Safaridjur

Själva ordet Safari kommer från det arabiska ordet för resa. I slutet av 1800-talet använde engelsmännen, efter att ha umgåtts med olika stammar i Afrika, termen för att beteckna en rLäs meresa över land, vanligtvis av turister som vill se på sevärdheter i Afrika. Intressant nog är det dock så att så länge du befinner dig på en plats där du kan observera djur i deras naturliga miljö är du tekniskt sett på en safari. Den här samlingen av väggmålningar med safaridjur består av fyra underkategorier, bekvämt arrangerade för din skull, med högkvalitativa motiv av unik design och som med alla Photowalls väggmålningar, tillgängliga för modifiering enligt dina önskemål och din estetik. Ta in den vilda naturens skönhet i ditt hem eller på ditt kontor genom att välja dina väggmålningar med Safaridjur!

Definiering av väggmålningar med safaridjur

Safardjur är i princip alla djur som trivs i gräsmarker eller savanner. Till dessa djur hör elefanten, giraffen, zebran, lejonet, flodhästen, noshörningen, impalan och leoparden, men i förlängningen kan de även omfatta andra arter eller liknande djur. De särskilda djur som presenteras i väggmålningar med safaridjur är elefanten, giraffen, zebran, lejonet och andra stora katter. Alla dessa verk i vårt sortiment av väggmålningar med safaridjur kommer att uppfylla och överträffa dina inredningsönskemål, med sina sällsynta kompositioner, färger som omedelbart poppar upp och en intressant närvaro som säkert kommer att förgylla ditt bostads- eller affärsutrymme.

Hör mig brusa

Lejonet, som ibland också kallas för djurens konung, är ett mycket viktigt djur på safari. Det är näst efter tigern när det gäller storlek och lejonens genomsnittliga livslängd är tio till fjorton år. De är viktiga rovdjur som säkerställer balansen i ekosystemet. Ge ditt hem eller kontor en majestätisk prägel genom att sätta upp kungliga väggmålningar av ett lejon av safaridjur. Vårt sortiment av kattrelaterade Safari-djur väggmålningar är en av de mest barnvänliga nivåerna i djurkategorierna. Barnen kommer att glädja sig åt dessa spännande och bedårande mönster, perfekta för ett barnrum eller lekrum, med sina varma färger och nyanser som säkert kommer att få ett leende från de små pojkarna och flickorna. Med denna avdelning med väggmålningar med Safaris djur kan mångfalden som den medför också tillämpas på barn som är äldre och närmar sig tonåren. Fascinationen för dessa fantastiska stora katter upphör aldrig, eftersom de symboliserar så många känslor och deras mystik knappast någonsin försvinner.

Elefanter i Safari djur väggmålningar

Elefanten är det största däggdjuret på land. Det finns bara tre arter som fortfarande lever, nämligen den afrikanska buskeelefanten, den afrikanska skogselefanten och den indiska eller även känd som asiatisk elefant. Trots sin enorma storlek är elefanter mestadels fredliga växtätare och kan tillbringa upp till 16 timmar om dagen med att bara äta. En väggmålning med safari-djur av dessa stora jättar passar perfekt i många rum, oavsett om det är för ett barn, en tonåring eller en vuxen. "Henna Elephant" är ett distinkt superbt motiv, som ser ytterst coolt och chic ut, med tillräckligt mycket klass och stil för att tillfredsställa alla dekorativa och designmässiga behov och önskemål.

Mer fina kattdjur

Leoparden är också en stor katt som lejonet. När du är på safari kan du skilja en leopard från två andra prickiga katter, geparden och jaguaren, baserat på fördelningen av deras fläckar. Till skillnad från lejonen kan leoparder jaga och äta vad som helst, vilket ger dem etiketten att vara opportunistiska jägare. Leoparder är kända för sin utmärkta klättrings- och simförmåga tack vare sina mycket starka axelben och muskler. Lägg till dessa fascinerande kattdjur i din inredning med vårt fantastiska utbud av väggmålningar med safaridjur, som verket som heter "Hidden Leopard", en finurlig målningsliknande väggmålning med safaridjur som har en sådan fantastisk karaktär.
Produktinformation