Städer & Platser

Istället för att resa runt i världen för att samla minnen av dessa vyer, varför inte ta in dessa hisnande sevärdheter i ditt eget hem. Oavsett om du föredrar lugnet och fridfullheten Läs meri Venedigs kanaler eller de glittrande ljusen i London har vi säkert en tapet med stadsbilder för dig. Väggmålningar med stadslandskap ger också ett dramatiskt djup till alla mindre rum. Från Paris till New York, från Tokyo till Stockholm, du kommer garanterat att hitta de mest imponerande skylines från hela världen.

Tapeter från fantastiska platser

Urvalet av vackra bilder av städer över hela världen kommer att ge dig ett leende på läpparna när du föreställer dig själv på de fantastiska platser som presenteras. Det finns en bra blandning av fototapeter, grafisk design och smarta tecknade mönster. Ett begåvat team av fotografer och formgivare har producerat dessa bakgrundsbilder för att du ska kunna njuta av dem och de har tänkt på de bästa sätten att fånga essensen av en stad på en enda duk. Dessa fantastiska konstverk kommer att påminna dig om de spännande städer du redan har besökt eller om de städer som du gärna skulle vilja besöka en dag.

Stadsbildsbakgrunder

Varje design i vårt galleri av stadslandskap och platser tapeter har sin egen karakteristiska stil. Ett populärt val är till exempel att ha en stadskarta som tapet. Det finns en sådan här tillgänglig av staden Paris och floden Seine skär tvärs över mitten och skapar en båge som en regnbåge. Denna unika design skulle vara ett utmärkt samtalsämne eftersom den är så kreativ och ger en ny dimension till vår uppfattning om hur denna stad ser ut. Skyline panorama-designen är en annan iögonfallande tapet som är mångfärgad men med en akvarell-effekt. PHOTOWALL har försökt att visa upp många kända stadssilhuetter, till exempel London, Cincinnati och Moskva. Bakgrunden är vit så att den färgglada och djärva skylinen framträder ännu mer. Detta skapar en banteffekt som är perfekt för att lysa upp ett enfärgat rum.

Fotodesign

Dessa väggmålningar av hög kvalitet har fångat den magiska sidan av städer över hela världen. Det finns många fotoväggmålningar som visar vackra reflektioner i de floder som flyter genom städerna. Londons Canary Warf är ett sådant exempel där fotografen perfekt har fångat staden i skymningen med en fantastisk lila och blå himmel och ljuset från skyskraporna som gör reflektionen extra speciell. En annan av våra fantastiska fototapeter är en av Rainbow Bridge och Mount Fuji i Japan. Fotografen har fångat det snöklädda berget med solen som reflekterar på det och med stadsbilden nedanför som lever i ljus. Regnbågsbron, som också glittrar av ljus, skär genom mitten av denna vackra scen. Det finns också sepia-fototapeter som är mer subtila, men som ändå kommer att ge ett bra intryck i det rum du vill ha. Dessa hjälper dig att föreställa dig att du har rest tillbaka i tiden. Staden Stockholm med sina eleganta kyrkotorn är med i den här sepia designen.

Väggmålningar är helt enkelt fantastiska

Med Photowalls underbara samling av väggmålningar av Cities & Places kan du helt enkelt göra vilket vanligt rum som helst till något extraordinärt. Naturligtvis skulle många husägare älska att uppgradera sitt utrymme. Det faktum att det finns många olika sätt att göra vilket rum som helst attraktivt, har användningen av väggmålningar visat sig vara effektiv. Det är inte bara så att väggmålningar är lätta att använda, utan de finns också i olika vackra och attraktiva utföranden. Det finns garanterat en väggmålningskonst som uppfyller dina krav. Undrar du fortfarande varför väggmålningar är trendiga nuförtiden? Ord räcker förmodligen inte till. Du måste uppleva dem. Lycka till med inredningen!
Produktinformation