Tallar & Granar

I Photowalls stora samling av väggmålningar med granar och tallar ser du att även om båda dessa trädslag är barrträd och bär kottar växer de olika. En annan skillnad mellan de två är Läs meratt granarterna är alla inhemska i mycket kalla eller bergiga områden på norra halvklotet, medan tallarterna växer från kalla områden till subtropiska områden. Det är väldigt roligt att gå igenom väggmålningar av granar och tallar och se om du kan urskilja dem. Granar växer med en genomgående hög, upprätt triangulär form, i huvudsak ett klassiskt spetsigt träd som är bredare vid de nedre grenarna. Tallarna är också upprätt, men har mer av en öppen, rundad lövkrona, ibland löst triangulärt men oregelbundet, eller som ser ut som en klyftig slickepinne när de är mogna. Du kommer att hitta många vackra exempel på båda i väggmålningar av granar och tallar. Oavsett om det är ett bostadsområde, ett rekreationsområde eller ett företagsområde kommer de att dra stor nytta av skönheten och elegansen hos dessa väggmålningar av granar och tallar.

Njut av kylan i väggmålningar av gran och tall

Årstider kan förändra humöret, påverka våra liv och förändra våra perspektiv. Det sägs att vintern är en tid för kontemplation och inbjuder oss att lugna sinnet, stilla själen och rensa vårt inre arbete. Du kan säkert hjälpa till med detta med Photowalls väggmålningar med granar och tallar som "Long way home". Den här vackra scenen visar perfekt hur lockande vintern är. Med sina rika detaljer och sin fantastiska komposition får den här specifika gran- och tallväggmålningen dig att känna att du är precis där, när du gör dina djupaste tankar och fattar viktiga beslut. För de mer proaktiva som vill ha lite action i sin inredning kan du inte göra fel med en väggmålning av granar och tallar som "Night Powder Turns with Adrien Coirier". Det finns gott om väggmålningar av gran och tall med anknytning till vintersporter som kan höja insatsen i din inredning.

En konstnärs verktyg

Vi människor älskar inte bara träd för deras praktiska användningsområden och våra funktionella skäl. Träd kan också vara mycket vackra, så höga att de verkar röra himlen och så stora att man inte ens kan krama dem. En litania av konstnärer, både professionella och amatörer, har målat bilder av träd och tusentals dikter, sånger och berättelser har tillägnats dem. Underbara väggmålningar av granar & tallar kan ha samma effekt som nästan alla av oss har känt någon gång, som helt enkelt stannar upp för att njuta av skönheten hos ett träd. De hjälper dig att andas och ger dig en förnyad uppskattning av naturen, livet och den närmaste omgivningen, och kanske väcker de till och med din äventyrslust och ger dig lust att ge dig ut i vildmarken. Det är bara att kolla in något som "Camping in the Pine Forest", en väggmålning med granar och tallar från Photowall, som omedelbart kommer att få dig att känna dig lugn och låta dig samla dina tankar.

Väggmålningar av granar och tallar och deras mångsidighet

Som du kan se nu är denna varierade och vackra samling av träd också idealisk för barnrum. Färgerna i den här kategorin är vänliga och ämnet är inte överväldigande, varken optiskt eller mentalt. Väggmålningar av granar och tallar kan utgöra en lugnande bakgrund i ditt barns sovrum eller studieområde. Att titta på den kommer att lugna dem, få dem att samla sina tankar och därmed bli mer fokuserade. Muralmålningar med granar och tallar som "Sunrise at Alpine Lake Basin, USA" är perfekta representanter för varför sådana motiv kan ge stor attraktionskraft men också en bra stämning i ditt barns omgivning. Även i vardagsrummet eller familjerummet kan väggmålningar av gran och tall som "Val Gardena, Dolomiterna i Italien" vara den gemensamma nämnaren för att föra samman familjemedlemmar i alla åldrar.

Mer att välja mellan

Förutom de olika tolkningarna av dessa naturgiganter kan du också välja verkliga fotografier eller det tidigare nämnda konstnärskapet. För att lägga till ännu mer till paletten finns det en mångfald av platser från hela världen. Med detta i åtanke kan du faktiskt göra en liten global rundresa med väggmålningar av granar och tallar. Det skulle vara väldigt roligt att dekorera en del av din bostad med väggmålningar av granar och tallar med amerikanska landskap och i ett annat rum utrusta väggarna med de vackraste naturbilderna från Europa. Du kommer garanterat att bli stans samtalsämne med dessa enorma väggmålningar med granar och tallar från Photowall.
Produktinformation