Växter & Blommor

Väggmålningar med växter och blommor är, precis som i verkligheten, naturens sätt att lysa upp den omedelbara världen omkring oss. Våra förstklassiga bilder för in växtlighetens förtjLäs merusning och livsgnista i dina hem och kontorsutrymmen så att alla i din närhet kan njuta av den. Nästan överallt där du tittar i modern dekorativ design nuförtiden finns växter och blommor presenterade i härligt överflöd eftersom grönt är inne igen. Omgiven av dessa fantastiska visuella påminnelser om vår vackra jord, i autentisk och tryckt form, kommer du att känna dig närmare den enorma omfattningen av floran och därmed återuppliva inte bara ditt område utan även din själ.

Botanik som hantverk

Vår kategori Botanisk konst har förunderliga samplingar, utförda i olika former av fantasifulla illustrationer. Var och en handplockad från de mest utvalda och unika designerna, kommer dessa verk att ge friskhet och livfullhet till ditt valda personliga utrymme. De här väggmålningarna med växter och blommor är eleganta och samtidigt fulla av liv, och de kommer garanterat att bli en succé för dig och dina gäster. Morning Mist är ett av de utsökta föremålen som kan ge en frisk fläkt i ett sovrum, en välkomnande våg i en hall eller en vitaliserande atmosfärsförändring i ett kontorsrum. Den renodlade och rena kompositionen föryngrar visuellt, medan de blå och gröna nyanserna framkallar en känsla av påfyllning.

Plantor och blommor i väggmålningar

Att använda våra fantastiska väggmålningar med växter och blommor som en utsmyckning kommer säkert att passa ditt val av övergripande estetik. Blomsterarrangemang är en av dessa fantastiska underkategorier för dig att bläddra igenom, vilket gör det bekvämare och enklare för dig att välja från vårt mycket stora och blandade sortiment, där du kan välja mellan både buketter och enskilda blommor. Drömmar om maskros kan vara en vacker utsmyckning i till exempel ett barnrum, där blommans så kallade floretter eller mer kärleksfullt kallat maskrosens fallskärmar visas, som flyger i vinden med solen i ryggen. Det kommer att uppmuntra barnen att inte bara njuta av den vackra väggmålningen med växter och blommor utan också att utforska naturen och botaniken. Zen Spa Orchid är ytterligare ett trevligt exemplar av femstjärniga väggmålningar med växter och blommor som kan höja stämningen genom att kombinera vackert frodiga blommor med vattnets lugna sken.

Springande upp

Från anemoner till vilda blommor har våra växter & blommor väggmålningar alla typer av buskar som din inredning behöver. Den femstjärniga uppmärksamheten på detaljer kommer att se till att du hittar något nytt varje gång du tittar på de lysande dukarna. Dessa är inte bara begränsade till riktiga fotografier utan även konstnärliga tolkningar av den botaniska världen, till exempel Vilda vallmoar av Claude Monet, ett fascinerande konstverk som höjer vilket rum som helst till ett utrymme av sofistikering och klass. På samma sätt ger Spring River Path en antydan till mystik och äventyrslystnad och ger rummet eller platsen du inreder en poetisk bild.

Plantor och blommor väggmålningar i delar

Olika delar av blommor kan vara ett ganska fängslande tema om du ska snygga upp ett specifikt område, en plats eller ett rum. Välj bland blommor, knoppar, blad, kronblad, frön, stjälkar, taggar, kvistar och grenar. Leaves Lights är ett underbart stämningsfullt objekt med en cool bokeh-effekt. Men den här nivån av väggmålningar med växter och blommor är inte bara begränsad till blomsterdelar, utan det finns också många trädscener. Maple Canopy är ett fint exempel på det senare, som anger höstens majestät och lugn på ett elegant men nedtonat sätt. Om du är mer sugen på en soligare stämning är Sunset Beach ganska självförklarande i sitt namn, men ändå ett annat mycket bra val av väggmålningar med växter och blommor. Naturligtvis kan alla dessa komponenter justeras och anpassas efter dina individuella önskemål och smak.
Produktinformation