Astronomi & Rymden

Det finns ingen större och mer spännande plats än rymden och vårt breda utbud av olika bakgrundsbilder med rymdtema visar de många otroliga galaxerna, konstellationerna och planeternaLäs mer som ligger bortom vår synfält. Inom detta enda tema - rymden - finns det oändliga variationer! Det tar dig till oändligheten och bortom den! Letar du efter något mer historiskt? Varför inte välja vår tapet med månfordonet och fira "ett stort steg för mänskligheten"? Och om konspirationsteorier är mer din grej kommer du att älska vår UFO-väggmålning.

Galaxier

Rymden är otroligt vacker - men dess underverk ligger så långt bort att vi ofta glömmer att de finns där. Ta in några av de mest fantastiska galaxerna och konstellationerna i universum i ditt hem med vår samling tapeter med galaxtema, inklusive Andromedagalaxen, stjärnfältnebulosan och Orionnebulosan. Vem behöver ett teleskop när du har det hela i otroliga detaljer längs din vägg?

Planeter

Vi har alla lärt oss planeternas ordning i skolan - och vi har alla gått fram och tillbaka om huruvida Pluto förtjänar att räknas eller inte. Men inlärningen behöver inte sluta där: våra väggmålningar Solsystemet - Utforska och Solsystemet - Orange är det perfekta utbildningsverktyget, där du får veta exakt hur stor varje planet är i förhållande till de andra och hur de kretsar kring solen, bland annat. Det blir inte roligare att lära sig än så här... och allt kan göras bekvämt från din fåtölj! Om du gillar att hålla saker och ting närmare hemmet kan du ta en titt på våra bakgrundsbilder från planeten Jorden. Med Blue Dot, Blue Planet och Light on Earth, bara för att nämna några, kommer du att se vår planet på ett helt nytt sätt! Vem visste att jorden var så varierad och vacker? Om du tapetserar ditt vardagsrum med dessa väggmålningar kommer du att ge alla gäster en wow-faktor.

Stjärnor

Vi minns alla den där läraren som krossade vår bubbla genom att berätta för oss att stjärnor inte var mer än flammande gasbollar. Men det betyder inte att de inte är otroligt fängslande! Kolla in våra bakgrundsbilder Starry Sky eller Starry Space för att se natthimlen som du aldrig har sett den förut: de är tagna i ultrahög detaljrikedom och den långa exponeringen innebär att varje stjärna där ute fångas. Det är mycket mer än vad du skulle kunna se med blotta ögat - och nu kan du slippa åka ut i kylan och njuta av dessa vyer från ditt favoritrum. De må vara gasjättar, men stjärnor har alltid varit förknippade med inspiration, frid och meditation. För en väggmålning som perfekt fångar vårt förhållande till himlakropparna kan du ta en titt på vår Nirvana tapet. I avslappnande blått och gräddfärger kommer det här lugna canvastrycket att se till att du hittar den inre friden.

Var ska din rymdtapet placeras?

Det säger sig självt att alla barn skulle bli glada över att få sitt rum dekorerat med en rymdtapet: det finns något för varje personlighet, oavsett om de föredrar de starka, djärva färgerna i Space Odyssey, Solar System och Amazing Space, de vackra dämpade tonerna i Stone Arch och Vintergatan, Near Space och Deep Space Nebulae, eller de lugnande svarta och vita färgerna i Lunar Vehicle on the Moon, Andromeda Galaxy och Stellar Field Nebulae - för att bara nämna några! Och vi har också något att erbjuda för alla åldrar. Kolla in Space Age Buddy för en enkel men spännande raket som särskilt kommer att tilltala yngre barn. För pojkar och flickor som är på väg mot oändligheten och bortom den finns den slående väggmålningen Toy Story - Space, med den fantastiskt välkända karaktären i en slående helt ny miljö. Små vetenskapsmän kommer att älska alla de detaljerade fotografierna i vårt rymdsortiment, medan historiker i vardande kan välja minnen av oförglömliga händelser som månlandningen, med bland annat One Big Leap och Space Shuttle. Men låt inte barnen ha allt det roliga! Dessa väggmålningar är precis vad du behöver för att ge ett spelrum extra glans och skulle säkert vara ett samtalsämne som en statementvägg i ditt vardagsrum. Om du tapetserar ett vuxensovrum med dessa tryck med rymdtema har du den perfekta bakgrunden när du somnar på kvällen. Ta ett djärvt steg och välj en tapet som är lika intressant som den skiljer sig från normen, du kommer inte att ångra dig. Dessa mönster må vara långsökta, men de kommer att göra en värld - eller ett universum - av skillnad i vilket rum som helst i huset!
Produktinformation
  • Visar sidan 1 av 1 sidor