Måttanpassade tapeter och tavlor, fri frakt. Skickas inom 1-3 dagar.

08-550 023 18 08-550 023 18
Hornstull Svamp - Tapet - Barnrum

70

motiv

Surrealism

Surrealism är en av de mer komplexa och utmanande men i slutändan mycket givande och meningsfulla konstformerna. Att använda denna konstform som ofta använder drömliknande bilder för Läs meratt visa oss våra sinnens inre funktioner, kan vara en stor tillgång i inredning. Photowalls sortiment av surrealistiska fototapeter speglar uppfattningen att vi alla har haft och upplevt drömmar där vi flyger eller faller. Surrealister använder bilder som dessa i sin konst för att skapa instinktiva betydelser och bilder som åskådaren, och till och med konstnärerna själva, inte skulle behöva tänka rationellt för att förstå. Surrealistiska fototapeter är så distinkta att de kan utgöra ett perfekt fokus i ditt rum samt skapa enorm visuell vikt och intresse. Framträdandet av dessa motiv balanserar ut alla andra designelement och färgscheman runt om det.

Utforska det undermedvetna sinnet med surrealistiska fototapeter

Det finns många surrealistiska fototapeter som är tillgängliga för att belysa teman om det undermedvetna sinnet. Give them Life avbildar en kvinna som står med sidan mot tittaren, med en flock fåglar som kommer ut ur hennes huvud och bär vitt. Det finns en klassisk och elegant kombination av färger som används i just detta verk, vilket gör det mycket meningsfullt och djupt. Denna surrealistiska fototapet kan verka ganska enkel i början, men ju mer du tittar på den, desto mer hittar du ett djupare sammanhang. Dessa tankeväckande konstverk i form av surrealistiska fototapeter kommer att hålla vem som helst engagerad i timtal, där du kan hitta nya detaljer eller tolkningar vid varje visning. Dessutom kommer denna typ av dekoration att generera massor av konversationer, eftersom var och en av oss har en egen tolkning av vad dessa motiv kan representera.

Bakgrundsinformation

Surrealism är en specifik konstgenre som får sitt ursprung och inspiration från 1920-talets visuella konst och litteratur. Konstnärernas målningar inkluderade vardagliga scener med föremål som var helt malplacerade, några av vilka du kommer att se i surrealistiska fototapeter. En av de mest kända surrealistiska konstnärerna var Salvador Dali, särskilt känd för sitt mästerverk som avbildar ett ökenlandskap med dubbelvikta klockor som smälter över växter och stenar. Det huvudsakliga målet med surrealism är att uppmuntra människor att frigöra sina undermedvetna tankar och uttryck och låta dem visas skriftligt och genom visuella medier. Andre Breton, som sägs vara denna rörelses grundare, kände att man genom att visa två väldigt distinkta objekt i konsten kunde generera idéer om skillnaderna och kanske relatera dem till likheterna. När du hänger upp surrealistiska fototapeter på din vägg kommer det att finnas många sätt att tolka sådana uppfattningar. Oavsett om det rum du återupplivar är avsett för bostad, företag eller fritid.

Surrealistiska fototapeter som inkörsport

Surrealism betyder bokstavligen att stå över realismen, vilket gör det till ett så fascinerande motiv i surrealistiska fototapeter. Dessa tankeväckande konstverk kommer att hålla dig, din familj eller vänner engagerade i timmar. Återigen, det är skönheten i surrealism i sig, det behöver inte förstås för att det ska uppskattas. När du stöter på vår eklektiska arsenal av surrealistiska fototapeter kanske du kliar dig i huvudet flera gånger och undrar vad som exakt händer. Det beror på att surrealistiska konstnärer använder konst för att visa sinnets inre funktioner, särskilt när det gäller känsliga teman som de ansåg ofta var förtryckta. Genom att visa två oerhört distinkta objekt i konst kan man generera idéer om skillnaderna och sedan relatera till likheterna. När du hänger upp surrealistiska väggmålningar på dina väggar ger du inte bara en otrolig visuell stil utan har också något som får människor att tänka och reflektera.
Produktinformation
  • Visar 1-70 av 70 motiv

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1-3 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.