Måttanpassade tapeter och tavlor, fri frakt. Skickas inom 1-2 dagar.

Union Jack tegelvägg - Tapet - Sovrum

17

motiv

Flaggor

Om du letar efter den ultimata fototapeten för att skapa en känsla av samhörighet i ditt rum, titta på vårt omfattande utbud av flaggor. Här kan du hitta några verkligen inspirerande Läs mertapeter som ger ditt hem en extra färgklick. Vare sig du letar efter en fototapet för ditt kök, din matsal eller till och med ditt sovrum kan en fototapet med flaggor definitivt öppna upp för helt nya samtalsämnen.

Mäktig brittisk tapet

Vill du frammana den älskade “Hela England bakar”-känslan i ditt kök? Eller ha en patriotisk fototapet i ditt vardagsrum? Många av våra fototapeter föreställer stilfulla nationalflaggor som passar bra tillsammans med både traditionella och moderna heminredningar. Kanske föredrar du en fototapet som föreställer en unionsflagga målad på tegelstenar eller en mer retro flagga som frammanar en känsla av det glada sextiotalet? Det finns ett stort antal högkvalitativa brittiska flaggor att välja mellan – vissa fokuserar på mat och andra på rockens historia – som hjälper varje hem att ge uttryck patriotism, vilken kulturikon du än väljer att fokusera på.

Världen runt

Man får dock inte glömma att det inte är alla av våra fototapeter med flaggor som fokuserar på England. Vi har till exempel lockande designer som är inspirerade av Europa och Nordamerika. Ta USAs flagga, till exempel. Vi har en bra utbud av tapeter som är baserade på stjärnbanerets klassiska design, och även flaggan är en klassiker i sig självt. Ge ditt hem en känsla av frihetens land med en fototapet som kan täcka väggar så stora som 32 kvadratmeter, även i ett standard premium-format. Om stjärnbaneret inte fångar din fantasi, vad sägs om en stiliserad USA-flagga som använder sig av klassiska registreringsskyltar för att avbilda landet? Hur du än väljer att inreda ditt hem med en av våra flagg-fototapeter har vi definitivt en passande produkt. Annars kan vi skräddarsy en, om du vill.
Produktinformation

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1-2 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.