Surrealism

Surrealismen är en av de mer komplexa och utmanande, men i slutändan mycket givande och meningsfulla konstformerna. Med hjälp av denna konstform, som ofta använder drömliknande bilderLäs mer för att visa oss hur vårt sinne fungerar, kan vara en stor tillgång. i inredningsdesign. Photowalls sortiment av surrealistiska väggmålningar återspeglar den föreställning som vi alla har haft och har haft. upplevt drömmar där vi flyger eller faller. Surrealister använder sådana bilder i sin konst för att de ska kunna för att skapa instinktiva betydelser och bilder som betraktaren, och till och med konstnärerna själva, inte skulle behöva ha rationella tanke för att förstå. Surrealistiska väggmålningar är så distinkta att de kan utgöra en perfekt fokuspunkt i ditt rum som samt skapa en enorm visuell tyngd och intresse. De framträdande motiven balanserar upp alla andra designelement och färgscheman runt omkring.

Utforska det omedvetna sinnet med surrealistiska väggmålningar

Det finns många surrealistiska väggmålningar som är tillgängliga för att belysa teman om det omedvetna sinnet. Ge dem liv visar en kvinna som står i sidled mot betraktaren, med en flock fåglar som kommer ut ur hennes huvud och som är klädd i vitt. Det finns en klassisk och elegant kombination av färger som används i just detta verk, vilket gör det mycket meningsfullt och djupt. Nu denna surrealistiska väggmålning kan verka ganska okomplicerad i början, men ju mer du tittar på den, desto mer du kommer att hitta ett djupare sammanhang. Dessa tankeväckande konstverk i form av surrealistiska väggmålningar kommer att hålla vem som helst engagerad i timmar, där du kan hitta nya detaljer eller tolkningar vid varje visning. Dessutom är denna typ av av dekoration kommer att generera massor av konversation, eftersom var och en av oss har en annan tolkning av vad dessa motiv kan representera.

Bakgrundsinformation

Surrealismen är en specifik konstgenre som hämtar sitt ursprung och sin inspiration från bildkonsten och författarskapet i den 1920s. Konstnärernas målningar innehöll vardagliga scener med föremål som var helt malplacerade, några av dem kommer du att se i surrealistiska väggmålningar. En av de mest kända surrealistiska konstnärerna var Salvador Dali, särskilt känd för hans mästerverk med en ökenbild med klockor som är böjda på mitten och smälter över växter och stenar. Huvudmålet med surrealismen är att uppmuntra människor att frigöra sina undermedvetna tankar och uttryck och låta dem framträda i skrift. och genom visuella medier. Andre Breton, som sägs vara denna rörelses grundare, ansåg att genom att visa två genom att visa två mycket olika objekt i konsten kunde man skapa idéer om skillnaderna och kanske relatera dem till likheterna. När du hänger surrealistiska väggmålningar på din vägg kommer det att finnas så många sätt att tolka sådana åsikter. Ingen Oavsett om detta rum du vitaliserar är bostads-, företags- eller rekreationsrum av naturen.

Surrealistiska väggmålningar som portaler

Surrealism betyder bokstavligen att vara ovanför realismen, vilket gör det för ett så fascinerande ämne i surrealism väggmålningar. väggmålningar. Dessa tankeväckande konstverk kommer att hålla dig, din familj eller dina vänner engagerade i timmar. Men å andra sidan, att är skönheten med surrealismen i sig själv, den behöver inte förstås för att kunna uppskattas. När du du råkar se vår eklektiska arsenal av surrealistiska väggmålningar, kan du klia dig i huvudet flera gånger och undra vad exakt är på gång. Det beror på att surrealistiska konstnärer använder konsten för att visa sinnets inre arbete, särskilt med avseende känsliga teman som de ansåg vara ofta förtryckta. Genom att visa två vitt skilda föremål i konst kunde man skapa idéer om skillnaderna och sedan relatera till likheterna. När man hänger surrealistiska vägg väggmålningar på dina väggar ger du inte bara en otrolig visuell stil, utan du har också något som får människor att att tänka och reflektera.
Produktinformation
  • Visar sidan 1 av 1 sidor