Reptiler

Reptilerna är inte alls lika många och varierande som de var för 100 eller 200 miljoner år sedan, men de är fortfarande ett fascinerande ämne och en oändlig källa till intresse förLäs mernniskor. Ta in dessa fantastiska varelser i ditt rum genom att skaffa väggmålningar med reptiler av bästa kvalitet, unika mönster, vackra färger och en garanterad succé i alla inredningar. Även om vissa människor blir skrämda av reptilernas vassa tänder, gaffelformade tungor eller fjällande hud, kan dessa särskilda egenskaper också vara det som lockar oss till dem. Våra väggmålningar med reptiler återspeglar också denna förtrollning vi har av en verkligt gammal djurart. Ta en titt på vår utmärkta samling, välj ut din eller dina favoriter, som alla kan anpassas till din smak och estetik.

Genrik historia i reptiler väggmålningar

Reptiler är den äldsta typen av djur på planeten! Sköldpaddor, till exempel, har funnits på planeten i mer än 200 miljoner år, i princip i samma form som vi ser dem idag, något som bara slår en med häpnad ju mer man tänker på det. Av denna anledning och många fler förtjänar reptiler respekt från oss människor, något som du kan ge ditt bostads-, affärs- eller fritidsutrymme genom att få tag på väggmålningar med reptiler som återspeglar denna respekt och beundran för en mycket speciell typ av djur! Reptiler som leguaner och krokodiler förekommer också i reptilväggmålningar, vilket ger utrymme för många alternativ och mångfald. "Boa Constrictor" är ett nästan psykedeliskt motiv som ser coolt och funkigt ut. "In the Ocean Turtle" är mer finurlig men lika snygg och effektfull som en reptilväggmålning.

Massiv typologi

Nästan alla reptiler finns på något sätt representerade i konstens värld, men den mest framträdande är förmodligen ormen. Ormen, eller ormen som den ibland också kallas, spelar en kraftfull symbolisk roll i så många olika kulturer. I den egyptiska historien prydde till exempel nilkobran faraons krona och dyrkades som en av gudarna. Du kommer att hitta representationer av dessa fascinerande varelser i många motiv i vår kategori för väggmålningar av reptiler. Tre medicinska symboler som involverar ormar används fortfarande idag, som Hygieias skål som symboliserar apotek, och Asklepios kadukleus och stav, som i sin tur är symboler för medicin. Ta med dig lite av denna visdom in i ditt hem eller till och med ditt kontor genom att skaffa reptiler väggmålningar av en orm som verket med titeln "Flora Chinoiserie VIII Textured", ett vackert konstverk som på ett idealiskt sätt kontrasterar mot den eleganta men mystiska designen. Det ser ut som något direkt från en legend, en väggmålning av reptiler för åldrarna, så att säga.

Mer reptilväggmålningar exempel

Du kan räkna de olika reptilarter som lever idag på praktiskt taget en hand. Sköldpaddor, som definieras av sin långsamma ämnesomsättning och sitt skyddande skal, är ett av de mest älskade djuren världen över. Du kan se denna underbara och vänliga varelse i väggmålningar av reptiler som "Sea Turtle in Coral" (havssköldpadda i korall). Ormar och ödlor tillhör en grupp som kallas squamater, som avlägsnar sitt skinn och har vidöppna käkar. Sedan finns det krokodilerna, som är de närmaste levande släktingarna till utdöda dinosaurier. Du kan lägga dina fingrar på dessa spännande varelser genom att skaffa reptiler väggmålningar som ger ditt område den där avgörande touchen, en air av mystik och den exotiska skönhet som det ibland krävs för en vitalisering. "Dark Leaves II" är ett sådant motiv, där det inte bara är ett konstverk av skönhet utan också ger ett pussel eller en gåta i och med att dess utformning uppmuntrar dig att tänka och utforska de reptilväggmålningar du har valt.
Produktinformation
  • Visar 1-62 av 62 motiv

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1–4 dagar (just nu 5–8 dagar) och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.