Löv

Blad är vetenskapligt definierade som de integrerade sidotilläggen på en kärlväxtstam. De är vanligen upphöjda över marken och är den viktigaste delen av växten som fångar upp solljusLäs meret och utför fotosyntesen. Den vävnad som ansvarar för att absorbera solljuset kallas mesofyll och finns vanligen på den övre delen av bladet. Men vissa blad, som eukalyptusbladet, har mesofyllet på båda sidorna. Photowall hyllar detta hjälpsamma och vackra naturens underverk med en egen serie Photowall-väggmålningar med blad. Bilderna visar blad i alla former och storlekar som hänger på alla tänkbara växter. Häng upp några av dessa väggmålningar med löv i ditt vardagsrum och förvandla rummet till en virtuell trädgård eller ett växthus. Känn naturens friskhet och överflöd med dessa fantastiska väggmålningar med löv runt omkring dig. Din familj och dina vänner kommer att uppskatta att du fyller ditt hem med dessa väggmålningar med löv, och de kommer att hitta allt mer fantasifulla sätt att dröja kvar i ditt vardagsrum. Du kan också placera dessa väggmålningar med löv i dina rekreationsrum för att ytterligare förstärka atmosfären av lugn och öka den roliga faktorn i detta utrymme. Dessa väggmålningar med löv kommer att bli en succé i ditt hem.

Väldiga i löv väggmålningar

Men löv är inte bara ett oumbärligt bihang till en växt eller ett träd. De kan också fungera som en symbol för tillväxt och nytt liv. På samma sätt kan de fallande löven under hösten symbolisera slutet på saker och ting och kan fylla oss med melankoliska och nostalgiska känslor. Till och med poeter, spelmän och skribenter har inspirerats till sina största verk med bilden av löv som faller från ett träd. Photowall ger dig något att fundera över med "Jungle Friends", "Greenery Drape" och "Tropical" i sin fantastiska samling av väggmålningar med löv. Dessa bilder skildrar de mer vanliga scenarierna där vi kan se löv i naturen. Häng upp några av dessa väggmålningar med löv i dina loungeområden för att ge rummet en trädgårdsliknande och naturlig atmosfär. Färgen grön hjälper dig att slappna av och kan lugna bort alla dina bekymmer för dagen. Sitt med ett glas lemonad på din favoritchassi och låt dig helt enkelt gå vilse i den lugna och fridfulla skönheten hos dessa väggmålningar med löv. Sätt på lite musik för att fullborda fantasin om att befinna sig i den djupa skogen.

Naturligt i löv väggmålningar

Många varelser i naturen förlitar sig på löv för att få skydd och näring. En larv äter blad tills den kan gå in i sin puppa och bryta sig loss för att bli en vacker fjäril. Djur som använder skyddande kamouflage som en form av försvar kommer ofta att ta formen av ett blad för att dölja sig för sina naturliga rovdjur. Om bladet är tillräckligt stort kommer till och med människor att söka skydd under det under regnperioder. Inom militären är en av de färdigheter som soldaterna lär sig om överlevnad i skogen att samla ihop vatten som samlats på flera blad, så att de har tillräckligt med vatten att dricka. Photowall ger dig ännu mer att älska med "Jungle Animals-Olive", "Tropical Birds" och "Fairy Garden" i sin underbara samling av väggmålningar med löv. Dessa bilder visar inte bara upp löv utan även de djur som är beroende av dem för att överleva. Visa upp några av dessa fantastiska väggmålningar med löv ovanpå din säng, i ditt sovrum, och känn dig som om du somnar i djungelns hjärta, omgiven av löv och frodig vegetation. Dessa väggmålningar med löv kommer att ge dig den bästa sömn du någonsin haft på länge.

Växande och bördig

Den store klassiska kompositören Ludwig Von Beethoven var döv och stum vid födseln. Därför är det ett sådant mirakel att han trots dessa begränsningar kunde skapa några av musikens vackraste symfonier och melodiska stycken. Det sägs att han satt i timmar i skogen och tittade på hur löven rörde sig när de föll från träden. Just deras rörelse är det som inspirerade honom att skapa de mästerverk som vi njuter av i dag. Photowall vill inspirera dig också med "Hanging Palm Leaves-Beige-Green", "Bamboo Greenery" och "Tropical Leaves and Flowers" i sitt fina sortiment av väggmålningar med löv. Dessa bilder visar de mer robusta och rikliga sidorna av denna ädla del av växten. Placera dessa väggmålningar med blad strategiskt i dina korridorer för att ge rummet en känsla av fräsch skog efter regnet. Du kommer att göra det jobbiga arbetet med att gå från rum till rum till en övning i att skåda skönhet efter skönhet. Låt dessa underbara väggmålningar med löv föra in Moder Natur i väggarna i din fina stadsmiljö. Friskhet och rikedom kommer att leva i ditt hem med dessa väggmålningar med löv.
Produktinformation

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1–4 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.