Rymd Odysséen - Tapet - Barnrum

50

motiv

Astronomi & Rymden

Det finns inget som är mer oändligt eller spännande än yttre rymden, och vårt breda utbud av olika fototapeter med rymdmotiv avslöjar de många otroliga galaxer, stjärnbilder och planeLäs merter som finns precis utanför vårt blickfång. Inom detta enskilda tema – rymden – finns det obegränsat med variation. Det tar dig till oändligheten, och vidare! Letar du efter något mer historiskt? Varför inte välja en tapet med månbilar och hedra minnet av “ett stort steg för mänskligheten”? Och om du är mer intresserad av konspirationsteorier kommer du älska vår ufo-fototapet.

Galaxer

Rymden är otroligt vacker – men dess under är så långt bort att vi oftast glömmer att de ens är där. Med vår kollektion av fototapeter med galax-tema kan du ta hem universums mest fantastiska galaxer och stjärnbilder, till exempel Andromedagalaxen eller Orionnebulosan. Vem behöver ett teleskop när du kan ha din favoritgalax, i otrolig detalj, på din vägg?

Planeter

Alla lärde vi oss planeternas ordning i skolan – och vi skulle kunna diskutera i oändlighet om Pluto förtjänar att vara en planet eller inte. Men lärandet behöver inte ta slut där: våra fototapeter Solar System - Explore och Solar System - Orange är de perfekta undervisningsverktygen som låter dig se bland annat planeternas storlek i relation till varandra och varje planets omloppsbana runt solen. Det blir inte roligare att lära sig än såhär... och du behöver inte ens resa dig ur fåtöljen! Om du är mer intresserad av din hemplanet har vi fototapeter med fantastiska bilder på jorden. Med Blue Dot, Blue Planet eller Light on Earth, för att nämna några, kommer du att se vår planet i ett helt nytt ljus. Vem visste att jorden var så vacker och mångsidig? Om du tapetserar ditt vardagsrum med dessa fototapeter får det en wow-faktor som alla dina gäster kommer uppskatta.

Stjärnor

Vi minns alla den där läraren som spräckte vår illusion genom att berätta att stjärnor inte var något mer än brinnande bollar av gas. Men det betyder inte att de inte är otroligt fängslande! Kolla i våra fototapeter Starry Sky eller Starry Space för bilder av stjärnhimlen som du aldrig sett den förr. Bilderna är tagna med ultra-hög detaljrikedom, och den långa exponeringen gör så att varje stjärna där ute fastnar. Du kommer att få se mycket mer än du kan uppfatta med blotta ögat, och nu behöver du inte ta dig ut i kylan utan kan njuta av utsikten hemma i ditt favoritrum. De må vara gasjättar, men stjärnor har alltid kopplats samman med inspiration, fred och meditation. Kolla in tapeten Nirvana för en fototapet som perfekt fångar vår relation med himlakropparna. Den avslappnande blå- och krämfärgade canvastavlan hjälper dig att hitta din inre frid.

Var passar din rymdtapet?

Det behöver inte ens nämnas att vilket barn som helst skulle älska att tapetsera sitt rum med en rymdvägg. Det finns något för varje personlighet, vare sig man föredrar de lysande, vågade färgerna i Space Odyssey, Solar System och Amazing Space; de vackra, dämpade färgerna i Stone Arch and the Milky Way och Near Space and Deep Space Nebula eller de rofyllda svartvita Lunar Vehicle on the Moon, Andromeda Galaxy och Stellar Field Nebulae – bara för att nämna några! Och självklart har vi något för alla åldrar. Kolla in Space Age Buddy, ett enkelt men spännande raket-motiv som är speciellt tilltalande för yngre barn. För killar och tjejer som siktar på oändligheten och vidare finns den imponerande Toy Story - Space fototapeten, men de välbekanta karaktärerna i en helt ny, fantastisk miljö. Blivande vetenskapsmän kommer att älska de detaljrika fotografierna i vårt urval av rymdtapeter, medan framtida historiker kan välja minnesbilder av oförglömliga händelser såsom månlandningen, med fototapeter som One Big Leap och Space Shuttle. Men låt inte barnen ha allt det roliga! Dessa fototapeter är precis vad som behövs för att ge ditt spelrum lite extra dragningskraft och skulle definitivt bli ett samtalsämne i ditt vardagsrum. Om du tapetserar ditt eget sovrum med någon av dessa fototapeter ger du dig själv en perfekt sista utsikt varje kväll innan du slumrar in. Gör något vågat och välj en fototapet som är lika intressant som den är annorlunda – du kommer inte att ångra dig. Dessa motiv är kanske långsökta, men det gör all världens – eller universums – skillnad i alla rum i huset!
Produktinformation
  • Visar 1-50 av 50 motiv

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1-4 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.