Måttanpassade tapeter och tavlor, fri frakt. Skickas inom 1-3 dagar.

08-550 023 18 08-550 023 18
Darwins bekymmer - Tapet - Barnrum

30

motiv

Popkonst

Något visuellt fängslande och som härrör från din personlighet och individuella smak är rätt väg att gå när du dekorerar ett utrymme du ofta befinner dig i. Photowall har en utmärkt kLäs merategori avsedd för detta, en serie fototapeter med popkonst av högsta kvalitet, de mest unika mönstren, otrolig detaljrikedom och fantastiska färgkombinationer. Ta en titt på vårt urval av utmärkta fototapeter med popkonst och välj dina favoriter för att dekorera ditt hem, kontor eller något annat utrymme du kanske vill piffa upp. Som vanligt kan du ändra dessa motiv för att matcha eller kontrastera med din befintliga inredning, övergripande estetik, färgscheman och alla andra dekorativa element.

En snabb bakgrundskontroll av fototapeter med popkonst

Popkonst är en konstform som går tillbaka till 50-talet. Ordet pop är självklart en förkortning av populär, vilket bokstavligen översatt är den tekniska termen för folk, och därmed är det konsten för massorna. Denna form av modern konst har sitt ursprung och har utvecklats särskilt i USA och Storbritannien, vilket du senare kommer att se i Photowalls sortiment av fototapeter med popkonst. Inspirerade av den upplevda visuella medelmåttigheten i reklamkampanjer, skyltar och TV, vände sig artister som Andy Warhol, Roy Lichtenstein och Richard Hamilton till den så kallade antikonstkampanjen där de släppte banala eller tråkiga bilder av berömda skådespelare och förvandlade dem till en spännande ny konstform. Denna återuppfinning och spänning överförs till vårt utbud av fototapeter med popkonst, vilka kan förvandla din vanliga interiör till något nytt och uppfriskande på ett ögonblick. Ta till exempel motivet som heter Suprematist Portrait of Lena Naymkina. Denna fototapeter med popkonst drar genast till sig blicken, skapar optisk dynamik och väcker garanterat konversation och debatt.

Dyk djupare

Eftersom popkonst är en form av målning och teckning som tillåter en stor del naturligt uttryck, belyser många exempel i denna kategori både vanliga föremål eller människor, men också figurer eller byggnader som är kända och berömda. Många popkonstnärer var också illustratörer, grafiska formgivare och till och med skyltmålare. Deras arbete inkluderade föremål i målningarna, såsom soppburkar, arbetsredskap eller naturliga föremål som snäckskal. Därmed avbildar fototapeter med popkonst en rad idéer och karaktärer. Verket med titeln Beatles - Revolver är ett konkret exempel på en fototapet med popkonst som blir bättre med varje visning. Oavsett om utrymmet du renoverar är en bostad, ett företag eller för rekreation, kommer det att fängsla alla som ser på det.

Hur fototapeter med popkonst påverkar din interiör

Eftersom det är samtida konst, passar popkonsten bra in i ett antal inredningsscheman i ett hem eller på en arbetsplats. Det är ett mestadels ofärargligt motiv som smakfullt kan visas och färgkoordineras med väggarna och omgivande interiörelement såsom möbler och så vidare. För att visuellt skapa en fototapet med popkonst finns det en speciell idé att tänka på. Den centrala idén med fototapeter med popkonst är inte bara att enbart försköna dina interiörer, utan också ge en kommentar om kultur och samhälle genom populära logotyper, bilder och ikoner som sedan återskapas som om de är en ny och färsk idé i bilden. Som du ser i våra fototapeter med popkonst är det många som särskilt tycker om att denna konstform, medan den försöker att inte ta sig själv alltför på allvar, ibland förmedlar ett djupare och mer meningsfullt budskap. Att välja en fototapet med popkonst är att bli en del av kulturen bakom den, vilket innebär att det du väljer kan vara en återspegling av din egen uppfattning och tro.
Produktinformation
  • Visar 1-30 av 30 motiv

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1-3 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.