Mat & Dryck

Oavsett om du är en extraordinär matprovare, en vinkännare eller helt enkelt en inbiten foodie, finns det inget bättre sätt att få din dagliga dos än att vakna upp till en av våra uniLäs merka och inspirerande väggmålningar eller tapeter? Med ett fantastiskt urval av mat- och dryckesutskrifter som skapats av begåvade fotografer och designers från hela världen finns det något som får även de mest kräsna ätarna att dregla!

Anpassningsbara väggmålningar för alla dina matbehov

Från fylliga, saftiga tomater som mognar på en bänk till ett hav av mörkrostade kaffebönor som glittrar i solen - Photowalls mat- och dryckeskategori har ett enormt utbud av anpassningsbara väggmålningar som garanterat kommer att träffa rätt när det gäller dina matfavoriter. Det finns ett enormt utbud av fotograferade livsmedel och drycker, liksom några förtrollande originalillustrationer av köksrelaterade godsaker. Varje väggmålning kan anpassas för att passa dina önskade mått, du kan beskära efter behov. Du har även möjlighet att anpassa själva bilden, vilket gör att din väggmålning blir lite extra speciell.

Täck hela ditt hus med mat!

Eller kanske bara en vägg. Vad du än är ute efter så vet du att Photowall har allt du behöver. Med många mat- och dryckesutskrifter som går att beställa som tapeter kan du lysa upp ditt kök med uppfriskande citroner, låta ett fält med saftiga hjortron lysa upp ditt sovrum eller förvandla ditt vardagsrum till en 3D-butik med vinfat i naturlig storlek. Om du letar efter något mer subtilt finns mat- och dryckesillustrationerna i en rad mjuka färger och utgör charmiga tapeter som skapar en verkligt pittoresk köksmiljö. Mat- och dryckestapeter bidrar i hög grad till att få ditt hus att kännas mer som ett hem, oavsett om du vill täcka ett helt rum eller bara ge en personlig touch till en av väggarna. Med ett så stort utbud av tapeter att välja mellan kan din favoritmat och dina favoritdrycker bli en ännu större del av ditt liv. För att få en munvattend upplevelse varje gång du går in i rummet, kommer en väggmålning eller tapet med mat och dryck från Photowall att få dina smaklökar att pirra varje gång!
Produktinformation