Katedraler

Katedraler är inte bara heliga helgedomar för de troende där de kan utöva sin tro, de är också några av de mest anmärkningsvärda exemplen på mänsklig arkitektur genom historien. ArbetLäs meret och tålamodet för att bygga en enda katedral kan ta årtionden. Det är inte bara formen och strukturen på dessa byggnadsverk som beaktas, utan även andra faktorer som ljusspelet, akustiken och den kulturella och religiösa symboliken i dess linjer spelar in. Till och med den typ av sten som används i konstruktionen avspeglar den region i världen där den är belägen. Photowall ger en hyllning till dessa verkligt fenomenala konstgjorda strukturer i sitt fina sortiment av väggmålningar för katedraler. Dessa unika bilder av några av de bästa katedralerna i världen är inget mindre än visuella pärlor som kan ge vördnad och storslagenhet åt hallarna och rummen i din bostad. Frammana majestätet i dessa underbara byggnader med dessa fina väggmålningar av katedraler. De finns i ett brett utbud av mönster och färger för den blivande arkitekturkännaren att välja mellan. Dessa väggmålningar av katedraler i ditt hem är en säker succé för de mer sofistikerade, världsomspännande personerna bland dina bekanta.

Magnifika väggmålningar i katedraler

På medeltiden, och även under renässansen, behövde en byggare få ett uppdrag av en högt uppsatt medlem av prästerskapet, till exempel en biskop eller en kardinal, för att kunna bygga en katedral. Periodens kungar och drottningar måste godkänna beställningen, och många andra politiska personligheter måste skriva under. Självfallet var byggandet av en katedral inget litet företag. I en tid då kyrkan och staten ännu inte var åtskilda, låg konsekvenserna av att få i uppdrag att bygga en struktur av denna storlek verkligen tungt på byggherrens axlar. Photowall hyllar några av de mest betydelsefulla som någonsin byggts med "Canterbury Cathedral", "Twilight Time of Saint Basils Cathedral" och "Cathedral Vault" i sin fina samling av väggmålningar av katedraler. Dessa bilder av de storslagna katedralerna i England och Tyskland är en påminnelse om det noggranna arbete och den fina konstnärlighet som användes för att skapa dessa strukturer. Dessa fantastiska väggmålningar av katedraler skulle se bra ut i ditt minibibliotek eller ditt privata arbetsrum. De ger en känsla av pompa och ståt till dina lugna vardagsrum. Låt dina ögon titta på dem och känn hur dina bekymmer faller bort.

Tidlöst i väggmålningar i katedraler

Flera av de mest anmärkningsvärda katedralerna i världen rymmer inom sig några av de största konstverken som världen någonsin har sett. Ett perfekt exempel på detta är Sixtinska kapellet i Vatikanen som visar upp odödliga fresker av den store Leonardo Da Vinci själv. Hertigen av Milano och påven själv gav den store italienske konstnären i uppdrag att måla dessa hisnande fresker på taket till detta magnifika kapell. Photowall låter dig beundra detta underbara arv med "Petersbasilikan i Rom", "Fasaden på Sagrada Familia-katedralen" och "Plaza de Regla och Leon-katedralen" i sin fina serie av väggmålningar av katedraler. Den första som ska nämnas är Peterskyrkan i Rom som anses vara den största prestationen inom renässansarkitekturen i världen. Det är också världens största katedral sett till ytan. Det är gravplatsen för den helige Petrus, den främste av Jesu Kristi apostlar och den man som fick den stora uppgiften att föra Kristi kyrka vidare på jorden. Samla dina barn runt dig för en lektion om kristendomens tidiga dagar medan du är omgiven av dessa magnifika väggmålningar i katedralen.

Revered och helig

Linjerna i en katedrals valv representerar några av de mest robusta och strukturellt sunda byggmetoderna i hela arkitekturen. Begreppet nyckelsten i valvbågar uppfanns tack vare byggandet av katedraler. Detsamma gäller knäböjningen, som är en kyrkas horisontella planlösning i form av ett kors. Photowall låter dig njuta av dessa arkitektoniska underverk med "Chester Cathedral", "Gloucester Cathedral" och "Bridge to Cathedral of Christ" i sitt breda utbud av väggmålningar av katedraler. Det mödosamma arbetet och de år av planering som krävdes för att bygga dessa magnifika strukturer är mycket tydliga i dessa väggmålningar av katedraler. Bjud in dina vänner som älskar fin arkitektur för att titta på och förundras över de unika väggmålningarna med katedraler. Gör en eftermiddag av det när ni berättar om era resor och äventyr i de regioner i världen där dessa fina strukturer finns. Det kommer aldrig att finnas en tråkig stund i ditt hem med dessa kraftfulla bilder som pryder dina väggar. Placera dem strategiskt i ditt vardagsrum eller i din personliga lya i din lounge för att lägga till en historisk och konstfull atmosfär till ditt personliga utrymme.
Produktinformation
  • Visar 1-47 av 47 motiv

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1-4 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.