Måttanpassade tapeter och tavlor, fri frakt. Skickas inom 1-2 dagar.

Rymd Odysséen - Tapet - Hall

519

motiv

Fantasy

Fantasy-fototapeter är ett bra sätt att visa upp din roliga och kreativa sida. Vi har ett brett utbud av tapeter med fantasy-tema, till exempel drakar, enhörningar, älvor, trollkarlarLäs mer. Du kan enkelt hitta fantasybakgrunder med moderna djur som vargar, havsdjur, hästar och safaridjur såväl som vardagsmiljöer med mytiska, magiska, underbara och fantastiska varelser. Kolla in kollektionen! Du kommer säkerligen att hitta något som är både underhållande och effektfullt - som du inte kommer att kunna motstå.

Gestalterna

Tapeter kan vara ett roligt sätt att liva upp en tråkig vägg. Våra fototapeter har alla sorters djurscener - både verkliga och sagolika. Fototapeter med enhörningar är speciellt populära. Föreställ dig dessa vackra, vilda varelser galopperande bland stjärnorna, lekande med sina föl i en sagodamm vid ett slott, eller betande i en park med en blyg blick som ger dig känslan av att den försvinner om du tittar för länge. Det finns även väldigt många drakar och dinosaurier i vår kollektion av kvalitetstapeter. Det finns surrealistiska bilder av drakkrigare, retro robotar, hus som svävar intill vattenfall och Gotham efter skymning. Du hittar även karaktärer från teveserier och fantastiska nyskapande porträtt bland våra fantasytapeter. Teman baserade på sagoböcker som Alice i underlandet eller Mumin kan förflytta dig till en annan värld i ett ögonblick. När du tittar lite närmare på slotten och träden som avbildas i motiven kan de förvandlas till figurer själva.

Bakgrunderna

Vissa av bakgrunderna är lekfulla, såsom med bakgrunder med vardagsföremål som ett kök eller bokhyllor. Andra bakgrunder ger dig en chans att fly från verkligheten med scener som en djungel från juraperioden eller slott som antingen svävar i luften eller står på land. Vattenteman bjuder på en utsikt över havsbotten, komplett med havsdjur och sjunkna skatter. Det finns bland annat slott, stugor, trädgårdsgångar och till och med fantasifulla skogsscener med fjärilar, älvor och lite älvstoft som du kan fästa dina ögon på. Ju mer du tittar på dessa tilltalande designer och fototapeter, desto mer detaljer kommer du att upptäcka i varenda del av tapeten.
Produktinformation

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1-2 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.