Måttanpassade tapeter och tavlor, fri frakt. Skickas inom 1-3 dagar.

Gotlands strand - Tapet - Kök

139

motiv

Gräs

Slå dig ner på slätterna i de afrikanska savannerna omgiven av vild buffel, eller kanske njut av en engelsk kopp te på en välskött gräsmatta omgiven av tusenskönor och nyckelpigor. EnLäs mer fototapet med gräs bjuder in tillräckligt med natur i ditt bostadsutrymme utan att överväldiga det. Oavsett om det bara ger mer intresse eller är huduvfokus i ett rum, skapar fototapeter med gräs en lugnande bakgrund för fria själar och en fristad för rastlösa sinnen. Koppla av på ett fält av gräs medan du beundrar en juvel av vatten på ett enskilt blad, evigheten i ett ögonblick.

Ta in en touch av naturen till ditt hem

Att ta in en touch av naturen till ditt hem är ett av de underbara sätten att göra det välkomnande, avkopplande och vackert. Det finns faktiskt lätta sätt att lägga till natur i ditt hem och på enkla men eleganta sätt. Användning av fototapeter har visat sig vara det mest effektiva sättet att få interiören att se underbar ut och samtidigt skapa den atmosfär du har letat efter. Oavsett om du vill ha en avkopplande och lugnande interiör eller ett varmt och glatt utrymme, har Photowall alltid något för att fullända utseendet på ditt rum. En av Photowalls fantastiska fototapetdesigner är fototapeter med gräs. Inte bara för att dessa väggmålningar ser tilltalande ut, utan de kan också göra något underbart och ovanligt för ditt utrymme. Färgerna är helt enkelt fantastiska och kan skapa olika effekter på interiören. Från lugna och dämpade färger till varma och glada sådana kan fototapeter med gräs definitivt vara rätt val för ditt hem. Välj rätt fototapet så kommer du säkert att ha ett vackert fokus i rummet som din familj och vänner kommer att älska.

Fördelarna med att ha naturen i ditt utrymme

Många människor tror fortfarande på naturens kraft eftersom det inte finns något på jorden som kan överträffa Moder Jord. Därför tenderar vi att omge oss med naturens olika element för att vi ska kunna njuta av deras förmåner. Ett exempel är till exempel en japansk trädgård. Om du ska titta på den kommer du att märka att trädgården i princip är fylld med ordentligt och snyggt arrangerade växter och andra jordnära material. Människor älskar att stanna i dessa trädgårdar i timtal eftersom de tycker det är lugnande och avkopplande för både kropp och själ. Det har observerats att en person kan göra mer och fokusera mer om sinnet och kroppen är avslappnad. På arbetsplatsen har studier visat att arbetstagare som är omgivna av naturens inslag tenderar att vara mer produktiva och mer fokuserade på sitt arbete. Som resultat blir företagets intäkter mer acceptabla och omsättningsfrekvensen för anställda blir lägre. Förutom att de är vacker rumdekor kan fototapeter med gräs utgöra ett fantastiskt fokus som din familj och vänner säkert kommer att älska.

Vad är så speciellt med gräs

Gräs är en stor familj av blommande enhjärtbladiga växter. Familjen inkluderar sädesgräs, bambu och de som finns på naturliga gräsmarker, gräsmattor och betesmarker. Det är en växt som kan ha olika goda effekter, vare sig det gäller kroppen eller ett utrymmes estetik. Gräs har betraktats som en symbol för harmoni och utveckling. Det fungerar bäst i alla utrymmen, antingen på kontoret eller i hemmet. Som en del av de jordiga färgerna kan grönt få ögonen att slappna av och förnya sinnet och kroppen. Gräs kan också ha en positiv effekt på anställdas produktivitet eftersom det också kan stimulera hjärnan. Därmed är gräs på väggen faktiskt en fantastisk dekoration. Det kan vara en bakgrund för möbler och andra dekorativa element. Så glöm aldrig att lägga till en touch av grönt i ditt utrymme när du bestämmer dig för att dekorera det. God dekorering!
Produktinformation

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1-3 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.