och många fler. Den personliga känslan av en skräddarsydd poster ger livskraft och otrolig charm till ett utrymme.

Vår berömda hjälp

Vi kan inte undvika att det även i våra favoritbilder ibland finns små skavanker. Dessa sträcker sig från oönskade så kallade fotobombare i bakgrunden, färgtoner som inte matchar, en distraherande suddighet, till bara en rumslig fråga som leder bort uppmärksamhet från det centrala objektet. Vårt expertteam av bildredaktörer hjälper dig att stryka ut dessa problem när du skapar din egen poster. Med sina hyllade färdigheter kan de lägga till och ta bort oönskade element i en bild, ändra färgerna enligt din smak och till och med ändra dimensionerna till viss del. Återigen, tveka inte att kontakta oss genom att skicka din bild och informera oss om de ändringar du söker. Vi återkommer till dig så snart som möjligt med de ändringar som är möjliga, och priset.

Första klassens skräddarsydda posterkomponenter

Att kunna sin egen poster är en oerhört attraktiv möjlighet eftersom Photowall garanterar att vi endast använder högsta kvalitet på material och tryckning för dina skräddarsydda posters. Din unika bild placeras sedan i en slitstark kartong tillverkad av återvinningsbara material. Om du har ytterligare frågor om materialet och leveransprocessen kan du kontakta vår kundtjänst, som mer än gärna kommer att informera och hjälpa dig.
Produktinformation

Din personliga poster

Ladda upp din bild här för att se hur din poster kommer att se ut.

Välj bild