Mumin

Letar du efter den rätta väggmålningen som kan rocka din inredning? Kom och titta på Photowalls samling och bli imponerad av väggmålningarna. Vi har de bästa designerna som kommer attLäs mer få din inredning att se intressant och levande ut. En av designkollektionerna är Mumin-väggmålningarna. Att lägga till väggmålningar är ett av de unika sätten att ge liv åt dina rum. Få ditt rum att sticka ut med dessa fantastiska väggmålningar.

Fantastiska väggmålningar för ditt vackra hem

Det finns många sätt att få inredningen i ditt hem eller utrymme att se tilltalande ut. Till exempel brukar man lägga till möbler, kuddar och tyger för att skapa något intressant i rummet. Numera har användningen av väggmålningar visat sig vara ett innovativt och kreativt sätt att dekorera inredningen. De är lätta att installera och finns i olika underbara mönster som omedelbart kan få vilken inredning som helst att se fantastisk ut. Om du letar efter en unik väggmålningsdesign är Mumin väggmålningar svaret på ditt inredningsproblem. Muminväggmålningar är unika och fantastiska väggmålningar som i slutändan kan få alla tråkiga och tråkiga väggar att se inbjudande och extraordinära ut. Med de olika karaktärerna från Muminlandet i attraktiva färger och illustrationer. Mumin väggmålningar kommer helt enkelt att få din inredning att se extraordinär ut. För personer som är mycket bekanta med Mumin skulle en Mumin väggmålning vara en fantastisk samling som skulle sätta stämningen och atmosfären i ditt rum. Välj din favorit Mumin-figur och lägg till dem i ditt rum eller till och med i vardagsrummet kan få dem att se fantastiska ut.

Mominerna

Mumintrollen är huvudpersonerna i en bokserie och en serietidning av den svenskspråkiga finska illustratören Tove Jansson och publicerades ursprungligen på svenska av Schildts i Finland. De är faktiskt en familj av vita, runda sagofigurer med stora nosar som liknar flodhästar. Familjen beskrivs som bekymmerslös och äventyrlig som bor i Mumindalen. Tillsammans med sina vänner delar de många äventyr. Sammanlagt släpptes nio böcker tillsammans med fem bilderböcker och en serietidning, som gavs ut mellan 1945 och 1993. Karaktärerna i serien är Muminpappa, Muminmamma och Mumintrollet. Andra figurer är Hemulens, Sniff, Snorkmaiden, Snufkin och Lilla My. Välj din favoritdesign för Muminväggmålningar och du kommer säkert att få en underbar inredning som du och din familj definitivt kommer att älska. Dessutom kan Mumin väggmålningar skapa en vacker fokuspunkt som kommer att göra ett vackert uttalande i din inredning. Lycka till med inredningen!
Produktinformation
  • Visar 1-38 av 38 motiv

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1-4 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.