Byggnadsmaterial

En tapet som är inspirerad av det mystiska i platser som övergivits av sina tidigare ägare, eller något som utstrålar manlighet. Vi ser sällan metaller, övergivna arbetsrum, fabriksbyLäs merggnader eller rostiga valv när det gäller tapeter. Oroa dig inte längre eftersom Photowall erbjuder dig fantastiska tapetval. Byggmaterial och byggplatser eller anläggningar kan vara ett ovanligt motiv för vissa, men det är onekligen ett av de bästa motiven när det placeras rätt på väggarna i ditt rum.

Film - som inspirerade väggmålningar

De flesta människor nuförtiden är verkligen intresserade av filmer. Filmer, action- och thrillerfilmer specifikt, har ofta platser som är övergivna, robusta och rostiga. Det ger platsen en mer mystisk stämning och får tittarna att känna intensiteten i scenen mer. En väggmålning som passar för någon som älskar teman av mysterietyp. Byggmaterial och byggplatser eller anläggningar muralmålningar är perfekta för dig! Du kanske vill lägga till en väggmålning av ett övergivet pannrum på väggarna i ditt sovrum, inte bara för att få rummet att se större ut, utan också för att skapa den perfekta stämningen när den kombineras med dämpad belysning precis som när du ska sova. De är definitivt iögonfallande, dessa väggmålningar skulle definitivt få dina besökare att ta till sig den inre Sherlock. Du kanske också vill prova den här väggmålningen med temat underjordiskt kontrollrum som ger en stark Marvel's X-Men-vibbar. Den är också perfekt för ett sovrum. Föreställ dig att du går in i ditt sovrum och känner dig som om du går in i det underjordiska kontrollrummet med professor X. Skulle det inte vara ett häftigt tema för dina sovrumsväggar? Att vara äventyrlig när det gäller att prova nya teman är inte alls dåligt, håller du inte med? Du kan också välja något så mystiskt som trasiga fabriksfönster till dina sovrumsväggar. Det ger en illusion om att det finns en annan plats på andra sidan dina väggar vilket får ditt rum att se större ut. Ett annat val för dig är ett krossat glasfönster som är perfekt för ditt vardagsrum, sovrum och matsal, du väljer själv! Reflektionen av några hisnande vyer kan vara ett alternativ för din personlighet. Solnedgången i skogen eller utsikten över Brooklyn Bridge kan vara det perfekta valet för dig. De krossade glasfönstren ger en mer stilfull och mystisk effekt som får det att se ut som om utsikten bara är en synvilla från ditt rum.

Väggmålningar med klassiska och manliga vibbar

Om du vill ha en mer klassisk eller manlig typ av byggnadsmaterial och byggplatser eller anläggningar som tema har Photowall också några för dig! Du kanske vill prova något som visar hur vackra molnen är. Den här spegelliknande byggnaden som reflekterar de tilltalande cumulusmolnen skulle få ditt sovrum eller vardagsrum att se fantastiskt och fascinerande ut. Om du gillar något mörkare är Pasupatibron något för dig. Den skulle se fantastisk ut på dina sovrumsväggar och få det att se ut som om du sover mitt i bron. Ett annat val är reflektionen av dessa skyskrapor i en byggnad, vilket ger en pusslande känsla som också är perfekt för ditt vardagsrum. Dessa lägger bara till en mer stilfull känsla på ditt rum. Du kan också prova våra väggmålningar med metalltema för att ge ditt rum en manlig känsla. Dessa hissar omgivna av dessa metallväggar är en bra partner för ditt vardagsrum. Den här välvda och moderna hallen kan också vara din typ om du vill ge en illusion om att det finns en annan väg som leder någonstans på andra sidan av väggarna i ditt sovrum eller vardagsrum.
Produktinformation
  • Visar 1-28 av 28 motiv

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1-4 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.