Människor

Väggmålningar med människor kan vara mycket roliga i ett arbetsrum eller en lounge, eller kanske till och med i köket om du känner dig äventyrlig. Våra högkvalitativa, anpassningsbaraLäs mer tapeter visar kändisar, personer från kända målningar och även anonyma, vardagliga människor. Bland kända personer finns James Dean, Marie Antoinette, USA:s president Obama, Elvis, Jimmy Hendrix och konstnärliga porträtt från prestigefyllda namn som Gustav Klimt, Peder Severin Kroyer, David C. Miller och Javier Velasco. Dessa förtjusande avbildningar kan vara ett uppfriskande inslag i din hem- eller kontorsinredning.

Personer väggmålningar

Vår samling av väggmålningar med människor erbjuder realistiska fotografier, konstnärliga porträtt och mer abstrakta återgivningar av människor som är kända men också människor i vardagliga situationer från alla samhällsskikt. Några av de kändisar som avbildas, men som ännu inte nämnts, innefattar Madonna, Christopher Reeve, Neil Armstrong, Oprah Winfrey, Audrey Hepburn och många fler. Dessa berömda personer finns både i vanliga stilar och i kreativa tolkningar för att fira inte bara deras liv utan också deras konst som filmer, musik och idrottsliga prestationer. Du kan ta en promenad med Beatles längs Abbey Road, känna värmen i den stora gamla västern tillsammans med Clint Eastwood eller föreställa dig att du spelar på det storslagna Camp Nou! Gränserna med dessa fantastiska väggmålningar med människor är bara begränsade av din fantasi.

Inte helt vanlig

Vardagsmänniskor är lika representerade när de går, springer, leker, sitter på bänkar, promenerar längs stranden och så mycket mer. Möjligheterna med våra väggmålningar med människor är stora och varierande. Även om det finns skönhet i det vanliga kan dessa porträtt av så kallade okända människor lägga till mystik och intriger i ditt personliga område. Den suveräna kvaliteten på våra people väggmålningar kommer att locka dina gäster att undersöka och fråga vem personen på bilden är, samt stimulera dem att skaffa en egen. New Friend är ett fint exempel på denna känsla, där en liten flicka visas leka med en fjäril. Även om hennes ögon är stängda kan man se att hon utstrålar den typ av lycka som ofta är begränsad till barn som upptäcker något nytt och omedelbart omsluter det i sitt hjärta.

Varje plats

Blanda och matcha dessa fantastiska väggmålningar med människor i enlighet med din övergripande layout av rummet. Med dessa många ett val av platser som presenteras kommer du att finna det lätt att välja ut den mest lämpliga för din zon. Vad sägs om en folkväggmålning med arbetare på en skyskrapa för en mer robust och rustik känsla? Eller en graffitivägg för en mer urban känsla? Du kan leka runt med vårt varierande utbud av människor väggmålningar och gå i alla möjliga dekorativa riktningar. För adrenalinfantasterna finns det bergsklättring i Piera Menta, snowboardscener som är så verkliga att du skulle kunna svära på att om du står för nära kan du bli snöad på, eller den fantastiska artikeln Lighthouse Surfer där du kan se en häftig kille som rider på vågorna med en fyr i bakgrunden och blir nedspolad av mäktiga havssvalor.

Väggmålningar med människor som är med i bilden

Sådana här väggmålningar med människor är särskilt bra när du kan införliva dem i rummets inredning, som till exempel en caféscen med människor som kan fungera bra i ditt kök eller din matplats och öka charmen till nästa nivå. Vi har också bilder som bjuder in dig att simma, vindsurfa eller åka skateboard på välkända platser runt om i världen. Naturligtvis finns det berömda platser som Manhattan Bridge, det stora friluftslivet för idrottare, och även inkluderande scener som är festivaler, kröningar och fester. Man skulle kunna säga att våra folkliga väggmålningar i sig är en hyllning till livet, så ta med dig denna sprudlande glädje in i ditt hem eller på ditt kontor!
Produktinformation