Skådespelare & Skådespelerskor

Ända sedan kinematografen uppfanns har hela världen varit fascinerad av de fantastiska och begåvade personer som gestaltar fantasifigurer på vita duken. Från stumfilmens tidiga dagar Läs mertill dagens digitalt förbättrade, färgkorrigerade, högupplösta filmer har mänskligheten varit förälskad i de skådespelare och skådespelerskor som har underhållit och förtjust oss genom tiderna. Photowall ger en hög hyllning till dessa thespioner i branschen med Photowalls egen kollektion av väggmålningar med skådespelare och skådespelerskor. Dessa fantastiska bilder visar några av de mest populära ljusgubbarna som har prytt silverduken från Hollywoods gyllene dagar till nutid. Lägg till glitter och glamour i ditt hem genom att fylla det med dessa väggmålningar med skådespelare och skådespelerskor. Det finns bokstavligen inget utrymme i ditt hem där dessa fina bilder inte skulle se perfekt ut. Häng upp några av dessa väggmålningar med skådespelare och skådespelerskor i ditt vardagsrum för att ge rummet lite stil och flamboyans. Placera några av dem i ditt rekreationsrum och ta reda på vad rekreation verkligen innebär. Dessa skådespelare & skådespelerskor väggmålningar skulle till och med passa bra i ditt privata arbetsrum eller minibibliotek. De kan få dig att känna dig som en Hollywood-filmmogul.

Glamorös i skådespelare och skådespelerskor på väggmålningar

På 1940-talet kämpade en vacker ung skådespelerska vid namn Norma Jean Baker för att göra sig ett namn i branschen. En företagsam ung talangscout upptäckte henne snart, ändrade hennes namn till Marilyn Monroe, kastade henne i rampljuset och en av de mest ikoniska och bestående sexsymbolerna i hela filmvärlden var född. Photowall visar att vissa gillar det hett med "Glam and Glory", "Blond Smart Baby" och "The Seven Year Itch" i sin breda samling av väggmålningar med skådespelare och skådespelerskor. Dessa fantastiska bilder visar Marilyn Monroe i några av de filmer som gjorde henne till en fantasi för varenda man på planeten. Häng upp några av dessa i dina lounger och sola dig i denna sensationella stjärnas råa attraktionskraft. Bjud in några av dina filmälskande vänner till dig på några drinkar och låt dem utbyta historier om vilken av hennes filmer som är deras favoritfilm under en eftermiddag. Njut av de livliga samtalen du kommer att ha medan du är omgiven av dessa väggmålningar med skådespelare och skådespelerskor. De är en säker hit hos alla som ser dem. Bli avundsjuk på alla med dessa väggmålningar med skådespelare och skådespelerskor.

Bländande i skådespelare och skådespelerskor som väggmålningar

Vissa skådespelare och skådespelerskor gör övergången från skådespelare till författare och regissör under loppet av sin karriär. Sylvester Stallone började sin karriär med att skriva ett manuskript som hette Rocky, som han också spelade huvudrollen i. Denna film gav honom en Oscar för bästa manuskript vilket lanserade honom till superstjärnan. Samma sak gäller för skådespelaren Mel Gibson, som försökte sig som regissör med filmen Braveheart, som gav honom en Oscar för bästa regi. Photowall hyllar dessa skådespelares stora framgångar med "Rocky-Sylvester Stallone", "Sylvester Stallone i Rocky II" och "Sylvester Stallone i Rocky III" i sitt fina sortiment av väggmålningar med skådespelare och skådespelerskor. Dessa bilder visar upp den ikoniska skådespelaren som förvandlade ett enkelt manuskript till en filmfranchise med flera miljoner dollar. Häng upp några av dessa väggmålningar med skådespelare och skådespelerskor i dina korridorer för att påminna dig om att vägen till stjärnstatus innehåller många vändningar. Och att framgång kan komma till vem som helst när som helst. Du kan även placera några av dessa skådespelare och skådespelerskor på väggmålningar i dina barns rum och lekplatser för att ge dem oändliga timmar av skoj och underhållning.

Klassiskt och bestående

Dessa skådespelare och skådespelerskor tjänar inte bara som instrument för att göra filmer, utan de har också fått status i populärkulturen som kändisar. Deras varje steg följs, deras klädstil kopieras och deras livsstil blir en förebild för dem som strävar efter mer lyxiga och kontroversiella sysselsättningar. I och med showbizkändisens tillkomst har det också uppstått en ny mutation av nyhetsreporter, nämligen paparazzin. Uppkallad efter en ökänd italiensk reporter, Enrico Paparazzo, förföljer denna typ av reporter dessa kändisar som ett byte och tjänar pengar genom att fotografera dem i skandalösa och mindre lämpliga situationer. Photowall påminner oss om att berömmelsen har ett pris med "Greta", "Rita Hayworth i Gilda" och "Drottning Kleopatra" i sin massiva samling av väggmålningar av skådespelare och skådespelerskor. Bilderna visar några av de stora Hollywoodskådespelerskorna vars privatliv spreds över hela tabloiden av skrupelfria reportrar som använde dem som foder för att väcka tittarnas mer osmakliga aptit. Dessa väggmålningar med skådespelare och skådespelerskor kan också tjäna som en varningssymbol för oss alla, att för mycket av det goda kan få konsekvenser som vi kanske inte gillar.
Produktinformation

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1–4 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.