Måttanpassade tapeter och tavlor, fri frakt. Skickas inom 1-3 dagar.

08-550 023 18 08-550 023 18
Extrem skidåkning - Tapet - Barnrum

1322

motiv

Människor

Fototapeter som avbildar människor kan sätta en rolig och lekfull prägel på ditt krypin eller vardagsrum. Eller varför inte på köket? Våra kvalitativa fototapeter som går att skräddarLäs mersy avbildar kändisar, obekanta ansikten och människor från kända tavlor. Vissa av dem, kända och okända, är James Dean, Marie Antoinette, Beatles, president Obama, Elvis, Jimmy Hendrix och porträtt från konstnärer som Gustav Klimt, Peder Severin Kroyer, David C. Miller och Javier Velasco. Med den här personliga inredningsdetaljen kan du vara säker på att du aldrig behöver känna dig verkligt ensam!

Människor

Vår kollektion med fototapeter med människor bjuder på realistiska fotografier och porträtt såväl som mer abstrakta tolkningar av både kända människor och folk i vardagliga situationer. Några av kändisarna som avbildas är Madonna, Christopher Reeve, Neil Armstrong, Oprah Winfrey, Audrey Hepburn och många fler. Vanliga människor skildras i många situationer, bland annat gående, springande, lekande, sittandes på bänkar och under strandpromenader. Kända människor avbildas både i normal stil och abstrakt för att fira både deras liv och deras konst. Du kan ta en promenad eller ta en öl med din favoritkändis. Du kan slå följe med the Beatles längs Abbey Road, hoppa in i James Deans bil eller föreställa dig att du lyssnar på Elvis live medan du sitter på en stol i köket och väljer ut en blueslåt. Möjligheterna med fototapeter har inga gränser.

Platser med människor

En av våra härliga tapeter föreställer arbetare på en skyskrapa. Det finns även en graffitivägg, bergsklättrare i Pierra Menta, skateboardscener och snowboardscener som ser så verklighetstrogna ut att du hade kunnat svära på att det skulle börja snöa på dig om du gick närmare. Stränder och stadssilhuetter kan tillverkas i den storlek du vill ha för dina fototapeter. Sådana här fototapeter är speciellt trevliga när du kan inkorporera dem med rummets övriga inredning. Till exempel kanske ett kafé fullt med folk passar bra i ditt kök eller i din matsal? Det finns bilder som är fullspäckade med människor - bara lägg till dig själv som stjärna. Det finns bilder som bjuder in dig till en simtur, windsurfing, berömda platser och stadsscener som Manhattan Bridge. Om du föredrar inkluderande motiv finns det festivaler, kröningar, gator, byggarbetsplatser och mer.
Produktinformation

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1-3 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.