Flaggor

Om du letar efter den ultimata väggmålningen för att få en känsla av att verkligen tillhöra en plats, kolla in vår omfattande flaggkategori. Här hittar du några verkligt inspirerande Läs mertapeter att välja mellan som alla kommer att ge en gnutta välbehövlig färg till ett trist område i ditt hem. Oavsett om du letar efter en väggmålning till köket, matsalen eller till och med sovrummet för att skapa något av ett samtalsämne, är en flaggtapet definitivt något för dig.

Great British Wallpaper

Vill du framkalla den mycket omtyckta "bake off"-stilen i ditt kök? Vill du ha en patriotisk väggmålning i ditt vardagsrum? Med den djärva röda, vita och blå designen från en unionsflagga har många av våra väggmålningar nationalflaggan på ett stilistiskt sätt som innebär att den passar in i en hel del traditionell och modern heminredning. Kanske föredrar du en tapet som skapar ett tegelliknande utseende med en unionsflagga målad över, eller väljer du en retroflagga för en svängig sextiotalskänsla? Det finns ett antal brittiska flaggor av högsta kvalitet att välja mellan - vissa med mat och andra med fokus på rockhistoria - som kommer att få vilket hem som helst att utstråla en kärlek till ens land, oavsett vilken kulturell ikon man vill fokusera på.

Runt om i världen

Det är viktigt att notera att av de många flaggbaserade väggmålningar som erbjuds är inte alla fokuserade på Storbritannien. Vi har till exempel mönster som kan väcka din aptit från hela Europa och Nordamerika. Ta till exempel våra flaggor från USA. Vi producerar ett bra urval av tapeter som är baserade på den klassiska designen av den stjärnspäckade fanan, något som är en designklassiker i sin egen rätt. Fånga andan i "the home of the free" i din egen inredning med en väggmålning som kan täcka upp till 32 kvadratmeter, även i ett standardformat i premiumstorlek. Om stjärnorna och ränderna inte lyckas fånga fantasin, vad sägs då om en stiliserad USA-flagga som använder den klassiska registreringsskyltdesignen, som finns över hela Amerika, i form av landet? Hur du än ser på att dekorera ditt hem med en av våra väggmålningar med flaggor har vi en lämplig produkt eller kan tillhandahålla en skräddarsydd sådan, om du föredrar det.

Dekoration av rummet med flaggväggmålning

En bra sak med väggmålningar är att det finns massor av mönster tillgängliga som skulle ta rummet till nästa nivå. Egentligen är användningen av väggmålningar ett av de enklaste och innovativa sätten att få inredningen att se fantastisk ut. Flaggor väggmålningar är definitivt inte bara en väggmålning, utan något som skulle skapa ett extraordinärt rum. Välj rätt Flags väggmålning till ditt rum och du kommer att få en underbar fokuspunkt som din familj och dina vänner säkert kommer att beundra. Flaggväggmålningar är enkla men ändå slående och upphör aldrig att förvåna alla husägare och deras gäster. Gör ditt rum intressant med Flags väggmålningar och du kommer aldrig att bli besviken på dess effekter på din inredning. Lycka till med inredningen!
Produktinformation
  • Visar 1-44 av 44 motiv

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1–4 dagar (just nu 5-8 dagar) och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.