Äng Blommor - Svart - Tapet - Kontor

94

motiv

Maskrosor

Om du tycker att avkoppling och natur är det bästa du kan göra, har du kommit till rätt kategori. Att ha väggmålningar med maskrosor i ditt hem, kontor eller fritidsområde är som att Läs merligga på ett fält med dessa blommor, insupa deras välbekanta doft och njuta av känslan av deras flygande kronblad. Sprid den här blommans glada glöd i din inredning med Photowalls väggmålningar med maskrosor. Du kan ha en sommardagsstämning i ditt liv även under kallare årstider som höst eller vinter. Oavsett om det är ett enskilt exempel eller ett helt fält har vi alla de rätta bilderna bara för dig. Återskapa din barndom med maskrosor väggmålningar som föreställer luddiga maskrosbollar som flyter genom luften. Blås på deras manar och låt dina önskningar gå i uppfyllelse genom att använda väggmålningar med maskrosor som det centrala temat i din vägginredning. Du kan också justera de utvalda föremålen så att de matchar eller kontrasterar mot dina befintliga färgscheman, möbler och så vidare.

Historia i väggmålningar med maskrosor

Maskrosor förekommer i myter och folklore som sträcker sig flera århundraden tillbaka i praktiskt taget alla hörn av världen. De spänner över många kulturer och har många olika betydelser och användningsområden beroende på var du bor. Maskrosor har använts för bland annat te, vin, medicinska örter, vanliga sallader och till och med som målarpigment för konstnärer. Vissa tror att om de vävs in i till exempel din bröllopsbukett är det tur för nygifta par! Detta gör att väggmålningar med maskrosor också är mycket lämpliga för intima utrymmen som sovrummet. Att blåsa bort fröna från en maskros kan skicka dina kärleksfulla tankar till någon du bryr dig om eller bidra till att en önskan går i uppfyllelse, som vissa fick höra när de var barn. En uppsättning väggmålningar med maskrosor kan imponera och glädja även de yngsta. De många affektfulla och barnvänliga motiven och de varma och mjuka färgerna kan vara perfekta för alla barnrum, lekrum eller studieområden. Föreställ dig något som "Dandelion World - Bright" som bakgrund till ditt barns område och du kommer att se hur det förvandlar rummet till något underbart.

Blomman

Ordet maskros kommer från det franska uttrycket "Dent de Lion" som i huvudsak betyder lejontand. Detta beror på utseendet på dess blad, vilket du kan se i många väggmålningar med maskrosor. Vad de flesta inte vet är att varje del av denna blomma är användbar, från roten till bladen och till och med blomman. Bladen är ätbara och innehåller vitaminer och mineraler, bland annat vitamin A, C, K och kalium, järn och mangan. Maskrosblad och -rötter sägs vara bra för ett antal tillstånd, bland annat avgiftning, inflammation och matsmältning. Som du kan se kommer du inte bara att få en snygg väggdekoration i maskrosor väggmålningar, utan också något som kan vara pedagogiskt. De många färgerna i maskrosor väggmålningar som grönt, lila, orange, rött och många andra kan verkligen förhöja din inredning. De abstrakta konstverken, fälten med maskrosor i flera färger och så mycket mer kan matcha vilken inredning som helst i hemmet eller på kontoret. En enda målning kan berätta en historia eller visa upp en favoritart, beroende på vad du föredrar i dina väggmålningar med maskrosor.

Tillkommande väggmålningar med maskrosor

En av de mest attraktiva sakerna med maskrosor är att de bara är roliga. Denna blomma verkar vara öronmärkt för barn eftersom den i park eller trädgård är den enda blomma som ett barn kan plocka utan att råka illa ut! "Dandelion and Butterfly" eller "Enchants" är andra konkreta exempel på väggmålningar med maskrosor som kan förgylla alla interiörer, särskilt de för barn. Om du vill ha en mer vuxen känsla är kanske "Waiting" den väggmålning med maskrosor som passar dig. Det här vackra motivet skulle inte heller vara fel i ett kontor. Det finns mycket att välja mellan när det gäller väggmålningar med maskrosor. Du kan ha fotografier från verkliga livet som i väggmålningen "Dandelion and Silhouette Sun", med en sådan detaljrikedom att varje detalj i scenen kommer att framhävas. Sedan finns det också de tidigare nämnda konstverken, som "Dandelion Sky VI", som kan ge ditt valda utrymme ett mycket eteriskt utseende, vilket gör det minnesvärt och till ett samtalsämne i staden.
Produktinformation
  • Visar 1-94 av 94 motiv

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1-4 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.