Måttanpassade tapeter och tavlor, fri frakt. Skickas inom 1-3 dagar.

08-550 023 18 08-550 023 18
H Vrid - Tapet - Kök

138

motiv

Geometriskt

Geometriska mönster finns i nästan alla aspekter av inredning, oavsett om det är cirklar, rutor, trianglar, rektanglar eller andra former. Inredningsarkitekter använder ofta geometrisLäs merka mönster för att skapa djärva hävdanden eller ett iögonfallande fokus vid utformningen av ett rum. Som du ser på Photowalls toppklassiga geometriska fototapeter i kategorin konst och design under mönster, kan dessa former användas för att utveckla en rörelse i utrymmet, för att rikta ögat mot ett motiv eller för att skapa struktur eller djup i rummet. En sak är säker, geometriska geometriska fototapeter kan ha en ganska stor inverkan. En välplacerad, detaljrik och underbart färgad geometrisk fototapet förvandlar ett annars monokromatiskt utrymme till något fascinerande och minnesvärt. Alla dessa motiv kan justeras i enlighet med dina övergripande designplaner, olika färgscheman och allmänna estetik.

Mycket att välja mellan inom geometriska fototapeter

Med tanke på det stora utbudet av geometriska fototapeter som finns tillgängliga i den här kollektionen, kan du bokstavligen skapa vilken känslomässig effekt du än vill ha i ditt bostads-, kommersiella eller fritidsutrymme. Med Photowalls sortiment av geometriska fototapeter kan du använda din dekor för att höja ditt humör, inspirera, motivera och skapa fantastiska atmosfärer. Något som H Torsion kan ge din interiör den där extra udden och karaktären. Geometriska fototapeter som denn fungerar praktiskt taget överallt, även på kontoret där stil ofta kan gå hand i hand med rykte. Native Tapestry är ett annat slående motiv som kan generera en enorm visuell vikt i alla utrymmen. Att använda geometriska fototapeter som Dutch Eldorado måste å andra sidan verkligen ha ett specifikt syfte i inredningen, som du kan se i dess mycket unika design.

Hur du använder denna arsenal

Förutom att lägga till vigör i ditt rum kan geometriska fototapeter skapa en specifik stämning. Har du någonsin lagt märke till hur du mår när du ser en särskild form? Olika former, beroende på omständgheten de befinner sig i, kan diktera någon form av känsla eller åtminstone en reaktion. Man måste dock vara försiktig när man utnyttjar detta fenomen när man använder en geometrisk fototapet. För många former eller för mycket av en form kan avge en hög energi-atmosfär och en slags frenetisk skarphet, men kan också utlösa vaga känslor av irritation. Effekten av geometriska fototapeter är subtil, till och med undermedveten ibland, men den är definitivt där. Psykologer har länge insett att geometriska former har, eller kommer att söka, en plats i våra mentala och emotionella landskap. Det är därför de använder dem mycket i personlighetstester, en annan intressant trivia att tänka på när du väljer din geometriska fototapet. För att göra det enkelt bör de former du placerar i din heminredning, i form av geometriska fototapeter, skapa stämningar du vill ha.

Cirkulära former i geometriska fototapeter

Cirklar skapar ett flöde och kommer ofta själva från ett flöde. Som ett resultat genererar de mjukare känslor som ömhet, tillgivenhet och medkänsla. Använd en cirkulär geometrisk fototapet för att skapa ett omtänksamt sinnestillstånd, något särskilt lämpligt för ett bostadsutrymme. I personlighetstester representerar cirklar ofta harmoni och säkerhet. Detta kan också användas för att motivera en cirkulär geometrisk fototapet på ett kontor för att skapa en atmosfär av förtroende och säkerhet. Circulation II är ett fint exempel på detta, eftersom den inte bara kombinerar de tidigare nämnda egenskaperna, utan också blandar in en dos av stil och karaktär med sin distinkta design och dynamiska färgkombination. Guille är en annan geometrisk fototapet som kan framkalla dessa tidigare nämnda egenskaper och känslor, samtidigt som den ser snygg och tilltalande ut.
Produktinformation

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1-3 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.