Vågor

Vågor orsakas av vattnets ständiga rörelse i havet. Detta orsakas delvis av tidvattnet. Det finns vågor längs stranden som är mjuka och bara slår mot stranden. Å andra sidan finns detLäs mer vågor som når hundra meter upp i luften och kan orsaka allvarlig skada och förstörelse. Den här typen av vågor uppstår under en orkan. Photowall hyllar denna fantastiska produkt av strömningsdynamik i sin underbara samling av väggmålningar med vågor. Dessa fantastiska bilder skildrar dessa vågors beteende från det lugna till det rent ut sagt skrämmande. Visa upp några av dessa väggmålningar med vågor i vardagsrummet i ditt hem och se hur de ger rummet en exotisk och bekymmerslös kvalitet. Dina vänner och nära och kära som besöker detta område kommer att känna sig som om de befinner sig på en soldränkt strand, omgiven av kokosnötsträd, och lyssnar på dessa vågors mjuka kraschande på stranden. De kommer inte att vilja lämna denna del av ditt hem med dessa vågor som väggmålningar runt omkring dem. Förvandla ditt hem till ett virtuellt öparadis med dessa anmärkningsvärda väggmålningar med vågor på varje vägg. De är en säker succé varje gång.

Delightful in waves wall murals

Men vågor är inte bara en produkt av fluid dynamik. Inom filosofin är de en metafor för alltings toppar och fall i detta universum. De representerar elementens uppbyggnadsmomentum, deras höjdpunkt och även deras utarmning. Photowall lyfter på hatten för detta fantastiska fysiska underverk med "Great Wave, Katsushika Hokusai", "Waves Pattern" och "White Sand Beach" i sin breda samling av väggmålningar med vågor. Dessa bilder visar upp några konstnärers avbildningar av vågor så som de tolkar dem i sina huvuden. Placera några av dessa väggmålningar med vågor i ditt fritidshus för att få det att se ut som en avlägsen, exotisk strand någonstans i Karibien. Lekstunden kommer aldrig att bli roligare med dessa väggmålningar med vågor på väggarna. Ett annat ställe där dessa väggmålningar med vågor skulle se fantastiskt ut är i dina lounger. Placera en liggande strandstol i stället för din gamla liggstol och känn dig som om du solbadar i tropikerna. Kombinera det med en iskall margarita och du är på väg mot en perfekt semester utan att någonsin behöva lämna ditt hem. Dessa väggmålningar med vågor kan ta dig dit.

Kraftfullt i vågor väggmålningar

På många stränder över hela världen är en av de mest hyllade användningarna av vågorna för sporten surfing. Varje år samlas tusentals surfare på de mest populära stränderna för att hålla mästerskapstävlingar om vem som är världens bästa ryttare av vågorna. Stränderna på Hawaii, Indonesien, Australien och Thailand är bara några av de stränder som är kända för att ha perfekta vågor för denna sport. Photowall hyllar denna hisnande idrottsliga strävan med "Surfing", "Surfing Jaws" och "Surfer Carving Top of Wave" i sin fina serie väggmålningar om vågor. Bilderna visar några av de mest äventyrliga surfarna som tillämpar sina färdigheter på toppen av de mest spännande vågorna på planeten. Dessa väggmålningar med vågor skulle se särskilt bra ut i dina barns sovplatser och lekplatser. Lägg märke till hur de kommer att flockas kring dessa bilder och börja ställa frågor om denna spännande sport. Använd dessa väggmålningar med vågor som ett fint undervisningsverktyg för att utbilda dem om att skydda våra hav för framtida generationer. Dessa väggmålningar med vågor kan ingjuta en kärlek till världen omkring dem hos dina barn.

Perpetuell och tidlös

När luftfuktigheten och temperaturen sjunker i havet, och kallfronten kolliderar med de varma ostvindarna, är de perfekta elementen för en tyfon eller en orkan på väg att skapas. Så lugnande och fridfulla som vågorna kan vara, kan de ibland också bli en av de mest häftiga och destruktiva krafterna i tillvaron. I en orkan med full stormstyrka kan vågorna nå en höjd av upp till hundra fot och uppnå hastigheter på upp till hundra miles i timmen. Den här typen av vågor kan sänka oljetankfartyg och gigantiska handelsfartyg. Om de oavbrutet tar sig fram till kusten är de skador de kan orsaka på människors liv och egendom oöverskådliga. I filmen The Perfect Storm berättas den sanna historien om en av de mest destruktiva orkanerna i mänsklighetens historia. Tre cykloner i Atlanten sammanstrålade och utnyttjade varandras kraft för att skapa en superstorm. Samtidigt fick ett litet svärdfiskfångstfartyg, Andrea Gail, och dess besättning på sju fiskare kämpa mot dessa oöverstigliga naturkrafter ute på öppet hav. Detta är bara några av de fantastiska egenskaper som dessa vågor har.
Produktinformation

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1–4 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.