Brooklyn Bridge - Blå - Tapet - Kontor

5030

motiv

Städer & Platser

Istället för att resa världen runt för att samla minnen av dessa vyer, varför inte uppleva de spektakulära sevärdheterna i ditt eget hem? Vi har en fototapet med en stadsbild som passLäs merar dig, varje sig du föredrar de lugna och rofulla kanalerna i Venedig eller Londons tindrande ljus. Fototapeter med stadsbilder ger även mindre rum ett dramatiskt djup. Du kommer att hitta världens mest imponerande silhuetter, från Paris till New York, från Tokyo till Stockholm.

Tapeter med fantastiska platser

Urvalet av vackra foton från världen över kommer att få dig att le medan du föreställer dig själv på de fantastiska platserna som blivit fångade på bild. Det finns en härlig blandning av fototapeter, grafiska designer, och fiffiga serie-liknande motiv. En talangfull grupp av fotografer och designers har skapat dessa tapeter för dig att njuta av, och de har hittat de bästa sätten att fånga en hel stads själ på en enda canvas. De här fantastiska konstverken kommer att påminna dig om de spännande städerna du redan har besökt eller skulle vilja besöka någon gång i framtiden.

Tapeter med stadsbilder

Varje design i vårt galleri av tapeter med stadsbilder och andra platser har sin egna karakteristiska stil. Till exempel så är det populärt att ha en stadskarta som tapet. Vi har en tapet som avbildar Paris, där floden Seine skär igenom mitten och skapar ett regnbågslikt valv. Denna unika design kommer skapa många diskussioner, eftersom den är så otroligt kreativ och ger dig en helt ny bild av hur Paris ser ut. Panoramamotiv av stadssilhuetter är en annan iögonfallande tapetdesign, som är mångfärgad med en akvarelleffekt. Photowall har försökt avbilda så många kända stadssilhuetter som möjligt, till exempel London, Cincinnati och Moskva. De färgrika och djärva silhuetterna avtecknar sig mot vita bakgrunder. Designen är perfekt för att liva upp ett enfärgat rum.

Fotodesign

Dessa högkvalitativa fototapeter har fångat det magiska med många städer världen över. Det finns många foton som avbildar vackra reflektioner i de floder som rinner genom städerna. Londons Canary Warf är ett sånt exempel, där fotografen har lyckats fånga en perfekt bild av staden i skymningen med en fantastisk lila och blå himmel och skyskrapornas ljus, som gör reflektionen i floden extra speciell. Ett annat av våra fantastiska fotografier avbildar Regnbågsbron och Fuji i Japan. Fotografen har fångat det snötäckta berget medan solen reflekteras i snön och med stadens silhuett, full av ljus, nedanför. Regnbågsbron, som också gnistrar av ljus, skär rakt igenom mitten av denna vackra syn. Det finns även flera fotografier i sepia bland våra fototapeter, bland annat en av Stockholms stad med dess eleganta kyrktorn. Dessa är mer subtila men ger ändå ett stort intryck i det rum du väljer, och de kan hjälpa dig att fantisera om att resa tillbaka i tiden.
Produktinformation

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1-3 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.