Mat & Dryck

Vare sig du är en provsmakare utan dess like, vinkännare eller helt enkelt en hängiven matfantast är våra unika och inspirerande fototapeter och tapeter ett utmärkt sätt att starta daLäs mergen med din dagliga dos av din favoritmat eller -dryck. Med ett fantastiskt utbud av mat- och dryckestryck skapade av skickliga fotografer och designers från hela världen kan vi lova att även den mest kräsna hittar någonting som får munnen att vattnas!

Fototapeter som går att skräddarsy, för alla dina matbehov

Photowalls mat- och dryckeskategori har ett enormt utbud av fototapeter som säkerligen kommer träffa mitt i prick. Vi har alla dina favoriter när det kommer till mat och dryck, från stora, saftiga tomater som mognar på en bänk till ett hav av mörkrostade kaffebönor som glänser i solen. Det finns ett brett utbud av fotograferad mat och dryck, såväl som en del förtrollande originella illustrationer av köks-relaterade godbitar. Varje fototapet kan skräddarsys efter dina mått, och du kan beskära dem som du önskar. Du kan till och med skräddarsy själva motivet, så att din fototapet blir lite extra personlig och speciell.

Täck varenda vägg med mat!

Eller kanske bara en eller två. Vad du än är ute efter kan du vara säker på att Photowall har allt du behöver. Med många mat- och dryckestryck tillgängliga för att beställa som tapet kan du liva upp ditt kök med uppfriskande meloner, låta ett hav av saftiga hjortron lysa upp ditt sovrum eller förvandla ditt vardagsrum till en butik med vinfat i verklig storlek. Om du letar efter något mer subtilt så finns det mat- och dryckesillustrationer i skira, mjuka färger. Dessa charmiga tapeter ger din köksmiljö en verkligt pittoresk känsla. Tapeter med mat och dryck är ett bra sätt att förvandla ditt hus till ett hem, vare sig du vill täcka ett helt rum eller bara ge en enda vägg en personlig känsla. Dina favoriträtter och drycker kan bli en ännu större del av ditt liv, nu när du har ett så stort utbud av tapeter att välja från. Dessa fototapeter och tapeter med mat- eller dryckesmotiv från Photowall retar dina smaklökar och får din mun att vattnas varje gång du går in i rummet!
Produktinformation

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1-4 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.