Djur

Letar du efter en passande väggmålning för ditt äventyrslystna barn? Ta djungeln eller det vilda till ditt barns rum med vårt breda utbud av djurkollektioner. Djungeln har alltid variLäs mert ett mycket intressant ämne för de flesta barn på grund av de historier som de har hört om hur djungeln har många djur, starka eller lugna, i den. Det finns många fabler som berättar historier om olika djur, deras rang i vildmarken och de egenskaper de bär på. Nästan alla våra barn är mycket bekanta med djur från vildmarken och skulle vilja träffa dem personligen. Det säkraste sättet för dem att vara tillsammans med dessa starka, söta och värdiga varelser är att välja en bra väggmålning som lockar fram dina barns inre upptäcktsresande.

En väggmålning med djur som främjar stämning och fantasi

Att titta på djurbilder, särskilt söta djur, gör oss glada och höjer vårt humör. Barn tenderar numera att fokusera mer på prylar. Ett sätt att fånga ditt barns uppmärksamhet är att ta med något som kittlar inte bara deras fantasi utan även deras ögon. Bakgrundsbilder av vilda djur är ett av de bästa sätten att göra det på. De kanske är på väldigt dåligt humör för att de inte kan spela sitt favoritspel i mobilen eller för att de inte kan titta på sin favoritserie av tecknade serier på internet. Ändå kommer de säkert att bli glada över att se en bakgrundsbild som fungerar som en portal för att komma in i vildmarken. Du fick inte bara deras ögon att vila en stund, du fick dem också att njuta ännu mer av sitt rum. Varje barn har sin egen vildmark/jungle-fantasi. Att möta några av de mäktigaste till de sötaste vilda djuren har varit deras dröm eller har helt enkelt slagit dem i huvudet åtminstone en gång på fritiden. Vem skulle inte älska att se ett värdigt lejon sitta mitt bland sina underordnade djur och bevisa att han är djungelns kung, eller de mytomspunna, enorma och starka dinosaurierna som våra barn gärna har velat rida på deras ryggar. Kanske en vacker skog full av vackra fjärilar, svanar och hjortar för våra döttrar.

En dos sötma för att öka produktiviteten

En studie hävdar att om vi tittar på söta djurbilder förbättras inte bara vårt humör utan även vår produktivitet. Föreställ dig att du kommer hem från en stressig dag på jobbet och går in i ditt barns rum och ser en söt isbjörnsunge, eller en vacker målning av en tiger med söta små ungar, kanske en zebra eller en grupp söta kejsarpingviner. Det skulle vara fantastiskt att gå hem till din familj, för det kommer säkert att öka vårt humör för noll till hundra procent, dessutom gör det att se dessa söta djur oss ännu mer motiverade att laga mat till våra nära och kära. Dessa söta djur bakgrundsbilder förbättrar fokus på grund av de positiva känslor som frigörs efter att ha tittat på dessa. Barn tenderar att bli distraherade i många fall på grund av olika saker. Att låta dem studera i sina rum med djurtapeter kommer säkert att förbättra deras fokus och göra studierna smidigare.

Vast djungel och skogar

Djungler och skogar är vidsträckta, kanske mer vidsträckta än vi kan föreställa oss eftersom det är verkligen fascinerande hur många vilda djur som bor i dem. På samma sätt som dessa djungler och skogar är breda har Photowall också ett brett utbud av väggmålningar att välja mellan. Från animationer till målningar och fotografier. Du väljer. Du kan välja något häftigt som en cool scen från förhistorisk tid med en grupp enorma dinosaurier i den, kanske en gullig animation av skogar med djur som hänger runt, eller en mystisk varg som ylar under månen är dina barns typ. Ett häftigt fotografi av en räv är mer av ditt barns preferens. Det finns mycket att välja mellan så du kommer lätt att kunna hitta en som passar ditt barns preferenser bäst.
Produktinformation

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1–4 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.