Popkonst

Något som är visuellt fängslande och som bygger på din personlighet och individuella smak är det bästa sättet att gå när du är dekorera ett utrymme som du ofta vistas i. Photowall harLäs mer en utmärkt kategori som rör detta, en samling popkonst. väggmålningar av högsta kvalitet, de mest unika designerna, otroligt rika detaljer och fantastiska färgkombinationer. Ta en titt på vårt urval av utmärkta väggmålningar med popkonst och välj dina favoriter för att dekorera ditt hem, kontor eller något annat utrymme som du kanske vill snygga till. Som vanligt kan du ändra dessa motiv för att matcha eller kontrastera med din befintliga inredning, övergripande estetik, färgscheman och andra dekorativa element.

En snabb bakgrundskontroll av popkonst väggmålningar

Popkonst är en konstform som går tillbaka ända till 50-talet. Ordet pop i sig självt är naturligtvis en förkortning för populär, vilket bokstavligen översatt betyder den tekniska termen för folket, och som sådan är det konst för massorna. Denna form av modern konst har sitt ursprung och har utvecklats särskilt i USA och Storbritannien, som du kommer att få veta om. se senare i Photowalls sortiment av popkonst väggmålningar. Inspirerad av den upplevda visuella medelmåttigheten hos reklamkampanjer, reklamskyltar och tv, och konstnärer som Andy Warhol, Roy Lichtenstein och Richard Hamilton till den så kallade anti-konstkampanjen där de släppte banala eller tråkiga bilder av kända skådespelare och förvandlade dem till en ny spännande konstform. Denna återuppfinning och spänning har överförts till vårt utbud av popkonst. väggmålningar, som kan förvandla din vanliga inredning till något nytt och uppfriskande på ett ögonblick. Ta till exempel till exempel motivet som kallas Suprematist Portrait of Lena Naymkina. Denna popkonst väggmålning drar omedelbart ögonen till sig, genererar optisk dynamik och kommer garanterat att väcka samtal och debatt.

Det är dags att gå på djupet

Eftersom popkonst är en form av måleri och teckning som tillåter ett stort mått av naturligt uttryck, är många av exemplen i denna kategorin lyfter fram både vanliga föremål eller människor, men också figurer eller strukturer som är kända och berömda. Många av popkonstnärer var också illustratörer, grafiska formgivare och till och med skyltmålare. Deras verk skulle innehålla föremål inuti målningarna, till exempel soppburkar, arbetsredskap eller naturföremål som snäckor. Därför kan väggmålningar av popkonst en rad olika idéer och karaktärer. Verket med titeln Beatles - Revolver är ett konkret exempel på en popkonstväggmålning. väggmålning som blir bättre för varje gång man tittar på den. Det spelar ingen roll om det är ett bostadsområde, ett företag eller en fritidsboende, kommer detta att fängsla alla som ser det.

Pop art väggmålningars inverkan på din inredning

Eftersom det är samtida konst passar popkonst bra in i ett antal inredningsscheman i ett hem eller på en arbetsplats. Det är en mestadels som kan visas på ett smakfullt sätt och färgkoordineras med väggarna och den omgivande inredningen. element som möbler och så vidare. För att visuellt etablera en pop art väggmålning finns det en särskild tanke på att tänka på. Den centrala idén med pop art väggmålningar är inte bara att försköna din inredning utan också att ge en kommentarer om kultur och samhälle genom populära logotyper, bilder och ikoner som sedan återskapas som om de vore är en ny och ny idé inuti bilden. Som du kommer att se i våra exempel på popkonst väggmålningar, är det många som tycker att särskilt sympatiska med denna konstform är att även om den försöker att inte ta sig själv på för stort allvar, förmedlar den ibland ett djupare och mer meningsfullt budskap. Att välja ett popkonstverk är att bli en del av kulturen bakom det, vilket innebär att det du väljer kan vara en återspegling av din egen uppfattning och tro.
Produktinformation
  • Visar sidan 1 av 1 sidor