Fantasy

Fantasiväggmålningar är ett bra sätt att visa upp din roliga och kreativa sida. Vårt breda utbud av fantasyrelaterade teman omfattar, men är inte begränsat till: drakar, enhörningar, Läs merälvor, trollkarlar, dinosaurier, leksaker, folklorefigurer osv. Du kan också hitta fantasiväggmålningar med moderna djur som vargar, havsvarelser, hästar, safaridjur samt alla sorters mytiska varelser i vardagliga miljöer. Detta gör det möjligt för dig att experimentera med kontraster och justera den visuella tyngden i ett rum enligt dina önskemål.

Fantasyväggmålningars karaktärer

Alla sorters scener med verkliga och mytiska varelser och teman i fantasiväggmålningar kan vara inkörsporten till en explosion av inredningsanda, vilket gör det till en rolig aktivitet för både unga och gamla. Ett av de mest populära föremålen i vår arsenal av fantasiväggmålningar är tapeter med enhörningstema. Föreställ dig dessa vackert arkaiska varelser som galopperar över stjärnorna på en astral våg, plaskar med sina bebisar i en sagodamm nära ett slott och betar i frodiga trädgårdar, och allt detta inom dina fyra väggar! Unicorn Waves har otroligt vackra färger i kombination med en ovanlig design som kommer att glädja både unga och gamla.

Mer figurer, fler valmöjligheter

Drakar och dinosaurier har också en framträdande plats i vår samling av högkvalitativa fantasiväggmålningar. Dessa är särskilt populära bland våra ungdomar. Dessutom finns det surrealistiska bilder som drakkrigare, retrorobotar, hus som flyter nära ett vattenfall eller Gotham City på natten. Vi tar karaktärer från tv och fantiserar på ett fantastiskt sätt om porträtt av människor som du sedan kan anpassa till din estetik och dina önskemål. Blumenengel är ett strålande exempel på detta, där en vacker flicka föreställs som en ängelliknande figur som stirrar djupt in i din själ. Sådan är kraften hos våra förstklassiga fantasiväggmålningar. Fler alternativ inkluderar också idéer baserade på sagoböcker som Alice i Underlandet eller Mumin, som kan förflytta dig till en annan värld på ett ögonblick med dessa inte kan missas fantasiväggmålningar.

Använd fantasiväggmålningar som en slående bakgrund

Vi underskattar aldrig kraften en bra bakgrund, särskilt i våra egna personliga utrymmen. Vissa är rent nyckfulla, som bakgrunder av vardagliga föremål som ett kök eller bokhyllor. Sedan finns det andra bakgrunder som tar ditt sinne på en verklighetsflykt med scener som en juradjungel eller luftslott. Våra fantasiväggmålningar erbjuder även pedagogiska objekt, med stjärnkonstellationer för våra olika horoskoptecken. Dessa kan fungera bra som ett karaktärsuttryck och ge ditt rum en personlig prägel. Med vårt breda urval har du möjlighet att välja mellan dessa olika motiv och anpassa dina fantasiväggmålningar i enlighet med din dekorativa förkärlek.

Stappande upp

Illusioner är också en del av vårt psyke och ger oss en input av kreativitet. Varför inte manifestera detta koncept genom att lägga till fler fantasiväggmålningar som t.ex. Aquatic-temat som erbjuder en utsikt över havsbotten komplett med havsliv och sjunkna skatter? Eller vad sägs om den härliga Life Is Good, där du tittar ut i världen, som om du står vid ett fönster, men det är manifesterat i en traditionell målning? Det finns slott, funkiga stugor, trädgårdsgångar, fantasifulla skogsscener med fjärilar, älvor med lite älvstoft och så många fler att välja mellan.

Fantasy väggmålningar för en mer mogen publik

Saken är den att ju mer du tittar på dessa iögonfallande fantasiväggmålningar, desto mer detaljrikedom kommer du att lägga märke till i praktiskt taget varje enskild del av väggmålningen, på grund av våra högkvalitativa standarder och mycket singulära mönster. För dem som har lite mer affinitet för det mer udda, mörkare materialet har vi verk som Spooky Tree, ett Goth-inspirerat koncept där du kan se ett riktigt fotografi i svartvitt som ser ut som en mycket detaljerad teckning. Sedan har vi Gustave Dore - Ogre in the Forest, en hänförande konstnärlig presentation som kan ge behagliga pirrningar längs ryggraden och definitivt en fantasiväggmålning som kommer att ge upphov till intressanta utbyten mellan dig och dina gäster.
Produktinformation