Rådjur

Även om hjorten är ett ganska vanligt djur finns det faktiskt över 60 olika arter av hjortar i hela världen. Dessa trevliga varelser finns på alla kontinenter utom Antarktis och kan lLäs mereva i många olika livsmiljöer, från bergsområden till varma och fuktiga regnskogar. Du kan visa upp denna överlevnadsanda och beslutsamhet när du snyggar till ditt rum med ett av Photowalls utmärkta urval av väggmålningar med hjortdjur. Dessa motiv är särskilt tilltalande för den yngre publiken, nämligen barnen. Med barnvänliga mönster, mjuka och behagliga färger, unika mönster och möjligheten att ändra dessa föremål enligt din estetik och inredning, kommer du garanterat att hitta den rätta hjortväggmålningen i vårt noggrant utvalda lager av hjortväggmålningar.

Den huvudsakliga bindningen hjort väggmålningar

Förhållandet mellan mor och barn är något rent och ständigt närvarande i oss människors liv. Detta gäller även för många djur, med kopplingen mellan en hjort och dess falukorv som en framträdande koppling, främst på grund av dess skildring i en mycket populär animerad film. Några av väggmålningarna med hjortar i den här kollektionen är ett arv från det mediet, med objekt som "Deer in Woods", "Deer World Lines - Light Blue" och "Deer World Lines - Pink" som visar det känsliga men betydelsefulla släktskapet i olika färger. Den kommer inte bara att glädja ditt eller dina barn utan också att dra åt hjärtat hos din familj, dina vänner och dina gäster. En väggmålning med hjortar som är så barnvänlig och vänlig kommer garanterat att roa och dra till sig uppmärksamhet, och den mycket drömlika kompositionen förflyttar dig nästan tillbaka till din egen barndom också.

För barnen

"Deer in Purple Woods" är ett ännu mer självklart val för ett barns sovrum, studieområde eller lekplats. De vackra violetta nyanserna, tonerna och skuggorna är låsta på att charma ditt eller dina barn. Den visar en ung bock eller hjort som står i en skog, omgiven av träd och blommor samt ett kalejdoskop av fjärilar. Denna väggmålning med hjortar är verkligen magisk och förtrollande, en perfekt gåva till honom eller henne. Detsamma gäller för "Young Deer - Gooseframe - Pink Green" och "Young Deer - Gooseframe Lightblue", två underbara väggmålningar med hjortar som kommer att ge glädje och få barnen att skratta. Om du vill ha något mer realistiskt, kanske "Red Deer Stag" kan göra susen för din inredning. Detta är det fina med att ge dina barn väggmålningar med hjortar, eftersom de kan välja mellan meningsfulla konstverk och fantastiska fotografier.

Aspekter på väggmålningar med hjortar

För att ge dig en snabb överblick över familjedynamiken i väggmålningar med hjortar, låt oss få terminologin rätt. En hanhjort kallas för en bock, men vissa större hanar kallas för hjortar. En hondjur kallas för hjort eller hind. En ung hjort kallas för falukorv, vilket du till exempel kan se i väggmålningen "Fawn Roe Deer". Bockar och hjortar kan särskiljas från varandra genom att de har ett horn. Dessa kungliga och magnifika prydnader på huvudet kan också ses på många väggmålningar med hjortar. Nästan alla arter av hjortar har ett horn, med undantag för den kinesiska vattenhjorten. Varje år faller myren av och växer ut på nytt. Detta kan användas som symbolik vid ommöblering genom att använda väggmålningar med hjortdjur som "Antler" där du kan se detta kännetecken visas i all sin prakt i ett vackert svartvitt mode. Denna väggmålning med hjortar kan lyfta upp atmosfären i alla bostads-, affärs- eller fritidsutrymmen.
Produktinformation

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1–4 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.