Geometriskt

Geometriska mönster finns i nästan alla aspekter av inredningen, oavsett om det rör sig om cirklar, kvadrater, trianglar, rektanglar eller andra former. Inredningsarkitekter använder Läs merofta geometriska mönster för att skapa djärva uttalanden eller en iögonfallande fokuspunkt vid utformningen av ett rum. Som du kommer att se i Photowalls förstklassiga utbud av geometriska väggmålningar i kategorin konst och design under mönster, kan dessa former användas för att utveckla en känsla av rörelse i rummet, för att rikta ögat mot ett ämne eller för att skapa textur eller djup i rummet. En sak är säker, geometriska väggmålningar kan ha ett stort genomslag. En välplacerad, detaljrik och vackert färgad geometrisk väggmålning förvandlar ett annars monokromatiskt rum till något fascinerande och minnesvärt. Alla dessa motiv kan anpassas i enlighet med dina övergripande designplaner, olika färgscheman och din allmänna estetik.

Mängder att välja mellan när det gäller geometriska väggmålningar

Med tanke på det stora utbudet av geometriska väggmålningar som finns i det här urvalet kan du skapa bokstavligen vilken känslomässig inverkan du vill ha i ditt bostads-, affärs- eller fritidsutrymme. Med Photowalls sortiment av geometriska väggmålningar kan du använda din inredning för att höja ditt humör, inspirera, motivera och skapa fantastiska miljöer. Något som H Torsion kan ge din inredning den där extra skärpan och karaktären. Geometriska väggmålningar som denna fungerar praktiskt taget överallt, även på kontoret där stil ofta kan gå hand i hand med rykte. Native Tapestry är ett annat slående motiv som kan skapa en enorm visuell tyngd i vilket utrymme som helst. Att använda geometriska väggmålningar som Dutch Eldorado å andra sidan måste verkligen ha ett specifikt syfte i inredningen, vilket du kan se i dess mycket unika design.

Hur man använder den här arsenalen

Förutom att ge piff till ditt rum kan geometriska väggmålningar skapa en specifik stämning. Har du någonsin lagt märke till hur du känner dig när du ser en viss form? Olika former kan, beroende på vilken miljö de befinner sig i, diktera någon form av känsla eller åtminstone en reaktion. Man måste dock vara försiktig när man drar nytta av detta fenomen när man använder geometriska väggmålningar. För många former eller för mycket av en och samma form kan ge en energirik känsla och en sorts frenetisk nervositet, men kan också utlösa vaga känslor av irritation. Effekten av geometriska väggmålningar är subtil, ibland till och med omedveten, men den finns definitivt där. Psykologer har länge insett att geometriska former har, eller kommer att söka, en plats i våra mentala och emotionella landskap. Det är därför de använder dem mycket i personlighetstester, en annan intressant trivialitet att ta hänsyn till när du väljer dina geometriska väggmålningar. För att göra det enkelt, de former du sätter in i din heminredning, i form av geometriska väggmålningar, ska skapa stämningar som du vill ha.

Cirkelformade former i geometriska väggmålningar

Cirklar skapar ett flöde och kommer ofta själva från ett flöde. Som ett resultat genererar de de mjukare känslorna som ömhet, tillgivenhet och medkänsla. Använd en cirkulär geometrisk väggmålning för att skapa en omtänksam sinnesstämning, något som är särskilt lämpligt för ett bostadsområde. I personlighetstester representerar cirklar ofta harmoni och säkerhet. Detta kan också användas för att motivera en cirkulär geometrisk väggmålning på ett kontor, för att skapa en atmosfär av tillit och trygghet. Circulation II är ett utmärkt exempel på detta, eftersom den inte bara kombinerar de ovannämnda egenskaperna utan också blandar in en gnutta stil och karaktär med sin distinkta design och dynamiska färgkombination. Guille är en annan geometrisk väggmålning som kan framkalla de ovannämnda egenskaperna och känslorna, samtidigt som den ser snygg och tilltalande ut.
Produktinformation

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1–4 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.