Italien

Italien är ett land i södra Centraleuropa som har en parlamentarisk regeringsform. Dess huvudstad är den odödliga staden Rom. Landet gränsar till Frankrike, Schweiz, Österrike och SloLäs mervenien. På grund av sitt läge har det blivit hemvist för många utländska nationaliteter genom hela historien. Det har varit bebott av greker, kelter, fenicier och kartager. Photowall hyllar detta fina land i sin egen samling av väggmålningar från Italien. Dessa fantastiska bilder visar upp de olika platser och vyer som har gjort detta land känt över hela världen. Häng upp några av dessa väggmålningar från Italien i ditt vardagsrum för att ge rummet en romantisk och oemotståndlig dragningskraft. Din familj och dina nära och kära kommer att fortsätta att hitta ursäkter för att dröja kvar i ditt vardagsrum med dessa fina Italien väggmålningar omkring sig. Ge efter för charmen och förtrollningen som dessa väggmålningar från Italien ger dig i ditt hem. Några av dessa anmärkningsvärda väggmålningar från Italien i dina rekreationsutrymmen kommer att ge området dynamiskt liv och göra det möjligt för dina nöjen och spel att bli ännu mer underhållande. Gör dessa väggmålningar från Italien till en viktig del av ditt hem.

Intrycksfulla väggmålningar i Italien

Landet Italien har formen av en känga. Är det då inte konstigt att några av världens främsta modeskapare är av italiensk nationalitet? Från den framlidne Gianni Versace till Nino Cerruti och Salvatore Ferragamo kan dessa stjärnskott i modevärlden spåra sina konstnärliga rötter till den fina kreativa kulturen i detta land. Photowall ger dig något att uppskatta med "Amalfikusten", "Tegelstenar och vattengångar i Venedig" och "Byn Manarola, Italien" i sin underbara samling av väggmålningar från Italien. Dessa bilder skildrar de mer hisnande och förtrollande platserna i detta fantastiska land. Placera några av dessa väggmålningar från Italien i din loungedel och känn dig som om du har förflyttats till de exotiska kusterna och strandpromenaderna i detta magnifika land. Låt atmosfären från Medelhavet och all dess charm fylla rummen i ditt hem med dessa Italien väggmålningar runt omkring dig. Sätt dig i din favoritloungestol med ett glas Chianti, och du kan nästan höra hur tarantellorna sjunger en serenad serenad för dig när skymningen närmar sig. Bjud in dina nära vänner och kollegor att dela magin med dig genom att ta med dem in i dina lounger och göra en eftermiddag av det.

Dramatiskt i Italien väggmålningar

Några av historiens största konstnärer har kommit från detta ikoniska land. Några av dessa namn är Leonardo da Vinci, Rafael Santi. Donatello, Michaelangelo, Boticelli och Caravaggio, bara för att nämna några. Otaliga klassiska författare, astronomer och filosofer kom också från detta land. Några av dem är Dante Alighieri, Niccolo Machiavelli och Galileo. Detta är förmodligen anledningen till att detta märkliga land är genomsyrad av konst och skönhet. Dessutom är det italienska köket en av de mest hyllade kulinariska traditionerna i världen. Den ikoniska pizzan, som praktiskt taget är en basvara för resten av världen, föddes här. Tillsammans med otaliga andra delikatesser. Photowall ger dig mer att älska med "Stunning View of Amalfi", "Venice Al Freso" och "Dawn on Venice" i sitt fina sortiment av väggmålningar från Italien. Dessa bilder visar de mer lugna och fridfulla sidorna av detta lands regioner. Häng upp dessa väggmålningar från Italien ovanpå din säng, i ditt sovrum, och känn dig som om du ligger med stjärnorna som tak över huvudet i denna förtrollande del av världen. Låt din sömn fyllas av bilder av gondoler, fina villor och lutornas musik med dessa fantastiska väggmålningar från Italien ovanför din säng.

Förtrollande och romantisk

Rom har kallats den eviga staden. Den har existerat som en republik och ett imperium under olika perioder av historien. Vid en tidpunkt styrde det romerska imperiet två tredjedelar av världen. Många länder existerade under kejsarnas nåd. Colosseum i Rom var platsen för några av de största gladiatorstriderna på sin tid. Här bodde Marcus Aurelius och Julius Ceasar. Vatikanstaten, som anses vara kristendomens säte över hela världen, är visserligen fysiskt sett belägen i Italien, men är juridiskt sett ett eget land med egna lagar, en egen armé och egna gränser. Det är här som påven har sin hemvist. Staden Sicilien är under tiden den plats där den kriminella organisation som kallas Cosa Nostra eller maffian började. Denna ondskefulla organisation uppstod på grund av den italienska regeringens stora fattigdom och oförmåga att under den tiden ta hand om sitt folk. Så medborgarna vände sig till en alternativ form av styre som styrdes av maffians gudfäder och deras löjtnanter. Dessa väggmålningar från Italien fungerar som en påminnelse om den rika och färgstarka kulturen i detta land.
Produktinformation

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1–4 dagar (just nu 5-8 dagar) och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.