Måttanpassade tapeter och tavlor, fri frakt. Skickas inom 1-3 dagar.

Husdjur i trädgården - Tapet - Babyrum

77

motiv

Katter

Finns det barn som inte gillar katter? Dessa lurviga, kärleksfulla, ibland reserverade varelser som dominerar hushållet fångar hjärtan och sinnen hos kattälskare över hela världen. PhLäs merotowalls sortiment av tapeter visar dessa smidiga djur i så många olika stilar. Alla älskar en karikatyr, så oavsett om katterna är verkliga eller inte, förtjänar dessa fototapeter sin plats på varje vägg. Från en retro svartvit fototapet till häftiga världskartor som består av katter finns det ett utrymme i ditt hem som ropar efter en av dessa. Arga katter, fluffiga perserkatter, komiska katter, det finns en katt-fototapet för alla.

Söt och härlig interiör med canvastavlor med katter

Letar du efter något som kommer att ge skönhet till din heminredning eller något annnat bostadsutrymme? Då har vi på Photowall den bästa lösningen för dig. Under de senaste åren har formgivare och husägare utvecklat olika metoder för att uppgradera utseendet på inredningen i hemmet eller utrymmet. Med massor av idéer och inspiration till hands kan det vara en utmaning att välja rätt dekor. Om du inte känner till grunderna för inredning kan resultatet bli förödande. Vi nämnde att Photowall har en lösning på dina designproblem. Det helt sant och användningen av fototapeter har gjort många människor förundrade. Med ett brett utbud av mönster att välja mellan, finns det alltid rätt fototapetkonst som kommer att fullborda det utseende som du har drömt om. Med över 20 mönster att välja mellan kommer Cats-fototapeterna att förändra ditt perspektiv på indredning. Från användningen av färg och komplettering med dekorativa föremål, kan väggmålningar enkelt förvandla ett ointressant och tråkigt rum till något inbjudande och attraktivt. Ett sovrum, vardagsrum eller arbetsplats med Cats-fototapeter kan vara en fristad för kattälskare och andra husdjursentusiaster. Söta och vackra som de redan är, kan Cats-fototapeter göra din interiör bedårande och charmig. Du kommer säkert att bli nöjd med effekterna som dessa fascinerande designer ger din interiör. Designer med ljusa färger kan visuellt få din interiör att se större ut och rekommenderas därför starkt till små lägenheter och utrymmen. När de läggs till i barnrummet kommer designerna att väcka ditt barns intresse och fascination över dessa keliga små varelser. Dessa söta husdjur kan helt enkelt fullända din dag och får dig att känna dig lätt varje gång du ser dem i ditt rum.

Den fantastiska världen av katter

Precis som hundar är katter huvudsakligen tama och hittas varthelst människor finns. De är intressanta djur och de som har tillbringat mycket tid med dem är medvetna om att de kan vara ensliga ibland. Katter väcker andan av självständighet, smarthet och nyfikenhet. Under historiens gång har katter varit fruktade och älskade i många kulturer. För vissa indianer fruktas katter för att de tror att de har kraftfull magi och förmågan att kasta förbannelser över människor. För egypterna dyrkas katter eftersom de anses vara gudinnor, vilka inkluderar Bast, Sekmet och Mafdet. När det gäller symbolik är katter symboliska för återfödelse och uppståndelse, eftersom dessa djur tros ha nio liv. Som nattaktiva djur är katter ofta förknippade med mörker och är också symboler för mysterium och magi. Därför kan komplettering med de vackra Cats-fototapeterna i ditt hem eller utrymme lära dig mycket om dessa smarta djur. Välj vilken fototapet du vill så kommer du säkert att ha ett hem eller ett utrymme som är välkomnande, bekvämt och tilltalande.
Produktinformation
  • Visar 1-77 av 77 motiv

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1-3 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.