Kartor & Flaggor

Kartor och flaggor är en symbol för plats och station i världen. En karta är ett medium där man berättar om riktningen, var man har varit, vart man är på väg och var man slutligen komLäs mermer att hamna. Medan en flagga symboliserar ett lands suveränitet och oberoende. Men flaggor är inte bara begränsade till länder. De kan också symbolisera grupper av människor eller organisationer. Photowall hyllar dessa symboler för plats och status i sitt eget sortiment av väggmålningar med kartor och flaggor. Dessa fantastiska bilder skildrar omfattningen och betydelsen av dessa föremål som ett riktmärke för att avgöra var ett land står i världen. Var en god världsmedborgare och häng upp några av dessa väggmålningar med kartor och flaggor i ditt vardagsrum som en hyllning till härad och hem. Några av dessa kartor och flaggor som placeras strategiskt i ditt minibibliotek eller privata arbetsrum kommer att få dig att känna dig som en av de tidigaste erövrarna av den nya världen. Dessa väggmålningar med kartor och flaggor kommer att ge ditt hem en känsla av riktning och stor patriotism. Vifta med flaggan och hitta din väg med dessa kartor och flaggor som omger ditt hem i staden.

Magnym i kartor och flaggor väggmålningar

En karta är mer än bara ett medium med vilket man navigerar, den är också en metafor för riktning. Det finns ett filosofiskt precept som säger att ingen kan rita en karta från den person du är till den person du kommer att bli. Du går den vägen ensam. Ingen kan kartlägga den blå och ensamma delen av helvetet. På samma sätt är en flagga inte bara en vimpel för ett land eller en organisation, den är också en symbol för mod och uppoffring för alla de människor som kämpade för detta land eller denna organisation. Photowall visar dig vägen med "Wildlife World Map", "World Map Detailed" och "World of Animals Map" i sitt breda utbud av kartor och flaggor på väggmålningar. Dessa unika bilder visar oss de navigeringsmedier vi behöver använda för att hitta vår väg i världen. Placera några av dessa kartor och flaggor på väggmålningar i dina rekreationsutrymmen och känn hur stor och vidsträckt jorden är runt omkring dig. Du kommer aldrig att känna dig instängd i ett litet utrymme med dessa kartor och flaggor som väggmålningar i din närhet. Dessa väggmålningar med kartor och flaggor är ett perfekt stöd för ditt hem.

Hjälpsam i kartor och flaggor väggmålningar

Den store portugisiske upptäcktsresanden Christopher Columbus begravde vid sin ankomst till den nya världen alla sina navigationskartor och brände alla sina fartyg. Som ett resultat av detta arbetade hans besättning utan vila för att skapa sig ett progressivt liv på sin nya plats i världen. Det finns ingen större motivation än förlusten av möjligheten att gå tillbaka, som driver en att marschera framåt. Photowall låter dig segla vidare med "Animal Map of the World", "Satellite Map Infographic" och "Hemisphere Map" i sitt fina sortiment av väggmålningar med kartor och flaggor. Dessa fantastiska bilder får dig att känna dig som om du seglar över hela planeten på jakt efter nya världar och skatter att erövra för ditt land. Bjud in några av dina grannar som har varit i olika delar av världen att sitta med dig över en drink och peka ut på dessa kartor vilka regioner i världen de har besökt. Dessa kartor och flaggor på väggmålningar kommer att väcka de livligaste och mest animerade samtalen mellan dig och dina gäster. Det måste finnas en domare som kan ingripa i de diskussioner som du kommer att ha med dina vänner.

Patriotisk och symbolisk

Under andra världskriget, i slaget vid Iwo Jima i södra Stilla havet, tog det de amerikanska marinsoldaterna flera dagar att besegra den japanska kejserliga armén på denna ö. Förlusten av liv och antalet skadade var häpnadsväckande. När allt var sagt och gjort reste marinsoldaterna en amerikansk flagga på en av kullarna på ön som ett monument över sina kamraters stora uppoffringar och ansträngningar för att erövra denna del av världen. Photowall känner din kärlek till landet med "American Flag" och "Great Britain Flag" i sin fina samling av väggmålningar med kartor och flaggor. Dessa emblem skildrar den stora patriotism och lojalitet mot ett land som vi alla delar. Dessa kartor & flaggor väggmålningar finns i ett stort urval av färger och mönster för den sofistikerade urbana husägaren att välja mellan. Dessa bilder kommer att se perfekta ut på vilken färg på väggen eller tapeten du än väljer att backa upp dem med. Förutom detta är dessa kartor & flaggor väggmålningar tillverkade av material som är garanterat säkra att existera i dina hem och säkra att vara i närheten av dina barn. Det finns inget slut på den spänning som dessa bilder kan ge.
Produktinformation
  • Visar sidan 1 av 1 sidor