Fantasy

En av de viktigaste komponenterna i ett barns uppfostran är fantasin. Förutom den uppenbara kreativitet och nyfikenhet som krävs för att detta ska komma fram i en barndom, kan det ockLäs merså vara ett fascinerande koncept för att dekorera dina barns rum. Barnens hjärnor är verkligen lekfulla och deras intressen omfattar även de mest fiktiva saker. Fantasiväggmålningar för barn från Photowall kan definitivt vara det rätta bra valet för dig. Vi tar itu med nästan alla barns entusiasm och passion med vår varierade samling av fantasiväggmålningar. Att välja en väggdekor med fantasy-tema är ett bra sätt för dem att njuta av sin vistelse i sina rum, studieområden och lekplatser. Tristess är ett ord som kommer att försvinna från deras vokabulär när du förvandlar deras rum till en magisk plats.

Mångfald i fantasy väggmålningar

Förutom att förvandla dina barns rum till en magisk lekplats eller plats är det också möjligt att lyfta upp inredningen i de andra rummen i huset också. Fantasiväggmålningar passar också bra om du vill ha en annan, mer mogen atmosfär. Photowall har massor av bilder som kan förvandla din bostad till något mer livligt och edgy. Du behöver inte nöja dig med de traditionella, slätmålade väggarna. Bryt stereotypen om att vara gammal och ta fram det inre barnet i dig. De yngsta av de unga kommer att falla handlöst för fantasiväggmålningar som "Fairy Tale XL". "Into The Silence" är en fantasiväggmålning för dem som redan går i skolan, med trevliga och barnvänliga färger där man blir mer engagerad ju mer man tittar på den. "Runaway" är en annan fantasiväggmålning som trots att den visar barn har en djupare och mer sofistikerad innebörd.

Mängder av karaktärer

Alla sorters scener med verkliga och mytiska varelser och teman på fantasy väggmålningar kan vara inkörsporten till en explosion av inredningsanda, vilket gör det till en rolig aktivitet för både unga och gamla. Ett av de mest populära föremålen i vår arsenal av fantasiväggmålningar är bilder med enhörningsteman. Föreställ dig dessa vackert charmiga varelser galoppera över fasaden på en underbart livfull bakgrund, som stänker i frodiga toner och nyanser, och allt detta inom din inredning! "Unicorn Waterfall Sunset" har oerhört vackra färger i kombination med en ovanlig design, som säkert kommer att glädja både unga och gamla. "Unicorn Moon Ravens" är en annan fantasiväggmålning för barn som kan förändra hela utseendet på ett barns sovrum eller annan inredning. Det här verket kan vara den absoluta utställningen som sticker ut och drar ögonen till sig, en sann och testad fantasiväggmålning som är en stor succé!

Underhåll dig med fantasiväggmålningar

Barns fantasi är utan tvekan en av de mest fantastiska och intressanta sakerna som håller barnen sysselsatta. De kan hitta på de mest förtrollande historier som vi någonsin har hört. Även om vi vet att de flesta av dessa historier är påhittade får de oss verkligen att föreställa oss den värld som skapats av deras kreativitet. Du kommer att få se massor av dessa färgglada berättelser i dessa fantasiväggmålningar för barn från Photowall. Du kan låta deras skaparkraft bli större, mer färgstark och absolut fängslande med motiv från den här kategorin. Dina barn kommer säkert att beundra och uppskatta dessa inredningsdekorationer i form av fantasiväggmålningar. Dina barn har en enorm frihet att välja vad de vill ha på sina väggar, från de frodiga, trollbindande och söta varelser som flyger bland molnen till bilder med lite skräck-tema som kanske större och mognare barn säkert kommer att gilla. Dessa fantasiväggmålningar kommer också att hjälpa dina barn att uttrycka sig, visa en del av sin personlighet och bekräfta sina karaktärsdrag.
Produktinformation

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1–4 dagar (just nu 5-8 dagar) och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.