Kaniner

Ett av de mest kända djuren och populära husdjuren i världen är kaninen, eller bock och hare som de också kallas. Med detta i åtanke har Photowall samlat en kategori av väggmålningar Läs mermed kaniner som du kan använda som inredningsdetaljer. Trots deras popularitet finns det många missuppfattningar och saker som vi i allmänhet inte vet om dessa djur. Visste du till exempel att en ensam kanin är en ensam kanin? Kaniner är sociala varelser och trivs bäst i sällskap med sina egna artfränder. Använd väggmålningar med kaniner för att ta bort de negativa vibbarna i din domän. Skaffa dig dessa fluffiga och söta varelser genom att snygga upp ditt utrymme med väggmålningar med kaniner! Vi har kaninväggmålningar på utställning som visar unga kaniner, som de kallar kit, vilket är en förkortning för kattunge. Alla småbarn eller unga barn skulle bli glada över att ha dessa kaninväggmålningar i sitt sovrum, studieområde eller lekutrymme.

Kaninernas mästare på väggmålningar

När man hör ordet kanin tänker de flesta genast på påskharen, men några andra kaniner har gjort avtryck i populärkulturen. En av världens mest kända kaniner är Warner Brothers tecknade figur Bugs Bunny. Han syns ofta när han mumsar på en morot, vilket är ironiskt eftersom morötter inte är en naturlig del av en kanins diet och kan ge kaniner magproblem om de äter för många. Det är sådana saker man lär sig och som man sedan kan dela med sig av när folk frågar om dina väggmålningar med kaniner. En annan favorit bland barnen är Thumper från Bambi, som är minnesvärd för sitt goda humör lika mycket som för sitt karaktäristiska fotstampande. Du kan kanalisera dessa karaktärers charm genom att skaffa dig några vackra väggmålningar med kaniner. Dina barn, eller till och med de vuxna, kommer att tacka dig för att du har tillfört värme och stil till din inredning med hjälp av dessa väggmålningar med kaniner.

Symboliskt värde

Dessa djur är en del av många kulturer och civilisationer när det gäller saker som folklore och till och med religion. Den underliggande idén är att kaniner är kopplade till idén om återfödelse, vilket förmodligen har att göra med att de reproducerar sig enormt mycket. Detta skulle göra kaniner till idealiska väggmålningar för familjeutrymmen som vardagsrummet hemma. Andra egenskaper hos kaniner och harar lyfts också fram i olika folklore, bland annat deras busiga sida, där de spelar rollen som listiga bedragare i indianernas och Centralafrikas mytologier. "Animal Mug" är ett bra exempel på detta, en vacker väggmålning med kaniner som bara har en gnutta busig känsla. Den här enkla men snygga designen kan se lika bra ut hemma som på kontoret.

Information i kaniner väggmålningar

Förutom att utrusta dina väggar med stil, charm och karaktär kan kaninväggmålningar också vara pedagogiska verktyg. Ett av deras mest kända fysiska egenskaper är tänderna. Men visste du att en kanins tänder aldrig slutar växa? Istället slits de gradvis ner när kaninen tuggar på gräs, vilda blommor och grönsaker. Ett annat kännetecken som du kommer att se mycket av i väggmålningar med kaniner är deras långa öron. Kaniner som är upp till 10 centimeter långa kan vrida sina öron 180 grader och hålla ett vaksamt öra för att se om det finns rovdjur. Å andra sidan, när kaniner tar tag i sina öron och drar ner dem över ansiktet för att tvätta dem, är det officiellt ett av de gulligaste djurbeteendena som finns! Om du tillbringar tillräckligt mycket tid med kaniner kan du dessutom ha turen att få se en kanin som hoppar när den är glad och gör en vridning i luften. Denna förtjusande rörelse har ett lika förtjusande namn, som kallas binky.
Produktinformation
  • Visar 1-66 av 66 motiv

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1–4 dagar (just nu 5-8 dagar) och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.