Måttanpassade tapeter och tavlor, fri frakt. Skickas inom 1-3 dagar.

08-550 023 18 08-550 023 18
Beatles - Mönster - Tapet - Kontor

29

motiv

Föremål

När du dekorerar dina interiörer kan koncentration på en sak skapa ett bra fokus men också paradoxalt framhäva andra element i ditt utrymme. Med Photowalls utmärkta och högkvalitativaLäs mer fototapeter med föremål från kategorin mönster inom konst och design har du detta fokus och mångsidiga verktyg till ditt förfogande. Vardagliga föremål och material som avbildas i konst är ett modernt svar på en hundratals år gammal praxis, vilket dessa fototapeter med föremål gör på ett stilfullt sätt, med enorm variation och unik design. Oavsett om du vill piffa upp eller återuppliva ditt bostads-, företags- eller fritidsutrymme, kan du inte göra fel med dessa motiv. Fototapeter med föremål ger dig också möjligheten att begära dina egna ändringar för att de ska matcha eller kontrastera med din befintliga estetik, färgscheman och övergripande design.

En hög grad av variation i fototapeter med föremål

Föremål är ofta spännande i sig själva, såväl som vad de ger ett utrymmes övergripande utseende. Liksom med andra konströrelser under de senaste århundradena, kommer föremål i konst också i olika former och tolkningar. Kategorin fototapeter med föremål har sin egen mångfald, med bilder som sträcker sig från fotografier från verkliga livet som är så detaljerade och komplicerade att du nästan kan känna dem genom att beröra motivet, till konstverk så unika och eleganta att du finner dig stirrandes på dem under mycket lång tid. Cork är ett bra exempel på det förstnämnda, en vacker fototapet med föremål som visar dessa typer av pluggar som är som kvarlevor av historien. Staplade på och bredvid varandra är dessa korkar arrangerade i ett behagligt men också nyckfullt mönster som kan fungera i praktiskt taget alla typer av rum. Om du är mer konstnärligt lagd kanske du föredrar en fototapeter med föremål såsom Beatles - Pattern, med en livlig design och klara färger. Båda dessa fototapeter med föremål kan göra så att varje sticker ut och ger maximal visuell påverkan, intresse och vikt.

Gör det på det gamla sättet

Det finns ganska många fototapeter med föremål i vintage- eller retrotema i denna speciella kollektion. London Pattern är ett mycket konkret exempel på detta, en härligt charmig bild som inte skulle se opassande ut i en bostad eller ens på arbetsplatsen. Om du siktar på en modernare atmosfär kan Sun Breeze kanske göra susen. Detta fototapet med föremål gör att utrymmet kommer att livas upp eftersom det finns äkta symmetri i bilden, med färgkombinationen av både ljust och mörkt som ger ett extra element av klass med sin livliga nyans. Föreställ dig fototapet med föremål i ditt vardagsrum eller styrelserummet på kontoret, det skulle verkligen vara ett bra fokus och skapa konversation bland alla som ser det.

Fototapeter med föremål för alla

Förutom att lägga högt värde på mångfald, arbeter Photowall också för att ha fototapeter med föremål för människor från alla samhällsskikt. Detta speciella sortiment har också mycket att erbjuda för den yngre publiken. Vi vet alla att barn kan vara ganska petiga när det gäller deras saker, särskilt i deras rum. Fototapeter med föremål såsom Forest Folklore Green Animals 2 kan få de utbrotten att flyga rakt ut genom fönstret. Detta förtjusande och trevliga motiv ser inte bara underbart ut, det avbildar också varelser som kommer att glädja barn i alla åldrar. Den äldre publiken kan prova en poster med föremål som All That Jazz. Denna speciella artikel kan vara ett bra visuellt komplement i rum som är mer avsett för vuxna såsom vardagsrummet eller till och med kontoret.
Produktinformation
  • Visar 1-29 av 29 motiv

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1-3 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.