Rymd Odysséen - Tapet - Barnrum

571

motiv

Fantasy

Fantasy-fototapeter är ett bra sätt att visa upp din roliga och kreativa sida. Vårt breda utbud av fantasy-relaterade teman inkluderar men är inte begränsat till: drakar, enhörningar,Läs mer älvor, trollkarlar, dinosaurier, leksaker, folktrokaraktärer, etc. Du kan också hitta fantasy-fototapeter med moderna djur som vargar, havsdjur, hästar, safaridjur samt alla slags mytiska varelser i vardagliga miljöer. Detta låter dig experimentera med kontraster och justera den visuella vikten i ett rum enligt dina önskemål.

Karaktärer på fantasy-fototapeter

Scener med alla typer av verkliga och mytiska varelser och teman för fantasy-fototapeter kan vara porten till en explosion av dekorativ anda, vilket gör det till en rolig aktivitet för unga och gamla. En av de mest populära artiklarna i vårt arsenal av fantasy-fototapeter är tapeter med enhörningstema. Föreställ dig hur dessa vackert svårbegripliga entiteter galopperar över stjärnorna på en astral våg, plaskar med sina barn i en sagodamm nära ett slott och betar i frodiga trädgårdar, och allt detta inom dina fyra väggar! Unicorn Waves har oerhört underbara färger i samspel med en ovanlig design, som säkert glädjer både unga och gamla.

Fler figurer, fler val

Drakar och dinosaurier är också framträdande i vår kollektion med fantasy-fototapeter av hög kvalitet. Dessa är särskilt populära bland våra unga. Dessutom finns det surrealistiska bilder som drakkrigare, retrorobotar, hus som flyter nära ett vattenfall eller Gotham City på natten. Vi tar karaktärer från TV och föreställer oss fantastiska porträtt av människor som du sedan kan anpassa till din estetik och önskemål. Blumenengel är ett härligt exempel på det, där en vacker flicka föreställs som en ängelliknande figur som stirrar djupt in i din själ. Sådan är kraften i våra förstklassiga fantasy-fototapeter. Andra alternativ inkluderar också idéer baserade på berättelser som Alice i underlandet eller Mumin, vilka kan transportera dig till en annan värld på ett ögonblick med dessa fantasy-fototapeter som du inte får missa.

Använda fantasy-fototapeter som slående bakgrund

Vi underskattar aldrig kraften av en stor bakgrund, särskilt i våra egna personliga utrymmen. Vissa är rent nyckfulla, som bakgrunder av vardagsartiklar som ett kök eller bokhyllor. Sedan finns det andra bakgrunder som för tankarna en flykt från verkligheten med scener som en Jura-djungel eller slott i luften. Våra fantasy-fototapeter erbjuder också utbildande artiklar med stjärnkonstellationerna i våra olika horoskoptecken. Dessa kan fungera bra som ett hävdande av karaktär och ge ditt utrymme en uppskattad personlig touch. Med vårt breda urval har du kraften att välja mellan dessa olika motiv och justera dina fantasy-fototapeter i enlighet med din dekorativa läggning.

Kliva fram

Illusioner är också en del av vårt psyke, vilket ger oss ett inlopp av kreativitet. Varför inte manifestera detta koncept genom att lägga till fler fantasy-fototapeter som de med vattentema som erbjuder utsikt över havsbotten komplett med havsliv och sjunkna skatter? Eller vad sägs om den vackra Life Is Good, där du tittar in i världen, som om du står vid ett fönster, men det visar sig i en traditionell målning? Det finns slott, häftiga stugor, trädgårdsstigar, fantasiskogscener med fjärilar, älvor med lite älvdamm och så många fler att välja mellan.

Fantasy-fototapeter för en mognare publik

Grejen är att ju mer du tittar på dessa iögonfallande fantasy-fototapeter, desto mer detalj kommer du att märka i praktiskt taget varje enskild del av fototapeten på grund av våra högkvalitativa standarder och mycket särskilda design. För de med lite mer smak för det svårare, mörkare materialet har vi verk som Spooky Tree, ett goth-inspirerat koncept där du kan se ett riktigt fotografi i svartvitt som ser ut som en mycket detaljerad teckning. Sedan finns det Gustave Dore - Ogre in the Forest, en hänförande konstnärlig presentation som kan ge behagliga ilningar längs ryggraden och definitivt en fantasy-fototapet som kommer att skapa intressanta samtal mellan dig och dina gäster.
Produktinformation

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1-3 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.