Måttanpassade tapeter och tavlor, fri frakt. Skickas inom 1-2 dagar.

Vårgränsen Körsbärsblomma - Tapet - Kök

62

motiv

Körsbärsblomma

Blommor i interiören ger alltid lycka och värme i rummet. Det finns många sätt att lägga till blommor till ditt hem eller utrymme och Photowall har lösningen åt dig. En av de mest undLäs mererbara och intressanta väggdekorerna som finns är fototapeter med körsbärsblom. Fantastiska fototapeter som definitivt kommer att göra din interiör inbjudande och fantastisk.

Skapa en fantastisk interiör med fototapeter med körsbärsblom

Att lägga till blommor till interiören har länge gjorts för att skapa ett attraktivt och underbart rum. Det är känt att blommor har betydande inverkan på det totala utseendet på interiören i ett hem eller ett utrymme. Blommor är kända för att vara enkla och subtila i att skapa vackra interiörer. Men de ger charm och värme till ett rum, och deras närvaro kan göra rummet charmigt, glatt och inbjudande. Photowall har ett brett utbud av fototapeter som säkert kommer att göra att interiören i ditt utrymme ser bra ut. En av Photowalls underbara fototapeter är fototapeterna med körsbärsblom. Körsbärsblom är en fantastisk blommig design som kommer att förändra rumets totala utseende. Skapa ett blommigt hävdande med dessa fantastiska fototapeter och gör ditt rum ljust och lättsamt. Fototapeter med körsbärsblom kan också skapa ett dramatiskt fokus i ditt utrymme som säkert kommer att älskas av din familj och vänner. Idag är ett motiv med körsbärsblom en av de mest populära designerna för fototapeter. Fototapeter med körsbärsblom kan helt enkelt skapa ett tema i rummet liksom sätta rätt stämning och atmosfär som många kommer att hitta intressant.

Körsbärsblom har alltid gjort människor förundrade

Ursprungligen är körsbärsblom blomman av det japanska körsbäret, som kallas sakura. Idag är de spridda till tempererade regioner på norra halvklotet vilka inkluderar Japan, Nepal, Indien, Taiwan, Korea, Kina, Västsibirien, Iran och Afghanistan. Körsbärsblom anses vara den nationalblomman i Japan. Blomman har främst odlats för dekorativ användning. Körbärsblomskådning har också varit en del av traditionen på ett antal platser. Detta kallas "Hanami" och det är en hundratals år gammal sed att ha en picknick under blommande sakura. Historiskt går traditionen tillbaka till Nara-perioden 710 - 794, under vilken folk älskade ume-blommor. Under Heian-perioden, 794 - 1158, fascinerade dock körsbärsblommor fler människor. Folk firade sedan under sakura-trädet, genom att dricka sake och äta lunch.
Produktinformation

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1-2 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.