Vintage blomma vägg - Tapet - Vardagsrum

4237

motiv

Växter & Blommor

Fototapeter med växter och blommor är, precis som i verkligheten, naturens sätt att lysa upp den omedelbara världen omkring oss. Våra förstklassiga bilder ger glädjen och livsenergin Läs meri växtbaserade scener till era hem och kontor för alla i närheten att njuta av. Nästan överallt du tittar i modern dekorativ design idag, finns det växter och blommor i härligt överflöd eftersom grönt är inne igen. Omgiven av dessa fantastiska visuella påminnelser om vår vackra jord, i autentisk och tryckt form, kommer du att känna dig närmare den enorma omfattningen av flora och därmed återuppliva inte bara ditt utrymme utan också din själ.

Botanik som ett hantverk

Vår kategori av Botanisk konst har underbara exempel, utförda i olika former av fantasifulla illustrationer. Var och en handplockad från de vackraste och mest unika mönstren, ger dessa stycken friskhet och livlighet i ditt valda personliga utrymme. Med elegand utseende och samtidigt mycket livfulla, är dessa fototapeter växter och blommor en garanterad hit bland dig och dina gäster. Morning Mist är en av de utsökta artiklarna som kan få in en fräsch anda i ett sovrum, en välkomnande våg till en hall eller en återupplivande atmosfärsförändring till ett kontor. Den fläckfria och rena kompositionen föryngrar visuellt, medan de blå och gröna nyanserna ger en känsla av återhämtning.

Växt- och blomsterarrangemang på fototapeter

Att använda våra fantastiska fototapeter med växter och blommor som utsmyckning kommer säkert att passa ditt val av övergripande estetik. Blomsterarrangemang är en av de fantastiska underkategorierna som du kan bläddra igenom, vilket gör det mer bekvämt och lättare för dig att välja från vårt mycket stora och varierade sortiment, där du kan välja mellan både buketter och enstaka blommor. Dreams of Dandelion kan till exempel vara en vacker utsmyckning i ett barns rum, då den visar blommans så kallade småblommor eller mer tillgivet kända som maskrosfallskärmar, flyger i vinden med solen bakom sig. Det kommer att uppmuntra barnen att inte bara njuta av de vackra fototapeterna med växter och blommor, utan också att utforska naturen och den botaniska scenen. Zen Spa Orchid är ytterligare ett njutbart exemplar av femstjärniga fototapeter med växter och blommor som kan lyfta upp stämningen genom att kombinera vackert frodiga blommor med den lugna kakratären hos vatten.

Knoppa upp

Från anemoner till vilda blommor har våra fototapeter med växter och blommor alla typer av buskar som din dekor behöver. Den femstjärninga detaljrikedomen kommer att säkerställa att du hittar något nytt varje gång du tittar på de briljanta canvastavlorna. Dessa är inte bara begränsade till verkliga fotografier, utan också konstnärliga tolkningar av den botaniska världen, som Wild Poppies by Claude Monet, ett fascinerande konstverk som höjer alla rum till ett utrymme av sofistikering och klass. På samma sätt ger Spring River Path en antydan till mysterium och en smak för äventyr, genom att blanda rummet eller utrymmet du dekorerar med en poetisk bild.

Fototapeter med växter och blommor i delar

Olika delar av blommor kan vara ett gripande tema om du piffar upp ett specifikt utrymme, plats eller rum. Välj bland blommor, knoppar, löv, kronblad, frön, stjälkar, taggar, kvistar och grenar. Leaves Lights är en underbart nyckfullt artikel med en häftig bokeh-effekt därutöver. Men denna nivå av fototapeter med växter och blommor är inte bara begränsad till blomdelar, det finns många trädscener också. Maple Canopy är ett fint exempel på det sistnämnda och framhäver höstens majestät och lugn på ett snitsigt men dämpat sätt. Om du är på humör för en soligare atmosfär, är Sunset Beach ganska mycket självförklarande i sitt namn, men ändå ytterligare ett mycket dugligt val av fototapet med växter och blommor. Naturligtvis kan alla dessa komponenter justeras och anpassas efter dina individuella önskemål och smaker.
Produktinformation

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1-3 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.