Rugby

Ett av de mest fysiskt krävande spelen i idrottsvärlden får sin rätt i den här kategorin av Photowall. Rugby väggmålningar representerar en sport som idag spelas över hela världen. DeLäs merras världscupliga spelas vart fjärde år, och det senaste Rugby World Cup hölls i Japan 2019. Även om rugby är mycket populärt i länder som Sydafrika och framför allt Storbritannien, håller rugby fortfarande på att hitta sin väg över alla kontinenter, och VM lockar särskilt nya fans med sportens spännande spel och toppmoderna bevakning. Det är detta som gör rugby väggmålningar också mycket attraktiva på grund av den globala räckvidden. Spelet spelas i stor utsträckning i skolor och småstäder, och spelets gräsrotsbas är lika stark som någonsin och är också till nytta för de unga och deras samhällen. Rugby väggmålningar från Photowall kan locka dina barn att börja med sporten! Som alltid kan du ändra dina utvalda väggmålningar för rugby så att de matchar eller kontrasterar mot din befintliga inredning, färgscheman, möbler och så vidare.

Historielektion om väggmålningar i rugby

Rugby sägs ha sitt ursprung i Rugby School i Warwickshire i England, därav spelets namn. Detta skedde år 1823 när en William Webb Ellis under en fotbollsmatch bestämde sig för att plocka upp en boll och fortsätta med den. Även om det finns mycket få bevis för att stödja denna teori är Rugby World Cup Trophy till och med uppkallad efter William Webb Ellis. Detta är bara en av de roliga små trivialiteter du kommer att lära dig när vi utforskar rugbyväggmålningar. Oavsett om denna anekdot är sann eller inte har det registrerats att 1863 beslutade en samling internatskolor och klubbar om ett regelverk och 1871 bildades Rugby Football Union officiellt. Den första internationella matchen någonsin spelades också det året mellan England och Skottland, där England vann med 1-0. År 1900 introducerades rugbyunionen även vid de olympiska sommarspelen och även om den drog några av de största publiksiffrorna vid dessa spel, så lades den till slut ned 1924. Som du redan har lärt dig tidigare i rugby väggmålningar finns det Rugby World Cup, som hölls första gången 1987 med både Australien och Nya Zeeland som värdar. Nu testar världens bästa nationer varandra vart fjärde år i denna tävling.

För barnen

Vi noterade tidigare att denna sport är något som kan intressera de yngre medlemmarna i din familj. Rugby väggmålningar kan motivera dina barn att delta i denna sport. Trots spelets hårda rykte är det faktiskt väldigt roligt och fördelaktigt, särskilt för barn. Du kommer att se på rugby väggmålningar att detta verkligen är en lagsport, något som skapar stor kamratskap, förstärker en känsla av självkänsla och uppmuntrar livskunskaper som ledarskap och respekt. Allt detta är egenskaper som kommer att hjälpa ditt barn i det långa loppet, genom att skapa kontakter och finslipa sina färdigheter både som idrottsentusiast och som en produktiv medlem av samhället. En annan viktig faktor att ta hänsyn till när man använder väggmålningar för rugby är att spelet är välkänt för att vara familjevänligt, där lagets handlingar hålls i högre grad än individens handlingar. Även om det ibland är tufft, är idén om kontrollerad aggression och en stor respekt för den fysiska aspekten av sporten indikatorer på en sund förståelse för rättvisa och vad som är rätt och fel.

Mer väggmålningar om rugby

Förutom de fördelar som rugby ger mentalt är det också mycket bra för hälsan. Fitnessfantaster kanske vill använda rugby väggmålningar för att motivera sig själva att leva så hälsosamt som möjligt. Denna mycket fysiska sport, som du kan se i rugbyväggmålningar som "8 vs 5", har så många fördelar för din kropp. Rugby bygger styrka, förbättrar flexibiliteten, ökar bentätheten, minskar stressnivåerna och utvecklar snabbhet och uthållighet. Din kropp kommer att tacka dig om du väljer att utöva denna sport som hobby. Att se dina väggmålningar i rugby kommer också att inspirera dig att spela så bra du kan. Föreställ dig att du kommer hem från träningen och kopplar av i ditt vardagsrum medan du tittar på den underbara rugbyväggmålningen du har visat upp. Den kommer att fylla dig med stolthet och därmed få dig att må bra, något som verkligen är värdefullt när det gäller att dekorera ditt eget rum.
Produktinformation
  • Visar sidan 1 av 1 sidor