Kartor & Flaggor

Vad skulle vara roligare än känslan av att du är på väg att resa varje gång du sätter dig ner för en kopp te eller kryper ner i sängen? Vi erbjuder ett brett urval av fototapeter som Läs meravbildar kartor och flaggor, så att du alltid kan ha en liten del av din favoritplats eller -period med dig. Med våra fototapeter är du inte begränsad till dina favoritländer, eftersom du även kan få kartor över stjärnor och hav!

Kartor

Våra högkvalitativa kartor kan skräddarsys efter dina specifikationer, så att dina tapeter blir en verkligt personlig upplevelse. Kartorna vi erbjuder inkluderar kartor över städer och länder, abstrakta kartor, gamla kartor och mycket mer. Om det finns en plats som ligger nära ditt hjärta, häng upp den på väggen med en av våra attraktiva fototapeter. Det finns kartor av nutida platser och gränser som främjar lärande, lekfulla kartor såsom kartan som avbildar England med noter eller världskartan skapad endast av olika hundraser. Nutida kartor finns tillgängliga i antika stilar och antika kartor finns i moderna stilar. Vi har kartor av kända städer som du kanske kommer vilja besöka någon gång, till exempel Rom, Paris, Berlin och New York. Kartor i alla stilar och färger kan användas på många olika sätt med lätthet. Havskartor kan vara roliga för hela familjen, eller du kanske föredrar kartor över stjärnorna? De detaljrika kartorna över hav och stjärnor finns tillgängliga för att leda dig i rätt riktning.

Flaggor

Lands- och världsflaggor kan vara verkligt intressanta, speciellt om ditt hemland är långt ifrån den plats du lever på nu. Förgyll din vägg med en liten del av de platser du har bott i eller besökt, och visa dina vänner dina världshörn. Dina fototapeter kan föreställa både gamla flaggor eller avbilda moderna landsflaggor. Nästan varje land finns representerat bland våra flaggor, och våra fototapeter kan skicka dig världen över, bakåt i tiden eller till en framtida semester. Ingenting säger nationell stolthet som en fototapet av ditt lands flagga!
Produktinformation

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1-4 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.